לי יש המון קיטורים על הראש....

litzuf

New member
אני לא יודעת מאיפה להתחיל....

עצוב ורע ויש בי המון המון כעס על עצמי... אני מנהלת קומונה לעינייני הלב... אבל שם אני לא מרשה לעצמי לקטר כל כך הרבה, כדי לתת את המקום לאנשים לבנות שחברות בקומונה....

הגעת למקום הנכון!

כאן אנשים מקטרים כמו קטר. אבל זה מקום ציבורי אז "נא לא לעשן" אנו מחוייבים לידע את הציבור -איפה המנהלים כאן??

אין פה שלט שאוסר לעשן

אני תובע!

litzuf

New member
אני לא מעשנת... אז זה בסדר...

אני מספרת חלק מהדברים שמפריעים לי בימים האחרונים... יש לי שני ילדים... הגדול בן 14 לומד בכיתה ט' רגילה...הבת בת 10, בכיתה קטנה מקדמת של המינוך המיוחד, בבית ספר רגיל. כל יום מורה אחרת מתקשרת אלי. פעם המורה של הילדה שמספרת לי שהילדה בוכה כל הזמן ובקושע לומדת... הילדה נמצאת בטיפול תרופתי.. ובשיחות פסיכולוגיות. ומתקשרת אלי המורה של הגדול שהוא מפסיד המון חומר לימודי... ולא משלים.. לא מכין שיעורים והתוצאות שלו נמוכים... . הילד משתחרר כל יום ראשון, לשעה, לשיחות פסיכולוגיות... ולא משלים חומר... עכשיו בגלל השביתה , יש להם המון חורים בשעות הלימודים, רק מורי ההסתדרות מלמדים... לכן הוא יכול להבאיז ממקצועות ואני לא יודעת מזה.... המון שקרים המון הסתרות של חומר לימודי ועבודות. אני כבר לא יודעת איך לעמוד בכל הטלפונים האלה מהמורים ואיך לדאוג שהילדים יכינו ויתנהגו כמו שצריך... וזה רק חלק קטן מהקיטורים.... שאר הקיטורים והבעיות שלי רשומים בבלוג.... הקישור בחתימה...

למעלה