לישון עם האויב.

לישון עם האויב.

כן. נשברתי. ה6515 כבר יותר מיומיים לא הודלק, וכרגע אני מסתובב עם TX ו6680. (ה6680 שלי, הTX לא.) מה אגיד ומה אומר - WOW. ביום הראשון היה לי ממש קשה, אפילו חשבתי להחזיר אותו בכעס לבעלים, ולהגיד שזו מערכת הפעלה מטומטמת חסרת כל הגיון. לקח לי עוד יום אחד להבין אותה והיום אני פחות-או-יותר שוחה (יותר נכון לא טובע) בעולם הפאלם. לענין המסנג'ר, לאחר שאני מתחיל להעמיס עליו תוכנות, גם הצ'טופוס קורס (ומקריס אחריו את כל המכשיר). לכל אלה שאומרים "בפאלם לא עושים SR" האמרה לא נכונה. האמרה צריכה להיות "הפאלם עושה SR לבדו. PPC נתקע". ממבט ראשוני, מדובר במערכת הפעלה מעולה ויציבה מאוד ("מעולם לא אהבתי פוקט...") אך קשה להבנה. ביום הראשון שהיה לי PPC כבר שלטתי בו בצורה כמעט מושלמת. בפאלם אני עדיין חש לא כ"כ בטוח. אמשיך לדווח.

י-וס-י

New member
יש לך מסנג'ר על הפאלם ?

אם כן איזה תוכנה ? איך אתה מסתדר מבחינת הגלישה באתרים כמו YNET בנק גוגל ? תהנה.

2cookie

New member
YNET לא עולה?../images/Emo67.gif

בעיות עם גוגל?
עם זה אתה רוצה שאני אתקע?
לא תודה.

גוגל עולה גם על T3 מאובק!

לגבי ynet, מעולם לא ניסיתי - זה אתר שהוא כבד מדי גם על אייפקים מ-ד-ע-י-מ-י-ם עם רזולוצית מסך פנומינלית של 320X240
(קוקי - התגעגעתי!)

י-וס-י

New member
על המכשיר שלי ה-6515

YNET עולה ללא בעיה. וזה דוגמא של אתר שכנראה יש עוד אתרים שלא עולים זו היתה הכוונה שלי. לגבי המסנג'ר לא הבנתי איזה זה, אולי יש לך לינק ? אשמח לגבי טיפים לטריאו 600.

ynet

יוסי, לצערי נושא ה-browsers הוא בעייתי בכל פלטפורמה - על כל אתר אחד שתביא שלא עובד בפאלם אתן לך 10 שלא עובדים ב-PPC וההיפך
את הדברים הכותבים כתבתי עם חיוך
משה

2cookie

New member
../images/Emo13.gif

גם אני התגעגעתי. ונחש מה, אין לי PPC יותר! כך שאני לא יכול לשלוח לך איזה סקרינשוט עסיסי של YNET ב-PIE

ועל זה נאמר - ברוך שפטרנו!

לי יש במגירה איזה אחד או שניים - אבל רק בשביל לבדוק את המתחרים (ולכן הם במגירה..)

2cookie

New member
ראית שם משהו שפספסתי?../images/Emo12.gif

בהודעה, לא במגירה...

2cookie

New member
קודם כל, גם לי יש פאלם(ים)

ולכן אני יודע טוב מאד איזה נזק הם יכולים לגרום לך. האמת היא שגם הפוקט וגם הפאלם גרמו לי נזק נפשי, באשמת אחד מהם אף פעם לא ידעתי כמה זמן אני מתקלח או איזו סידרה אני מפסיד, ובאשמת השני התעוררתי כל בוקר מסיוט אחר בשביל לבדוק שהוא לא נשבר. (והמבינים יבינו
)

ביחס למסנגר בפאלם

אני מבין שאצלך במסנגר רשומים חצי מתושביי כדר הארץ ולכן הבעייתיות. האם ניסית לנעול עת התוכנה עם RLOCK אולי זה יעזור?, שווה לנסות ואם תעשה זאת אנא דווח כאן האם זה עזר או לא. פתרון נוסף שחשבתי עליו הוא פתיחת חשבון חדש ב JABBER ובחשבון החדש תאשר רק את אלה שאתה מרבה להתכתב איתם, אני מניח שזה יקטין את רשימת המשתמשים בצורה כזו שהתוכנה תפעל ללא בעיה.

AYELET1

New member
אוי מה איתך...

ואם העוזרת של הגנן של השכן מהדירה למעלה בדיוק יצטרך לאמר לו משהו והוא חו"ח יהיה ברדשימה המצומצמת שלו?

AYELET1

New member
/שזה המוןןןןןן. ועד לצ'אטופוס,

שאצלך נושא כמות מטורפת לחלוטין של CONTACTS , שכחת שלא הפסקת לציין בהתפעלות שכבר יומיים לא עשית ריסט
בניגוד לפוקט...

תבדוק מה דמיטרי עשה..

עומרי,דימיטרי עשה כמה MODs ל-TX שלו וכרגיל הוא חולק עם הח'ברה - בין השאר יש שם את ה-netfront האגדי. דבר עם הבעלים של ה-TX - ואם הוא מסכים - דווח איך זה עובד..משה

למעלה