לי יש שאלה חשובה! + טיפ למלצר!!!

• פותח הנושא aqz
  • פורסם בתאריך

aqz

New member
לי יש שאלה חשובה! + טיפ למלצר!!!

אני בן 22 ורק השתחררתי מהצבא...אני דיי מובטל וחשבתי על מלצרות אבל אני לא אוהב להיות נחמד לאנשים כדי לקבל טיפ גבוהה....אז רציתי לשאול עד כמה באמת רמת הנחמדות שלכם משפיע על גודל הטיפ....??? --- הטיפ !!! ---- ועוד משהו שראיתי באיזה תוכנית מדע..... התוכנית עצמה היתה מאוד מעניינת היא שודרה באחד מערוצי המדע של יס , היא עסקה ב מ ג ע , וכו' ...היו שם דברים מאוד מאוד מעניינים כמו למשל ילד שהוא עיוור וחרש, אז הוא מתקשר באמצעות מגע , זו שיטה מיוחדת, שמים יד על הפה של האדם איתו אתה רוצה לתקשר וכך מתקשרים איתו, וכמובן שפת הסימנים עם היד השנייה, כך שהיד של הילד מרגישה את הסימנים שהאדם השני עושה, בכל מקרה , מה שעוד הועלה שם בתוכנית הוא:סקר בין מלצרים ומלצריות ,בקשו מחצי מהם לגעת בלקוחות שלהם בכל דרך אפשרית אבל לא משהו קיצוני, כמו למשל בהגשת החשבון, כאשר המלצר מגיש את החשבון לאחד היושבים, הוא נוגע בו עם האצבעות שלו , בדיוק ברגע המסירה של המגש הקטן הזה שעליו נמצא החשבון....אני מאמין שכולכם מבינים למה אני מתכוון... לפי תוצאות הסקר: 90% מהמלצרים שנגעו בלקוחות שלהם בדרך זו או אחרת דיווחו שהם קיבלו טיפים גבוהים יותר ממה שהיו רגילים לקבל!!!! אז קחו זאת לתשומת לבכם! יום טוב....ומי שהולך לנסות את זה שיספר מה העלה בחכתו!!!!

get well

New member
הנחמדות משפיעה

אין מה לעשות אם לא תיהיה נחמד אז מן הסתם הלקוח יתבאס ממך. ואצלנו גם המנהל דורש שנחייך 90% מהזמן כך שאין הרבה ברירות. בקשר לסקר...זה נשמע מעניין אהל לא נראה לי שאני מתכוונת לנסות את זה לא מתאים לי לגעת באנשים שאני לא מכירה.. מה איתכם?

אהההמממ...

אני לא חושבת שאני נחמדה בשביל הטיפ.. אני חושבת שאני אישית נחמדה כי זה יותר נעים ונחמד...
כשאני מחייכת אל הלקוחות אני לא חושבת וואי עכשיו אני אקבל טיפ שווה.. אני פשוט נחמדה
ובקשר למגע... אני לא רואה את עצמי נוגעת בהם...
אם זה יהיה בחור חמוד שכזה אז אולי..
חח סתם...

למעלה