לישון

anabelle mouse

New member
לישון

כבר שנתיים שאני לא ישנה כמו בן-אדם... אני מרגישה לעתים קרובות מדי כמו הילדה המטפלת בסיפור של צ´כוב "לישון"... ברוב הלילות אני מתהפכת הרבה בשינה, חולמת חלומות מוזרים או סיוטים. לא פעם קמתי באמצע הלילה שטופת זיעה קרה. לא פעם בדמעות. החיים שלי מעולם לא היו קלים, אך לו לפחות היה לי לאן "לברוח" בשנתי, לכמה שעות של שחרור ומנוחה... אני מפחדת להירדם, ואני סולדת ונמנעת משינה כמה שאני יכולה. כשאני סוף-סוף כן הולכת לישון אני מאוד מתקשה להירדם. אולי זה קשור בין-היתר לזה שפעמים רבות אמי העירה אותי בצעקות, ואף באגרופים מספר פעמים. אני בדרך-כלל ישנה מכורבלת בכדור בפינה של המיטה... לפני כשנתיים הרטבתי את המיטה מספר פעמים. קשה לי לתאר את גודל הבושה, הגועל מעצמי והפחד שהרגשתי. לפחות אף אחד לא גילה, אך מצד שני - כתוצאה מכך נותרתי להתמודד עם זה לחלוטין לבד. אני מפחדת לישון, מפחדת לקום בבוקר - מה שגורר סוף של עוד יום שבו עלי שוב להתמודד עם הצללים, עם הלילה. אלו לא חיים. כבר פעמים רבות החרכתי את עצמי להשאר ערה 24 שעות - ויותר. העיקר לא לישון.
תודה על ההקשבה anabelle mouse

הפרעות בשינה -יותר מידי ידע

יש לי לצערי בנושא, כי למדתי עליו הרבה מתוך עניין אישי. אני מצרפת לך שני מאמרים שאני מקווה שיעזרו לך במידת מה רחל-נשמה סהר-תמיכה -אולי תוסיפו את הקישורים באתר שלכם

anabelle mouse

New member
תחילת התמודדות

תודה רבה רחל-נשמה... אומרים שידע זה כוח... אז הנה הכוח לתחילת ההתמודדות שלי.
ובעניין ההצעה של מי שכתבה לי מתוך צוות סהר - אני אגיע לשיחה, בהזדמנות. זה קצת קשה כי יוצא לי לעבוד הרבה בלילות. (אולי גם כתוצאה מבעיות השינה שלי; אני מעדיפה להעביר את השעות האלה לפחות בעשייה מועילה...). אבל תודה שהגבת. לילה טוב,לכם.
anabelle mouse

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשלא ישנים

התיאור שלך קשה. אני מניחה שזה כמעט בלתי נסבל. שהזמן למנוחה, הופך לזמן סיוט. אבל את אומרת שזה לא תמיד היה ככה. ואולי יש משהו שעכשיו מעורר את זה? יהיה יותר קל אולי, אם תבואי לשיחה איתנו, בשעות הערב, בין שמונה לחצות, ונוכל לדבר יותר בקלות.

למעלה