לי יש יום הולדת היום... ((((((((: אני בת 14 עכשיו,צעירה אה...? ((((((((((:
B brbrita New member 28/9/01 #1 לי יש יום הולדת היום... ((((((( אני בת 14 עכשיו,צעירה אה...? (((((((((
D deny New member 28/9/01 #2 מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif אני מאחל לך מזל טוב הרבה בריאות ועושר ושיהיה לך הרבה הצלחות בלימודים ממני דניס
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif אני מאחל לך מזל טוב הרבה בריאות ועושר ושיהיה לך הרבה הצלחות בלימודים ממני דניס
ד דינוש החתולה New member 28/9/01 #9 חחחחחחחחחחחח עד כה קיבלת 7 ברכות מזל טוב, שהנושא גם מתחיל ב"מזל טוב"... ואומרים כשזה 3 או 7 (נראה לי מס´ טיפולוגי-שחכתי מה זה) זה טוב אז מכל הלב: מזל טוב!!!
חחחחחחחחחחחח עד כה קיבלת 7 ברכות מזל טוב, שהנושא גם מתחיל ב"מזל טוב"... ואומרים כשזה 3 או 7 (נראה לי מס´ טיפולוגי-שחכתי מה זה) זה טוב אז מכל הלב: מזל טוב!!!
ל ליטל ליטל New member 28/9/01 #12 מזל טוב!!!!! מזל טוב....עד 120 שנה.... אני מאחל לך הרבה אהה, אושר ועושר.... בהצלחה בלימודים,בחברים...וכ´ו...... באהבה ליטלו´ש.......
מזל טוב!!!!! מזל טוב....עד 120 שנה.... אני מאחל לך הרבה אהה, אושר ועושר.... בהצלחה בלימודים,בחברים...וכ´ו...... באהבה ליטלו´ש.......
ע עיניים חומות New member 28/9/01 #13 ../images/Emo49.gif עד 120 שנה! אני מאחלת לך המון בריאות,אושר,הצלחה ואהבה... שכל חלמותייך יתגשמו. באהבה מ-עיניים חומות (מרטה).
../images/Emo49.gif עד 120 שנה! אני מאחלת לך המון בריאות,אושר,הצלחה ואהבה... שכל חלמותייך יתגשמו. באהבה מ-עיניים חומות (מרטה).