לישון עם נעליים

לישון עם נעליים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סיפור קטן שחוזר כמה לילות (לא ברציפות) - אריאלי מאוד אוהבת את הנעליים שלה וקצת קשה לה להפרד מהם. לפעמים לפני השינה היא מבקשת נעליים ואנחנו מסבירים לה שלא הולכים לישון עם נעליים, ושבלילה הרגליים מתחבאות מתחת לשמיכה ולא בתוך הנעליים וזה עובד.... לכמה שעות !!! היא מתעוררת אח"כ בלילה בוכה ש"נעלים, נעלים", ואנחנו נועלים לה אותה, אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות, אבל לך תתווכח עם ילדה בשעה 2:00 בלילה. מה אתם אומרים?

אולי נעלי בית במקום נעליים

להילי יש נעלי בית מבד רכות שלפעמים אנחנו שוכחים להוריד לה לפני השינה והם מתפקדות כגרביים. אולי תשכנעי אותה שיש נעליים ליום ונעליים ללילה ואז זה לא נורא כל כך

אולי תבחרו אתה נעלי בית קלות

כאלה בלי סוליה, שאיתן יותר לה לישון. תייעדו אותן רק למיטה וכך תפתר הבעיה של נעל לא נקיה וגם זה יחסית יותר מאורר מנעל חורף.

ציפי ג

New member
אני מרשה לילדים לישון בבגדים כשהם

רוצים, ובנעלים. מה אכפת לי, אם להם זה נח, למה שלי זה ישנה? הבעיה הגדולה זה הכיפות. נעם מתעקש ללכת לישון עם הכפה שלו, ובלילה היא נופלת , ואז צריך ב2 לפנות בוקר לחפש איפה היא נעלמה (בין הכריות? מתחת המיטה? מתחת השמיכה?) כשהיא תגדל, היא בטח תרצה להיות כל היום יחפה

לאה_מ

New member
גם אני לא הייתי מתווכחת על עניין

הנעליים. זו התאהבות בנעל חדשה. קורה. אין הרבה סיכוי שתצליחו להמיר בנעלי בית, כי העניין הוא לא לישון עם נעלים, אלא לישון דוקא עם הנעלים החדשות. תני לה, מה אכפת לך. מקסימום, אם תהיה הקפצה באמצע הלילה, היא תהיה מוכנה...

אלו דווקא לא נעליים חדשות

הילדה פשוט אוהבת נעליים. קנינו לה נעלי בית, עם סוליות שלא תחליק, ואלו היו 20 השקלים הכי מבוזבזים... אולי באמת נעלי בית רכות זה הפתרון, ננסה, ונודיע לכולם...

לא הבנתי למה צריך לחפש את הכפה

באמצע הלילה? מה אי אפשר לחפש אותה בבוקר כשמתעוררים? או שאולי הוא מתעורר בלילה ורוצה את הכיפה בחזרה לראש? אם כך אז יש לי רעיון: תיקני לו כמה כיפות בדיוק אותו הדבר ואם הוא מתעורר בלילה ורוצה את הכיפה שלו תתני לו כיפה אחרת שנראית אותו דבר. הוא לא ירגיש בהבדל. גם אני עושה את אותו הדבר , אבל לא עם כפה אלא עם המוצץ, אני הולכת לישון עם 4 מוצצים וכל פעם שהוא מתעורר בלילה ובוכה, אני קודם כל לוקחת מוצץ אחר ומכניסה לו לפה, ואח"כ מחפשת את המוצץ האבוד בחושך. לא תמיד אני מוצאת ולכן יש לי ארבעה מוצצים. יש מוצצים שאני מוצאת אחרי כמה ימים כשאני מחליפה מצעים! טל

למעלה