לי יש תמונות חדשות של בו וקארי... קלטו תמונה מהממת של קארי במגזין
S sweet like candy New member 13/6/05 #1 לי יש תמונות חדשות של בו וקארי... קלטו תמונה מהממת של קארי במגזין
S sweet like candy New member 13/6/05 #5 קארי בג'יי לנו דרך אגב סתם פרט קטן: קארי הולכת לשיר את ההמנון של ארצות הברית במשחקי הגמר של ה-NBA וגם קונסי שלנו הולך לשיר את ההמנון רק אני לא בטוחה איפה..
קארי בג'יי לנו דרך אגב סתם פרט קטן: קארי הולכת לשיר את ההמנון של ארצות הברית במשחקי הגמר של ה-NBA וגם קונסי שלנו הולך לשיר את ההמנון רק אני לא בטוחה איפה..
S sweet like candy New member 13/6/05 #10 טוב זאת לא חדשה אבל.. היא יפה... זאת תמונה של בו ממגזין אחד
S sweet like candy New member 13/6/05 #12 עוד תמונה של בו כשהיה צעיר אההה ותקשיבו לזה.. בסינגל של בו vehicle שיוצא יחד עם inside your heaven רי'צי סמבורה הלוא הוא חבר להקת בון ג'ובי מנגן בגיטרה!!! וזה יצא ישר מפי אישתו של רי'צי הת'ר לוקלייר שהתראיינה אצל ג'יי לנו וסיפרה לו
עוד תמונה של בו כשהיה צעיר אההה ותקשיבו לזה.. בסינגל של בו vehicle שיוצא יחד עם inside your heaven רי'צי סמבורה הלוא הוא חבר להקת בון ג'ובי מנגן בגיטרה!!! וזה יצא ישר מפי אישתו של רי'צי הת'ר לוקלייר שהתראיינה אצל ג'יי לנו וסיפרה לו
F Fairywitch New member 13/6/05 #15 אמא../images/Emo70.gif מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif טוב שהוא התבגר...
אמא../images/Emo70.gif מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif טוב שהוא התבגר...
J Juliann New member 13/6/05 #22 ../images/Emo51.gif ראיון חמוד מאוד. אהבתי ../images/Emo6.gif זה כזה *סיימון*!!! חחח זה כל מה שאני יכולה להגיד! חחח יש לו משהו לפאולה אווו סאולה
../images/Emo51.gif ראיון חמוד מאוד. אהבתי ../images/Emo6.gif זה כזה *סיימון*!!! חחח זה כל מה שאני יכולה להגיד! חחח יש לו משהו לפאולה אווו סאולה