לי כבר יש כרטיס טיסה

למה כרטיס טיסה?

אני לא חושב שזה יהיה יותר גרוע מהפעם הקודמת...אני נזכר עכשיו בכל מיני "הודעות עולמיות" שהיו בעבר ושום דבר לא יצא מהן. בכלל אני חושב שעדיף שהממשלה שלנו תעזור לאזרחים למגן אתעצמם במקום שהמונים יעזבו את הארץ.

"לא עוזב את העיר..."

בעבור אף אחד - ולא את המדינה שאני חיה בה. מלחמה? נעבור את זה. כאן ביחד עם מי שאנחנו אוהבים ואוהב אותנו.

yakul

New member
"פה ביחד נשרוד, לחוד ניפול"

המדינה הזאת רקובה מהיסוד בכל מקרה. לא הייתי מתנגד אם איזה טיל יפגע באיזה ישיבה של אמיר פרץ עם המנכל"ים של חברת החשמל, התעשייה האווירית ושאר אזרחים "טובים". בוא לא נעמיד פנים, לא איכפת פה לאנשים אחד מהשני, אנחנו רק מאוחדים בגלל שכולם שונאים אותנו.

2תבל

New member
מסכימה

אני כל כך מסכימה איתך אם לא השינאה כנגד העם היהודי עדיין היו פזורים ברחבי העולם

תבל

את אומרת את זה כאילו את מעדיפה את זה ... אני מבין שלקום בבוקר בשלווה יחסית זה מיותר לך ? זה לא משנה מה דחף אותנו לזה צריך רק לומר תודה על כך שזה דחף אותנו לזה ! כי הפקט הוא שאנחנו לא ממש נבחרי הקהל ברחבי העולם !!

יוני

New member
כרטיס טיסה

לדעתי אתה לא צודק הרי ברגע שכולם יעזבואת הארץ לא תיהיה לך מדינה לך אתה קולט הם מנצחים שאתה עוזב כבר יצנו לגלות פעם שכחתה מה היה לנו שואה אתה צריך להילחם יחדיו כולנו כי רק פה זה הבית

yakul

New member
להילחם בשביל מה? בישביל מי?

להילחם בשביל גוש שלום שנלחם נגדנו? להילחם בישביל כל הפרזיטים תלמידי ישיבות, והמשתמטים? להילחם בשביל כל המושחטים, חברי הכנסת, בעלי ההון שחיים על חשבון המיסים הכבדים שמטילים עלינו, בזמן שהם מוצאים דרכים חדשות ויצירתיות לדאוג שכסף מהתקציב יכנס לכיס שלהם? עשו לנו רפורמה של מס כדי שבעוד 6 שנים יהיה לנו כנראה מס נורמלי... יופי, עד אז עדיף לחיות בחו"ל. בשביל מה להילחם? בשביל 700 הרוגים בתאונות דרכים בשנה? כל גוף וממסד ממשלטי במדינה הזאת נגוע בשחיטות ובריקבון, המדינה שלנו רקובה מהיסוד. המשטרה, השב"כ, הממשלה, הכנסת, המפלגות, בתי המשפט, כולם נגועים בשחיטות, רקבון ומאפיות. שתלך לאזעזל המדינה הזאת. זה רק אשמת תושבי מדינת ישראל שהמדינה הזאת הופכת להיות גיהנום.

כרטיס טיסה

מקווה מאוד שזה כרטיס טיסה לצורך טיול, ולא לצורך ירידה מהארץ ומקווה מאוד שיש לך גם כרטיס חזרה ארצה, כי לפי מה שקורה בשאר המדינות, כולל באירופה ובדרום אמריקה, מבחינה פוליטית כלכלית והיהודים בכלל, כאן לפחות אנחנו חלק מהשחיתות, מהבלאגן, כאן אנחנו נותנים את הטון וקובעים את המדיניות מכאן לא יכולים לגרש אותנו ולאמר לנו "זרים - הלאה מכאן". כי כאן זה שלנו.

yakul

New member
מי קובע את הטון במדינה הזאת?

לא תושבי מדינת ישראל. אלא כמה פוליטיקקים. אם זה מצנע עם החרבים הערבים שלו או אם זה שרון עם החברים המאפיונרים שלו. לא כולם "גויים", לא כולם שונאים יהודים בחו"ל. נכון יש הרבה שכן. אבל אולי עדיף לקחת את הסיכון הזה בחו"ל מאשר למות במילואים בשביל איזה היתנחלות מתומטמת ובמקביל כשאנשים מהמדינה שלך צועקים ומקללים אותך בגלל שאתה חייל שעושה את העבודה שלו. אנחנו מאוחדים פה רק בגלל ששונאים אותנו בכל העולם, מי צריך כזה איחוד, מוטב לנסות לשרוד לבד.

