ליריקת השבוע

malolds

New member
ליריקת השבוע

השיר הראשון במה שאנחנו מקווים שתהיה מסורת חדשה בפורום הוא: See Emily Play -------------- Emily tries but misunderstands, ah ooh She often inclined to borrow somebody´s dreams till tomorrow There is no other day Let´s try it another way You´ll lose your mind and play Free games for may See Emily play Soon after dark Emily cries, ah ooh Gazing through trees in sorrow hardly a sound till tomorrow There is no other day Let´s try it another way You´ll lose your mind and play Free games for may See Emily play Put on a gown that touches the ground, ah ooh Float on a river forever and ever, Emily There is no other day Let´s try it another way You´ll lose your mind and play Free games for may See Emily play. בבקשה רשמו את ניתוחכם האישי לשיר. קובץ מידי לשמיעתכם מצורף, אנא לחצו עליו בעילית העמוד(בצירוף) בכדי לשמוע את השיר

CaerBannog

New member
ככל הידוע לי

מדובר בבחורה היפית צעירה, שהייתה באה להופעות של פלויד בתקופה ההיא (לפני הפייפר), וסיעד כתבה עלייה שיר, סה"כ נשמעת כמו בחורה מסוממת שמנזה לברוח מהבעיות שלה (?), אולי היה בניהם משו (?!)

meandmeandme

New member
...

(תיקון קטן: זה השיר השני במסורות, הראשון היה good bye cruel world שיעל כתבתה ואני חושב שקצת גנגת את הזכות של השיר השני ממיכל, ההוגה המקורית של הרעיון
. לא נורא. רק אני חשוב שהשלישי יהיה היא. תודה) אמ... השיר הזה? אין לי מושג ממש על מה מדובר בו, אף פעם לא יצא לי להתעמק בסיגנלים שלפני החלילן. אבל זה שיר שאני אוהב. אני יודע שבעיקרון שמו המקורי היה אמור להיות games for may ושונה לsee emily play מסיבות מסחריות נראה לי.

malolds

New member
לא ידעתי...

יעל אמרה לי שאני יכול, לא היה ל מושג שגנבתי את זכות הראשונים... Sorry,

malolds

New member
אוקיי... תקרא...

1) אתה עונה מהר!!!!!!!!!!!! סחטיש 2) אני אוקיי... אבל עדיין, אני שמעתי אותו מלא פעמים ברדיו

מצויין!

אני הולך לדעת לנגן את השיר הזה עד הגיוס :) הקליפ שלו מביא לי חיוך כל פעם שאני רואה אותו! תראו ותחייכו מי שלא ראה!

CaerBannog

New member
../images/Emo32.gifהזכרת לי קריקטורה מצחיקה

שהייתי בלונדון ראיתי קריקטורה תחת הכותרת dinosours died of bordom ומתחת רואים קבוצה של דינזאורים, שאחד מהם עומד ואומר לכולם: it´s called kriket...

למעלה