לירי

gal33

New member
לירי

הי חמודה, תודה על התשובה. לדעתי, 22 קילו בחודשיים זה הרבה מאוד, וזה קצב ירידה מהיר מאוד. קראתי על העצירונת שלך, אל תתרגשי, במהרה היא תשכח. גם אם יש לך עוד הרבה, הם ירדו אל תדאגי, את כולה חודשיים אחרי הניתוח. בניתוח שעשית קשה מאוד שלא לרדת במשקל. זיכרי שהקילוגרמים לא עלו בקצב של קילו ביום ולכן גם לא ירדו כך
, ועדיף שלא. ממה שקראתי אצל מנותחי GBP יש ירידה ממוצעת של 10 קילו בחודשים הראשונים, כך שאת אפילו יותר מהממוצע בינתיים. דרך אגב, אכפת לך לספר קצת יותר על איך את מרגישה היום חודשיים אחרי הניתוח? תופעות מיוחדות? איך קצב האכילה שלך? מה את אוכלת ביום אחד? מה עם כאבים וכו´? תודה.

lir42

New member
גל שלום

אני בסדר. שבוע שעבר היתה לי עצירה בירידה ואני מאוכזבת. אין לי כיום כאבים רק שאני לא נזהרת עם אוכל או מזיזה דברים כבדים. לגבי אוכל - אני לא אוכלת כמו שצריך פחות 400 קלוריות ביום לעיתים קצת יותר אז כך שאני לא יכולה לומר במדיוק שבוע הבא אני נפגשת עם רופא אז אולי המצב ישתנה. תופעות מיוחדות אין לי. כך שאני בסדר גמור. שלך לירי

gal33

New member
הי, ../images/Emo9.gif

לגבי דברים כבדים, תיזהרי נורא. הזהירו חברה שלי שעברה מלא ניתוחי בטן פתוחים וגם את אמא שלי שעברה ניתוח בטן, חצי שנה לפחות לא להרים דברים כבדים. שמחה לשמוע, שחוץ מזה הכל בסדר. לגבי הירידה, בטוחה שתחזרי אליה. לדעתי את צריכה לאכול יותר ולקחת תוספי מזון, בייחוד בניתוח שלך בו יש mal-absorption = תת-ספיגה של ברזל ו- B12. הכי טוב שאת נפגשת עם הרופא בשבוע הבא. אולי כדאי שתנסי עד אליו להספיק לעשות בדיקות דם כלליות כך שתהיה לו תמונה מלאה יותר. בהצלחה, גל
.

למעלה