גוביינא
(תראו לי מי לא נצמד לכסף?...) (רוב הזמן אני נצמד לכסף...) (ש' ב') זה פהפהפהדהשבט מתוקה: ילד בן 23, חושב שהוא הבוס אמא מנסה לרמוז "מתי תשבור ת'כוס?" גר אצל הדודה והדוד ישן על הספה, לא מתכוון לעבור אולי תלך לעבוד? שלם ת'חשבונות מותק לגור עם ההורים לא ממקד בנות מותק כי לא כ"כ נעים שאין טיפת כבוד בלי שקל על התחת וקונדום ורוד בכיס... (אני אתן לך מכות...) גלר: לא *** בסינמה סיטי תביא לי בסידי פטנט תעשי לי פטנט, תביא מטאטא כי תטעם אני מוטאציה בלי הש' ב', לשיר בת"א, לא מגניב יותר יכלה להיות המון! תביא ת'פ'אנקי פה מכאפכפים את מי שלא מקשיב *** שלא מבין חזרתי עם דפיקות לב ע"פ בדיקות לאודישן לסרט שני של אחד שדופק איזה שניצל בסין מה אתם עושים? הייתי פה עם טונה ואדם וכמה כבשים חיפשנו ת'נוף, תראה הוא מקסים יותר מגניב תראה איך אני מחייג גוביינא פיזמון:X2 חי על חשבונם של אחרים כמו בגוביינא לוחץ 0-1-3, תופס שיחה לצ'יינה טאון מזמין 94 פאונד של סושי חי סושי חי טונה: אז רגע רגע רגע איך קרה שדוגמנים זרה (אה) מוכרת לי שמנת *** צרה אז אם אני עבד, אז שימי לי בגד, להיט שרק ת'תווית תקח משכורת צבאית הקמתי סטרטאפ, יש לי חוש למה יהיה מיקוש ולא חשוב כבר מה נקים לא תסתמו לנו ת'פה הערב, מניאקים! תאגידים עושים אותי בדיחה (חה) אני שובר שיאים בסנייק ולא מוציא שיחה (חה) עם הצופים סליחה, אני מפיל חומות וכמו הפרסומות, אני מפסיק הכל במתח אני מסביר לכם שיש תקווה בפתח אם תבינו היום כמה נוח לא לדפוק חשבון אה יו בשטח מרמים הרוב, רוב סובב עולם כשחיים על חשבונם של חשונם של חשבונם של... אוז: בא לי לחסוך את המשכורת ואז אני *** שימו- ב' שימו ט' שימו ח', בטח! אין לי מספיק מזומנים להזמין את עצמי לקלח, תירס ושלא נדבר על בירה... סיכות אני תמיד שומר, כדי לתפור את הקרע, בכיס ממלא חיש-גד, אף פעם לא מכניס עם מינוס בבנק ומינימום פינוקים דיבורים- פקה פקה, אני עדיין אוסף פקקים, של קולה *** צבע רך, אח שלי תחזור לטבע או תביא לי דולר או *** שימורים הם אומרים: "אם אין אני לי מי לי" אני אומר: "אם אין לי, אז בטח אל תתני לי" אין לי טלוויזיה ובזזו לי את העיזה אם תשאל אותה עכשיו זה בטח לא מזיז לההה פיזמון:X2 חי על חשבונם של אחרים כמו בגוביינא לוחץ 0-1-3, תופס שיחה לצ'יינה טאון מזמין 94 פאונד של סושי חי סושי חי אדם: כן, ההורים רצו רופא, אבל יצאתי מוזיקאי על כל שקל שעשיתי- המיסים לקחו לי שניים נשארתי עם שלושה שקלים ומחיאות כפיים ביקשתי "תנו היי", אבל תמיד זרקו לי- זין! החיים זה כמו חברת תקליטים ובניינים גבוהים עושים לי פחד גבהים יש לי עורך דין למה שאני לא מבין ואנשים שממלאים טפסים ומספרים... ומספרים שאני חי על חשבונם של אחרים ההוצאות על עשירים מתוצאות של משחקים והוצאות שמסתירים איתם צרות של עשירים ובחורות של מכרים אני לוקח לסיבוב במכונית של ההורים אהא קספר: חצי דקה לפני חצות, טורפים 70 דגים ואצות כוסות של סאקי קופצות, תחרויות מריצות בוא נתחפש לשניים סינים, נתמחה בעקיצות נדפוק ת'ראש, איך נשאבים לביצות תקוע אש חזק כאילו אין לי כח לצעוק מעפן, עצבים בא לפרוק, מאחורייך תתרוק ת'דלת מזמין ת'שבט אליי, *** לוקיישן ווייב נעשה לכם לוקאטות בלייב תבין, עושה זקנות, עושה קטנות וחי כמו בגוביינא שומר על קשר, אה כן דרך אגב איזה מניאק אמממ... ולא אכפת לי שום כלום כי רוב היום אני רואה רק חום... טונה: אה יו נשמע כמו אדם טל על המדאפאקה אוביוואן מתוקה, גלר, דון קיסר אוז כן... קספר וגיורא קישקשתא סלאש אמורא יקיר מאנסטר ג'יי ואני... טונה מן ג'ונס מאחל לכם ערב טוב והמשך בילוי נ-ע-ים... תהנו אתם מוזמנים לתקן ולהוסיף בעת הצורך ולמי
שתהה