לי יש שאלה...

GGOODD

New member
לי יש שאלה...

אני רוצה להעלות סרט שלי לאינטרנט... יש לי עדיין קצת בעיה בכיווץ, אבל אני אסתדר, הבעיה שלי היא היכן לשים את הסרט? כלומר לאיזה סרבר חופשי אני אוכל לעלות את הסרט וסרטים בכלל?

MaSTeRLou

New member
אני לא יודע אם יש משהו ספציפי

להעלאת סרטים. אני כן יודע על Web1000.com, שאמנם הגישה אליהם לא הכי מהירה שבעולם, אבל נותנים בחינם 50MB + FTP בלי פרסומות ושטויות. יש גם את i12.com, שנותנים לך 800MB לאיכסון, אבל אני עוד לא הצלחתי ליצור אצלם חשבון FTP שיעבוד כמו שצריך. דבר אחר שאתה יכול לעשות (ככה עושים בד"כ עם סרטים גדולים), זה לפתוח בעצמך שרת Web על המחשב (בהנחה שיש לך אינטרנט מהיר כמובן). את זה תוכל לעשות עם מגוון תוכנות, כמו למשל Xitami החינמית. כהתובת גישה אליך תהיה או הIP שלך, או, אם תרצה, תוכל להגדיר כתובת דינמית שתרדוךף אחרי הIP השונים שלך (כמו למשל dtdns.com). ת'אמת, זו יותר שאלה לפורום רשתות / תמיכה טכנית, אבל ניחא...

GGOODD

New member
כן אני יודע...

אבל קיוויתי שמישהו פה כבר העלה בעבר עבודות לרשת ויוכל להגיד לי כיצד הוא עשה זאת... אבל תודה, אני אנסה להשתמש במידע שלך

LoLo16

New member
web1000 לא יעזור..

בדיוק אתמול ניסיתי להעלות את הקליפ שעשיתי (33MB) לשם, ועד שזה סופסוף עלה ל-FTP זה בלתי ניתן להורדה מכיוון שהקובץ גדול מדי...

pinoki

New member
זה יהיה מגניב

אם נצליח לעלות את העבודות שלנו למחשב... אז אם מישהו מצליח שיעדכן

snapnet

New member
אני כבר הצלחתי

עכשו אתם שואלים איך ילד קטן בן 12 יודע להעלות את זה ולעשות שרתים ולערוך וידאו (כן בטח) וכל מיני? אז התשובה היא - פשוט! תורידו מהקאזאה Bulletproof FTP Server עם קראק, "תקרקו" אותו ואז יש לכם אותו מלא וחינמי! יו איזה יופייייייייייי!! עכשו לעבודה, איך אתם בכלל יכולים להעביר סרטים לאינטרנט? אז הנה המדריך של אימפריית הגזר הגמדי להעלאת סרטים: 1. מתקינים את התוכנה שאמרתי, "קורקים" אותה (מפעילים עליה את הקראק), ויש לכם אותה חינמית. 2. תחפשו בתפריטים user accounts ותבחרו בזה. 3. יש שם בצד ימין מקום לבן וארוך כזה, לחצו על לחצן ימני ובחרו שם משו שדומה ל-new. 4. בחרו שם תיקיה שאיתה אתם רוצים להשתמש כדי לאחסן את הסרטים. 5. תסמנו שם בצד מה שאתם רוצים, עדיף read, +subdirs ו...זהו! 6. תעשו OK ותחזרו למסך הראשי. 7. לחצו על הסמל של הברק, זה אמור להפעיל את השרת. 8. וזהו, יש לכם שרת! עכשו כל מה שאתם צריכים לדעת זה שהשרת לא יכול להעמיס על עצמו יותר מ-10 אנשים (וגם 10 אנשים הוא לא יכול להעמיס) כי אז זה יהיה איטי רצח. שימו לב שמהירות ההורדה הכי גבוהה שלו לאינטרנט ADSL 640KB זה 10 קילובייט לשנייה! גרועעע!!! אז כאן תחשבו אם כדאי או לא... 9. כדי להיכנס, הקלידו את הכתובת הבאה בדפדפן שלכם: ftp://0.0.0.0:21/ (0.0.0.0 - האייפי שלכם, תחליפו אותו לאייפי שלכם, כדי לבדוק אני אפרט עוד מעט, :21 - פורט, אל תחליפו אותו...) לבדיקת אייפי - windows95\98\me: לכו לתפריט התחל ובהפעלה הקלידו winipcfg, windows2000\xp: איפה שהסמל שלכם שאתם מחוברים לאינטרנט, לחצו עליו פעמיים ולכו לפרטים, באייפי של לקוח זה האייפי שלכם. תהנו! אייל טלמור קבוצת סנאפ בע"מ (יזמים צעירים)

MaSTeRLou

New member
../images/Emo45.gif

כפי שאמרתי, שרת עצמאי יכול להיות פיתרון טוב. עם זאת, אתה הצעת לפתוח FTP, שהוא פחות מזמין מתקייה שאתה יכול לדפדף בה במהירות בדפדפן אינטרנט הרגיל שלך (כזה דבר תוכל להשיג בפתיחת שרת HTTP, שגם אותו די פשוט לפתוח). וכפי שציינת, זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נשמע. מה שכן, עכשיו, כאשר המחשב שלכם יצטרך להיות פתוח לקהל הרחב 24 שעות (אם תרצו שהשרת היהי אפקטיבי), תצטרכו להצטייד, אם לא היייתה לכם קודם, בתוכנת 'Firewall'. כל זאת ועוד, אני מציע להעביר את השירשור לפורום רשתות ופס רחב.

למעלה