לי יש בעיות אחרות לגמרי ,

inventor

New member
לי יש בעיות אחרות לגמרי ,

יש לי בעיית נימוס יתר חמותי בן-אדם כל כך מנומס שמרוב נימוס לא מבינים באמת למה היא מתכוונת היא כל כך רוצה לא להיות נטל שזה מעיק! סך הכל בן אדם טוב לב ואי אפשר לא לאהוב את זה , אך קשה לי לנסות כל הזמן לפענח אותה. האם משהו מפריע לה או לא ? האם היא רוצה לבוא או לא וכדומה... אני רוצה את טובתה אמא שלי ככה חינכה אותי , ואני חתיכת חוצפנית לא מנומסת , מה שיוצא לדוגמא שאני אף פעם לא עושה פסח עם משפחתי מכיוון שלא נעים לי להשאיר זוג לבד לעשות סדר , הם לא יכולים להצטרף מטעמי כשרות , כמו כן גיסי נוסע לאשתו כל שנה (אין מה לעשות עםזה). אני מתגעגעת - כבר 10 שנים ככה וזה לא שהיא רוצה שאשאר להיפך היא אומרת זה לא פייר גם לאמך מגיע אבל באמת ...... (דרך אגב האוכל הכי מזוויע שאפשר לדמיין , עוף מכובס עם תפו"א אדמה מכובסים , ללא מלח ותבלינים טבול בשמן אך לא מטוגן- ולי שאני בשלנית רצינית אסור לבשל לפסח רק חרוסת) נכון שזה יכל להיות הדבר הקל ביותר, אבל זה תלוי איזה בן-אדם אני ועכשיו לדבר האמיתי והנוראי: בעלי ברח להיות חייל בודד בארץ בגלל זה היא לא מפסיקה לרחל!!!! לא ריכולים רעים , אישה טובה פשוט לא מעניינים בצורה יוצאת מגדר הרגיל איך בן-אדם מסוגל לתאר את בעיות הקיבה שיש לבן דוד מארגנטינה במשך חצי שעה. או את צבע קיבה שארך להפיקה 10 דקות במשך שעה. הבעיה שאין לה כל כך עם מי לדבר על כך אז ככה כל שבוע אני מוצפת סיפורים על השכנים של הקרובים הרחוקים על הקרובים של השכנים הנוכחיים ועל אלו שכבר 25 שנה כבר לא בחיים והכל בסגנון של תיאור במשך רבע שעה מה שלקח בתכלס 5 דקות. מספיק לעכשיו בינתיים

inventor

New member
אתם מכירים את זה ששואלים אתכם...

לעיצה (כמה פעמים בעת המונולוג : מה דעתך? יש לך רעיון?) ושומעים את הסיפור והתלונות והבכיות וכו... ופתאום יש לכם רעיון גאוני לפטירת הבעיה אך אז מתברר שבעצם זו לא היתה הכוונה האמיתית באמת לקבל עיצה אלא בעצם הזדמנות להתלונן (לא עליי) ולברבר ולתת ציפייה כאילו באמת מתעניינים בעצתכם ולפטור את עיצתכם עוד לפני שהשמעתם אותה. זה הורג אותי!!!!

amitmom

New member
אני חושבת שהגיע זמן לחשוב קצת

על עצמך ועל המשפחה שלך. נימוסים והתחשבות זה דבר נפלא אבל לא צריך לפסול את עצמך ואת הרצונות שלך עד כדי כך. אני בטוחה שהם לא ישארו בחג לבד. תמיד יש חברים, קרובי משפחה ושכנים. אני גם לא סובלת את האוכל של חמותי אבל לא יכולה לבשל (למרות היותי בשלנית) בגלל כשרות (גיסי התחרד) אבל מה לעשות אני מתנחמת בעובדה שבחג הבא אני אוכל את האוכל של אמא שלי.

inventor

New member
העניין הוא שאני צריכה להרגיש טוב

עם עצמי אכפת לי מהם היא אישה טובה ואני רוצה לעשות לה טוב החיים שלה היו לא טובים ובכל זאת היא נותנת את הנשמה בשבילי לה אין בעיה להשאר לבד היא לא מבינה בכלל מה הבעיה כמו שאני מלמדת אותה שיש לה זכויות בתור סבתא לדרוש ממני להכיא את הנכד ועוד.....

