לירי, נזכרתי שלפני כחודש בערך היתה

gal33

New member
לירי, נזכרתי שלפני כחודש בערך היתה

לך את הבעיה של הכאבים בצד, וחשבו שזה מהפורט, או משבר, ואף פעם לא עדכנת מה קבעו שזה. אז אם בא לך, נא כיתבי מה התברר, ומה שלומך היום? האם עדיין יש לך כאבים בצד? איך את מרגישה? מה עם הנפיחות בבטן באופן כללי? איך הצלקות? תודה, גל.

lir42

New member
גל שלום

הייתי בביקורת והיתה לי דלקת וזה עבר והכל בסדר. הנפיחות ירדה והצלקת מחליפה צבעים מאדומה לורדרדה מה איתך? איך את מרגישה? שלך לירי

gal33

New member
יופי לירי, ממש שמחתי לקרוא!

לא שבר ולא בעיה בפורט. מצויין! שרק ימשיך כך. אני בסדר גמור. חוגגת השבוע חודשיים לניתוח. לא להאמין אלו הבדלים בין הניתוח הזה ללאפ בנד. חודש אחרי לאפ-בנד קפצתי בבריכה, פיזזתי בריקודי בטן, ואילו היום, חודשיים אחרי ועגלה בסופר קשה לי לדחוף. נהיגה ארוכה מעייפת אותי ומכאיבה לי. אבל טוב לי היום. כל הנ"ל זה שטויות וזה זמני. תודה לאל, אין לי הגבלה בשתיה. אחרי לאפ-בנד סבלתי מאוד מהגבלת השתיה. עבורי, היכולת לשתות כמה שאני רוצה היא צורך קיומי (כמו עבור כולנו), אך מאחר ואני שותה הרבה, מאוד סבלתי אחרי לאפ-בנד מזה שלא יכולתי לשתות כמה שרציתי. ממש חויתי מצוקה יומיומית מהסיפור הזה. היום תודה לאל, אני שותה כאוות נפשי, כמה שאני רוצה, מתי שאני רוצה ואיך, בלי כאבים וכו´. יאללה, יום טוב, גל

lir42

New member
כל כך שמחה בשבילך!!!

אני לא עברתי את הניתוח הלאפ בנד אז אין לי השוואה כמה כבר רזית? סוף שבוע רגוע ונעים שלך לירי

gal33

New member
טוב מאוד שאין לך יכולת להשוות,

לא במובן זה שטוב שלא עשית לאפ-בנד, אלא במובן זה, שמההתחלה עשית את הניתוח שמתאים לך, בלי הסתבכויות ובלי התקשקשויות. תודה על השמחה, מותק! אין לי מושג כמה רזיתי, כי אין לי משקל נורמלי שילווה אותי בתהליך. כלומר, יש לי משקל דיגיטלי בבית, שאחותי המקסימה קנתה לי שנה שעברה, אך אני גרה בבית עם רצפה עקומה, והמשקל לא מצליח להתייצב. נו, בית שמושבניקים בנו אותו בעצמם, אז ככה הוא נראה... להערכתי הגסה, על פי הבגדים, אני עומדת על קילו בממוצע לשבוע. בעוד חודש אני הולכת לדיאטנית בוולפסון ואז סוף כל סוף אדע באופן מדוייק. אכן, סופ"ש רגוע ונעים! גל

lir42

New member
אחלה גל.

הירידה היא יחסית מהירה לפחות ממה שאני רואה על עצמי אני 4 חודשים אחרי דיאטה והשבוע רזיקי 2.3 אז זה בהחלט משתנה אבל הממוצע אצלי הוא קילו עד קילו וחצי בשבוע - שבוע שעבר הייתי תקועה והשבוע רואים זאת. מקווה לראותך בקרוב. המשך יום טוב שלך לירי

gal33

New member
איזה יופי! זה כזה כיף לראות כזו

ירידה בייחוד אחרי שבוע עצירה. פידבק חיובי לפועלנו. הגוף שלי אחרי שנה ארוכה ומתישה של תזונה לקויה וקיצוניות בתזונה, מאי שתיה ואכילה עד ליכולת אכילה כמעט רגילה. בייחוד עם כל הפעמים של ההתייבשויות והאינפוזיות שגררו כל פעם כמה ימי נוזלים, כלכלה נוזלית, רכה וחוזר חלילה. כך שאני מברכת על קצב של קילו בשבוע. שרק ימשיך כך!! שבת מקסימה. גל

למעלה