לי יש את האייסיקיו של פטו.........

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

peco

New member
לי יש את האייסיקיו של פטו.........

ואיך אני יודע שהוא אמיתי? דבר ראשון זה המספר היחיד שבו כול הפרטים נכונים לגביה. וגם כי השעה במספר תואמת לשעה בארגנטינה. וגם כי בקטגוריה של "כתוב על עצמך" היא כותבת הכול בספרדית רהוטה וגם כותבת על הדודים שלה שהיא כנראה מדברת איתם הכי הרבה. ואם אני יגיד לכם את זה אתם לא תאמינו לי: שלחתי לה בקשה כדי להוסיף אותה לרשימת האנשים שלי והיא הסכימה!!!!!!!! ואחר כך גם דיברתי איתה באנגלית והיא סיפרה לי עליה דברים. מאיפה השגתי את המספר? כתבתי בטעות מספר אחר במקום מה שרציתי לכתוב ואז יצא לי קמילה בורונדובה. מי שרוצה את המספר שירשום לי שהוא רוצה ואני ישלח לו לאימייל.

keren007

New member
אוי שטויות במיץ! ../images/Emo3.gif

אם זה נכון מה שבאמת אמרת, אז יכול להיות שזו סתם איזו אחת שחולה על פטו ויודעת עליה הכול ויצרה מן איי סי קיו שלה. אל תאמינו להכול...

charmingirl

New member
ברור שלא..

אבל אני יודעת מי החברה הכי טובה של קמילה.. ולא, זאת לא נדין דווק.. ככה ש...אני יכולה לשאול אותה לגבי זה. ואני יודעת איפה החברה הכי טובה שלה גרה (איזור בבואנוס איירס) ככה ש....אם זאת היא, היא אמורה לדעת פרטים על זה.

Rotem Lisa

New member
גם לי יש..

ואת יכולה בבקשה "לשלוח" לי תמס´ באי-מייל ? כדי לראות אם המספר שלי כמו שלך.. גרסייאס! [email protected] Rotem - cHiQuItIta

לבי

New member
פטו../images/Emo24.gif

אני ישמח אם תשלחי לי את האי מייל שלה. אני חוולה עליה

למעלה