סליחה בנות, אתן יודעות כמה טירחה

נחוץ על מנת לבשל לכמה אנשים? ואתן צוחקות ומלגלגות על החמות שכל כך טורחת..? נו באמת שזה כבר מוגזם.. לידעתכם אני מאוד אהבתי את האוכל של חמותי, ואף למדתי מימנה לבשל!! ואגב, כלתי לקחה ממני כמה מתכונים של חמותי.. וגם היא מבשלת את האוכל שחמתי ז"ל הייתה מבשלת! ועכשיו זה עובר גם לבת שלי שהתחתנה לפני כמה חודשים! אז אנא לא לקטר לחינם..לא יתכן שכולכן לא אוהבות את האוכל של החמות..

עדה ב

New member
אני דווקא אוהבת את האוכל של חמותי

אבל דברים אחרים שהיא עושה עולים לי על העצבים

amitmom

New member
אוגרת חביבה..אני רוצה לראות אותך

אוכלת את האוכל של חמותי. אני לא דיברתי על טעם אני מדברת על היגינה בסיסית. לרחוץ ידים לפני שמתעסקים באוכל. לאסוף שיער כדי שלא יפול על האוכל. לרחוץ כלי הגשה עם מים וסבון לפני שמכניסים אוכל ולא רק לנגב עם מגבת מטבח מטונפת שלפני שניה היתה על ריצפת המטבח. ודרך אגב, אני מבשלת הרבה יותר טוב מחמותי(וגם מאמא שלי). ואין פה שום קטע של התחסדות. במקצועי אני שף והגברת לוקחת ממני כל פעם מתכונים. ודווקא בגלל מקצועי אני יותר מודעת לחשיבות ההיגינה וגם בלי שום קשר למקצוע שלי..את היית נהנית לאכול אוכל עם שערות? אני נשבעת לך שכל פעם אבל כל פעם יש שערות באוכל שלה מה שלי הורג את התאבון לחלוטין. חוץ מזה..אם יש לך מתכונים שווים נשמח שתשתפי אותנו. אני לעולם לא אומר לא לאוכל ביתי טעים

popo11

New member
חמותי מבשלת נורא :-{

והיא עוד מה"בריאותיות" האלה. אבל מה, כל האוכל שלה יש לו טעם של אבקה משקיות. אני לא אוכלת שם כלום! אז ניסיתי לפתור את הענין ובחגים אני מזמינה אלי. אז המפלצת מגיעה עם האוכל הנוראי שלה בצידנית. איכככככככככככסססססססססהההההההה! וזה אחרי שדברנו על זה יותר מפעם אחת. אני יודעת בדיוק כמה טרחה זה. אני גם יודעת שלבשל טוב לוקח בדיוק אותו מאמץ כמו לבשל רע. חמותו של בעלי, לעומת זאת, מבשלת נהדר
יאמי.

inventor

New member
לך יש מזל

תראי היא באמת מבשלת נורא אבל זה לא אומר שאני לא מעריכה אותה מאיפה הסקת זאת מאד חשוב לי שתרגיש טוב ואני אפילו באה ללא בעלי (כשלא מתחשק לו- עייף מידי וכוליי) כי לדעתי מגיע לה לראות את הילד לפחות פעם בשבוע לפעמים אני מוצאת דברים טעימים אך זה נדיר ליתר דיוק יש דבר אחד שאני משוגעת עליו ולמדתי ממנה. הבעיה שהיא חושבת שהוא לא מספיק מכובד כדי להגיש אותו לי.

למעלה