ליריקה בעברית לGD שמתאימה למנגינה!!!!

• פותח הנושא uk14
  • פורסם בתאריך

uk14

New member
ליריקה בעברית לGD שמתאימה למנגינה!!!!

אז אם אתם עוקבים בפורומים של MCR , LP או FOB בטח שמעתם על זה...ומי שלא...אז זה העניין. אם מתרגמים שיר מאנגלית לעברית ומנסים לשיר ת'מילים זה נשמע נורא ואיום...מה שעשיתי זה לקח שיר של GD ולכתוב לו מילים בעברית שיתאימו למגינה ככה שתוכלו לשיר איתם! השיר שעשיתי הוא לא אחר מ Boulevard of Broken Dreams. מה שהכי חשוב זה שתפעילו את השיר לפני שאתם מתחילים לקרוא ואז תתחילו לשיר עם המילים בעברית...מקווה שתהנו:) שדרת החלומות השבורים: אני מתחיל לצעוד בדרך שאני תמיד ראשון לא יכול לכעוס כי זה רק אני לבד בהמון הולך עם הצללית בֵשדרה של חלומות שבורים אין בי שום תכלית ושוב הולך לבד אבוד בהמון שוב בהמון שוב בהמון שוב בהמון שוב פעם אין אף אחד פה והכל כואב לי הלב רק הוא נשאר פועם בשבילי קורה שרק רוצה להיות איתך כי אבוד פה בהמון אה אה אה אה הולך שוב בשדרה לא מבדיל בין מה שטוב ורע הנה עוד צרה שוב לא אתמודד פה בהמון ובין כל שורה יש עולם יפה- כך זה נראה אם תבדוק אותה תבין שזה נורא, לבד בהמון שוב בהמון שוב בהמון שוב בהמון שוב פעם אין אף אחד פה והכל כואב לי הלב רק הוא נשאר פועם בשבילי קורה שרק רוצה להיות איתך כי אבוד פה בהמון אה אה אה אה שוב בהמון שוב פעם הולך עם הצללית בֵשדרה של חלומות שבורים אין בי שום תכלית ושוב הולך לבד אבוד בה אין אף אחד פה והכל כואב לי הלב רק הוא נשאר פועם בשבילי קורה שרק רוצה להיות איתך כי אבוד פה בהמון

uk14

New member
זה בגלל שיש הרבה פעמים alone

ו alone והמון בנויות על אותן הברות

uk14

New member
אוקיי אולי את לא מצליחה לשים את ההברות ..כנסי

כשיש i walk alone ה-I זה "שוב" walk זה "ב" alone זה"המון".....אם עדיין לא מתחבר לך אז לא יודע מה \=

GD ROCKS

New member
../images/Emo207.gifכנסוו!!!!!!!

אתם מוזמנים לקומונה החדשה שנפתחה ללהקה Brand New!!!! תיצטרפו~

GrEeNgIrL3

New member
איטלקית זו שפה יפה!

מתישהו אני אלמד אותה! אבל גרמנית? לא מבינה מה יפה בה..

Chen Shesek

New member
באיטלקית

את יכולה לקנות ספר, ולהבין הכל גם בלי ללמוד. גרמנית זו שפה שמאוד הצלחתי לאהוב ולהתחבר.. היא ממש לא קלילה אבל היא יפה מבחינתי. או לפחות איך שהשוויצרים מדברים בה. והיא יותר יפה לדעתי מערבית לדוגמא (טוב נו, זו לא ממש חוכמה, כל שפה יותר טובה מערבית
)

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo2.gif

נעגת בנקודה רגישה אצלי! ערבית. אז נכון, היא נשמעת מוזר וכו' אצל רבים.. אבל שתדעי לך שהיא אחת השפות העשירות שיש! לדעתי זו שפה יפה ולא סתם החלטתי ללמוד 6 שנים את השפה הזאת.. ממש לא כל שפה יותר טובה מערבית. והיא גם הרבה יותר קשה מגרמנית.. מבטיחה לך
וגם מעברית (בלי קשר לזה שעברית זו שפת האם שלי..)

Chen Shesek

New member
הו, לא התכוונתי לזה

אצלי דווקא מה שהורס את לימודי הערבית הוא יותר הדרך שמעבירים את החומר והמסגרת. בעיקרון זה די חבל לי. אבל בין אם יש לי מורה נהדר ובין אם לא, השפה הרבה יותר קשה לי מגרמנית למרות שהאותיות מאוד יפות לדעתי. [כל הכבוד על ההחלטה ללמוד. לי אפילו לא נתנו בחירה] עברית לדעתי היא אחת השפות הכי קשות. אם זו שפת האם שלך זה ברור הרי שלך אישית זה לא קשה, גם לי לא, אבל מספיק לראות כמה זמן דרוש לאנשים שזו לא שפת האם שלהם ללמוד את השפה כדי להבין את הקושי.

למעלה