לי תמיד יש רתיעה...

nofaritrit

New member
לי תמיד יש רתיעה...

מגברים שמציינים במפורש שהם רוצים את הספיס(מרחב) שלהם.(כאילו שזה לא ברור) גבר כזה אוטומטית נמחק אצלי...אם אתה רוצה ספייס פשוט תיקח אותו למה אתה צריך לציין את זה. הפרוש שלי לזה הוא שמדובר בגבר שיש לו בעיה רצינית להיות עם עצמו ורגשות אשמה בקשר לזה. זה בהחלט לא בעיה של האישה. אני באופן אישי אוהבת גברים דביקים (מחבקים מנשקים מלטפים) וזה החבר שמצאתי לי. כשאנחנו רוצים מרחב אנחנו פשוט לוקחים אותו בלי לבוא עם האזהרות מראש...זה מרתיע נשים...שימו לב גברברים!

seeyou

New member
קשרי אהבה או שקרי אהבה../images/Emo12.gif

אם גבר או אישה רוצה ספייס...סימן שרוצה להפסיק את הקשר... לא כול הנשים אוהבות גברים "דביקים "... גם גברים לא יכולים להיות "דביקים" עם כול אישה...

melodynoa

New member
זה לא ממש ככה......

יש סוגי אנשים (בעיקר מזלות טלה, אריה וקשת) שצריכים טונות של זמן לעצמם. לצערי, אני כרגע יוצאת עם אחד כזה, ולמה לצערי? כי הוא ממש מוצא חן בעיני, ויש בינינו כימיה טובה, אבל אני כמו שור טיפוסי, מאוד אינטנסיבית, ולא מרגישה שאני צריכה בכלל אויר לעצמי, כי הנוכחות של מי שאני אוהבת לא מפריעה לי. אני חושבת שלנשים יש יותר נטייה להיות "דביקיות" עם דגש על ה ב'. ואני מסכימה עם כותבת ההודעה שזה מרתיע, אבל בניגוד אליה אני מעדיפה שיגידו את האמת. בשבילי זוגיות אידאלית זה שאנחנו רוב הזמן ביחד, החברים שלנו הם חברים משותפים, ועושים הכל ביחד.... במיוחד ישנים וקמים. לא הייתי רוצה חבר שמסתובב ברחובות בכל מיני שעות מוזרות...עם כל מיני חברים מגעילים... טוב, אבל אני זה לא דוגמא, אני סופר רכושנית, וגם היה לי חבר כזה, והסתדרנו לא רע מהבחינה הזאת.

למעלה