לי ואוהד!!!!! כל הכבוד!!!!!! אני גאה בכם! תתחדשו על הפורום! אוהבת.. נשיקות... נועה בינסקי
N noa5 New member 5/12/02 #1 לי ואוהד!!!!!../images/Emo6.gif כל הכבוד!!!!!! אני גאה בכם! תתחדשו על הפורום! אוהבת.. נשיקות... נועה בינסקי
לי ואוהד!!!!!../images/Emo6.gif כל הכבוד!!!!!! אני גאה בכם! תתחדשו על הפורום! אוהבת.. נשיקות... נועה בינסקי
O oh-da New member 5/12/02 #2 תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif מה קורה נועה איפה כל החבר´ה מעכו אללה, שיבואו בחמולות
N noa5 New member 5/12/02 #3 כן!! צריך לקרוא להם..../images/Emo45.gif אני עכשיו אשלח לכמה מהאיסיקיו... אז מה נשמע אוהדי??? איך עבר עלייך החופש?
כן!! צריך לקרוא להם..../images/Emo45.gif אני עכשיו אשלח לכמה מהאיסיקיו... אז מה נשמע אוהדי??? איך עבר עלייך החופש?
O oh-da New member 5/12/02 #4 אחלה../images/Emo45.gif החופש עבר מצויין, די מהר לצערי איך היה באילת ספרי חוויות אני מקווה שלא התמכרת ללימונענע שם...
אחלה../images/Emo45.gif החופש עבר מצויין, די מהר לצערי איך היה באילת ספרי חוויות אני מקווה שלא התמכרת ללימונענע שם...
N noa5 New member 5/12/02 #6 איזה אילת????../images/Emo4.gif מי נסע לאילת??? הייתי בבית כל היום!! כמו איזה מסכנה.. הא.. לפני כמה ימים.. עשינו על האש בים.. עם החברה של הכיתה שלך.. היה קטעים!!! החופש עבר מהר... לא הספקתי להנות!! עכשיו יש לי מיליון שיעורים!!! אין כוח!
איזה אילת????../images/Emo4.gif מי נסע לאילת??? הייתי בבית כל היום!! כמו איזה מסכנה.. הא.. לפני כמה ימים.. עשינו על האש בים.. עם החברה של הכיתה שלך.. היה קטעים!!! החופש עבר מהר... לא הספקתי להנות!! עכשיו יש לי מיליון שיעורים!!! אין כוח!
O oh-da New member 5/12/02 #7 לא נסעת לאילת בסוף../images/Emo35.gif למה לא אמרת חבל... כן, אביעד עמר סיפר לי, הוא גם ניסה להשיג אותי כדי להזמין אותי, אבל לא הייתי בבית... בלע, גם לי יש שיעורים ועבודות
לא נסעת לאילת בסוף../images/Emo35.gif למה לא אמרת חבל... כן, אביעד עמר סיפר לי, הוא גם ניסה להשיג אותי כדי להזמין אותי, אבל לא הייתי בבית... בלע, גם לי יש שיעורים ועבודות
N noa5 New member 5/12/02 #9 מי אמר שאני נוסעת??../images/Emo73.gif הלוואי!!! מאיפה בא לך הרעיון שאני נוסעת לאילת?? חבל שלא באת!! היה כיף.. עשינו קצת שטויות!! אבל חיוביות. סתאאאםםם... טוב.. אתה מכיר את י"א 4- שובבים שכאלה... חחחחח איפה היית כל החופש?? נסעת לחברה שלך?
מי אמר שאני נוסעת??../images/Emo73.gif הלוואי!!! מאיפה בא לך הרעיון שאני נוסעת לאילת?? חבל שלא באת!! היה כיף.. עשינו קצת שטויות!! אבל חיוביות. סתאאאםםם... טוב.. אתה מכיר את י"א 4- שובבים שכאלה... חחחחח איפה היית כל החופש?? נסעת לחברה שלך?
N noa5 New member 5/12/02 #5 דרך אגב... מי זאת המנהלת של הפורום?? לי...? חשבתי שזאת לי פדידה... חחח.. חפיף..