לי יש שאלה!

lady d23

New member
לי יש שאלה!../images/Emo9.gif

טוב, ילדים, אתם חושבים שההורים שלכם מצפים שתמשיכו בדרכם מבחינת דיעות פוליטיות? אצלי למשל לאמא לא אכפת, היא דווקא מרוצה מהרעיון שאני שמאלנית. אבא לא מרוצה, והוא טרח לומר לי את זה ולדרוש שאעזוב את התנועת נוער [תנועת נוער יהודי ערבי בארץ..]. הורים, יפריע לכם אם הם ילכו שלא בדרככם? [בלי לפתוח דיונים פוליטיים!!!]

faith2

New member
אצלנו...

ההורים ימניים, יותר נכון אמא ימנית...אבא לא ממש עם דעות פוליטיות....אפשר להגיד שהוא מסתכל על המצב כאובייקטיבי אם אפשר?!...אחותי נורא נורא ימנית קיצונית שבא להקיא...רק אני הייתי עד לפני שנה שמאלנית קיצונית ולא ציונית...אחריי המסע לפולין נהפכתי למרכז יותר וציונית (עדיין קצת שמאלנית), אבל בחיים בחיים לא ניסו לכפות עליי את הדעות הפולטיות, והיו כמה דיונים על כך- כל אחד הביע את דעתו....

עינת

New member
כאדם

וכאם אני מאמינה בסובלנות וקבלת השונה מתוך כבוד וכך גם בחיי המשפחה, איני מצפה מילדי לחשוב כמוני . חינכתי אותם למחשבה פתוחה, שמיעת האחר ושיקול דעת אישי ועל כן כל דעה שלהם תתקבל בכבוד. איננו חייבים להסכים אך מתחייבים לכבד אחד את דעתו של האחר. והשאלה הזו שלך הזכירה לי את השיר "שלי", השיר שתמיד מעלה דוק של דמעות בעיני כיוון שהוא פשוט מה שאני מרגישה אל ילדי... בשבלה אתה מלך העולם/ מילים וביצוע שלמה ארצי שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול, לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה: מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם.

למעלה