השארת אותי בהלם טוטאלי

ידידי היקר ... בורות כמו שלך לא שמעתי כבר המון זמן .. אני מקווה שאתה ישן טוב בלילה כי בעיניי אתה ביזיון מהלך ... זה מובן ומקובל לפחד אבל ארס ופנטיות כמו שלך זה כבר יותר מידי !! אנשים טובים וחזקים נפלו בשביל מדינה נסגבת זו וכל מה שאתה יכול לומר זה תודה ולשתוק קצת !!! ודע לך ידידי היקר שאנשים רצינים לא יושבים מהצד ומקללים הם תופסים יוזמה ומנסים לשנות דברים אז תשתדל לחכסוך מפורום נכבד זה את היללות העלובות שלך כי אתה פשוט בושה של בנאדם !!!

yakul

New member
אתה לא מסוגל לעכל את האמת?

חקירות על הפריימריס בליכוד ובעבודה... מה זה בעיניך? אין אף אזרח ישראלי שעומד מאחורי השחיטויות האלו? הביזבוזים של חברת החשמל(חברה בבעלות המדינה!!) והמשכורות המופרזות שהם דואגים לעובדים שלהם, זה בסדר מיצדך? מי שיותר קרוב לצלחת אוכל יותר? זה לגיטמי בעינייך? זה המדינה האידאלית שלך? איכות מיי השתיה שלנו הולכת ומידרדרת, ואילו החלקאים ממשיכים לקבל מיי שתיה להשקיית היבולים שלהם בחצי מהמחיר שאני ואתה משלמים עבור אותם המים בבית. למה? כי יש להם קשרים במפלגות כמו העובדה. זה הוגן בעינייך? זה לא דמוקרטייה זה... זה רפובליקת בננות. אין למדינה העלובה הזאת אפילו חוקה. אז לא פלא. אתה תמים, אתה פרייאר, אתה שטוף מוח, אתה לא יודע איפה אתה חיי... המשטרה והמאפייות הולכים יד ביד מדינה הזאת. יגאל אמיר, נשלח ע"י השב"כ. הממשלה עושה מה שבעליי ההון מכתיבים לה לעשות. מפטרים עובדי בנקים כדי שלמנכל"ים של הבנקים לא תרד המשכורת. המדינה הזאת היא שום דבר ממה שהרצל ז"ל רצה שהיא תהיה. זאת מדינה זבל! האנשים במדינה הזאת הם זבל! מה שמאחד את האנשים פה זה רק הפחד מהאוייבים המשוטפים לנו, חוץ מזה אף אחד לא שם על אף אחד אחר במדינה הזאת. אתה בעצמך מוכיח שאתה לא שם עליי, אלא רק על ההשלכות על המדינה שלי ושל אנשים כמוני שרוצים לעזוב אותה. אתה זבל!

הצדק כולו איתך

בוא נתחיל בזה שאתה אדם קטן ומפוחד ונמשיך בזה שאתה חוזר על עצמך !! כנראה תוצר של ילדות עשוקה !! אני לא יודע מה איתך ידידי אבל אני מוקף באנשים אוהבים שדואגים אחד לשני ! שחיטות ידידי זה משהו שאתה תמצע בכל מקום פה לפחות ל"טובים" יש לאן לפנות או שאתה אולי חושב שכל אדם וכל גורם במדינה הם מושחתים ואז באמת עדיף לך להתאבד ... לי אישית מאוד אכפת מהמדינה הזאת ואהבת המולדת זו לא תמימות זה משהו ששותף להרבה אנשים יפים חזקים אמיצים ונאמנים , אנשים ששונים ממך בכל תחליט !!! אבל לך נוח למצוא תרוצים ולהאשים הכל ואת כולם וזה מה שהופך אותך לאדם קטן טיפש ומסכן !!!

yakul

New member
אתה פעיל ליכוד במקרה?!

גם במאפיה יש אנשים שאוהבים ודואגים אחד לשני, אז מה? אז מה כל כך מפריע לך שאני רוצה לעזוב את המדינה? אני לא רוצה להיתאבד, אני פשוט לא רוצה להיות 100% פרייאר כשאנשים אחרים במדינה הזאת כל תעסוקתם זה איך להכניס עוד כסף לכיס הפרטי שלהם על חשבון ציבור משלמי המיסים. אפשר היה לפתור את הבעיות הכלכליות, הביטחוניות, החברתיות כבר מזמן, אלמלא כל החראות והמושחטים במדינה הזאת ואלמלא כל המתומטמים במדינה הזאת.

מייקי80

New member
לא עוזבת...פה ה../images/Emo82.gif

בדיוק היום דיברתי עם ההורים שלי על זה. דוד זקן של אמא שלי שחי בחו"ל התקשר להציע לנו לבוא לגדו בדירה שיש לו חוץ מהבית שלו עד יעבוז זעם. אמא שלי שוקלת ברצינות. וחשבתי על זה: נכון, מפחיד פה נכון, מושחת פה נכון, מלוכלך נכון, מגעיל ועוד הרבה נכון... אבל פה ה
ופה ה
ואני לא הולכת לשום מקום. מי שרוצה לעזוב מבחינתי פוחד ואין לי שום בעיה עם זה. אבל שיחשוב... אם אתה בורח כשקשה, מה שווה שאתה פה כשקל?

למעלה