לירושלמים- פאנקנשטיין ברדיו ירושלים

לירושלמים- פאנקנשטיין ברדיו ירושלים

ברדיו ירושלים קיימת תחרות של שדר נולד. אחת המתמודדות היא מעריצה גדולה של פאנקנשטיין עוד מתחילת דרכם. היא חובבת מוסיקת רוק, פאנק, בלוז, היפ הופ ועוד.. היא הגיעה כבר לשלבים הסופיים וכעת 50 אחוזים תלויים ב- SMS של המאזינים.(כרגע נותרו 12 מועמדים סופיים וביום חמישי ינופו 6) אז אם אתם מעוניינים להאזין לפאנקנשטיין גם ברדיו ירושלים- הצביעו למיכל אסולין- שלחו SMS עם המילה שדרן 11 למס' 3090 (בלי כוכבית).האזינו מחר לתדר 101 FM בין השעות 16:00- 18:00 וביום העצמאות ותוכלו לשמוע אותה בשידור חי. אל תמהמהו- כי ההצבעה היא עד יום ד' ב-20:00! תודה מראש..

הנה היא באה- שלחו SMS!

יצא למישהו מהירושלמים לשמוע את התוכנית היום? הייתה אחלה מוסיקה- אלעד עמדי השמיע את אוטיס רדינג ומרווין גיי כי מיכל ביקשה מוסיקת פאנק (וזה לא עניין של מה בכך בתוכנית שלו..) הצביעו - שדרן 11 למס' 3090. תודה..

oduder

New member
ערבים בסדר חרדים בחדר

כולם קולטים את אלוהים בתדר

Funky Giraffe

New member
דווקא יש לה יציאות טובות לא פעם

תגידי לעזאזל, יש לך את סו פאר? או שאת יודעת על איזה אלבום זה? אני מתחרפן, שיר כזה מדהים... ועוד לפני שזכרתי אותו בכלל שאלו אותי איפה הוא נמצא

noa08128

New member
זה אכן של הבנות נחמה

עוד לא יצא להן דיסק. ולפי מיטב ידיעתי אין הקלטות שלו ברשת. אבל תוכל לשמוע אותו בפטיבל השירים של ישראל שיערך מחר.

שיר כזה מדהים.....

יש איפשהו באינטרנט איזה 10 שניות מהשיר ואת המילים.... אין לי כוח לחפש אבל ראיתי את זה מתישהו

למעלה