לי יש לי קושיה.............

COW COW

New member
לי יש לי קושיה.............

איך אני פותח פורום חדש. אני יודע שצריך ללכת לראיון בתל אביב וכל זה אבל איך אני קובע איתם פגישה??????????????????????????????????????????????????? בבקשה תעני לי מהר לפני שמישו יחשוב לעשות את הפורום הזה לפניי

יש איזה קישור שאתה צריך להכנס אליו

ולמלא...אין לי מושג מה הלינק..אני אברר ואתן לך... ואתה צריך המלצה מ3 מנהלים...אני יכולה להמליץ=] ואז אם הם מסכימים לפתוח תתפורום הם קובעים איתך ראיון.

COW COW

New member
רעיון טוב אבל לא............

אני רוצה לפתוח פורום בובספוג

יאאא אני אוהבת אותךךךך!!!

התוכנית הכי שווה בעולם! ובובספוג אומרים חננים!!! תגיד רק ספונג'בוב
ספונג'בוב

../images/Emo110.gifאוי אתה כל כך מלך!!!!!!!!!!!

ראה אותי ככותבת קבועה אצלך בפורום (אם יהיה:p) ספונצ'י בוווווווב סקוור פנטס'!

COW COW

New member
אני יודע שהכי שווה............

לכתוב ספונג'בוב אבל אם יהיה פורום יקראו לו בובספוג כי זאת ארץ ישראלית אז בטח יגידו לי לכתוב את זה בעיברית. אם מישו בתל אביב בבוגרשוב אז לכו לג'יפה ויש שם כפכפי ים של ספונג'בוב

אתה מלך!!!

יש לי בובה שלו על התיק (ותמיד אנשים שאני לא מכירה מציקים לי בגלל זה) וגם גרביים מגניבות שלו (אבל ממש מגניבות!) וגם בוקסר! אני ממש אוהבת אותו(=

../images/Emo110.gifהיא ממש יפה!!!!!

זה כל כך לא פייר!! ולחברה שיל יש ספר עם בדיחות שלו ולעוד אחת יש גם בוקסר שלו ממש יפההה

אמממ לא יודעת מה זה בובספוג...

אבל אבל אבל... כנס לפורום "תמיכה בתפוז" ושם יש בקישור שרץ למעלה תמיד טוס בקשה לניהול פורום אבל הם סתם זונות! לא נתנו לי לפוח פורום שלום ואהבההההההההה

SpellBound

New member
אויייייייייייייי וי זמיררררררררררר

סתם לא קשור להודעה.. אבל גם לי אין מושג מזה ....!:) בקיצר לי את גרה רחוק מתל אביב ואני 10 דקות נסיעה:p

sisty

New member
לא רוצה לבאס../images/Emo7.gif אבל../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

התקנון החדש קובע שאפשר לנהל רק מגיל 16...
.

SpellBound

New member
ששששש..............

אני יכול לקנות ולך זהב רחוק!!!! המממ אבל לא מכיר את זה....

COW COW

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא......

זה לא פייר אני לא אוהב אותם. את בטוחה שקראת נכון אולי מעל 16 אי אפשר. תני לי קישור לזה

למעלה