לי28 היחידה בחיי

לי28 היחידה בחיי

אני ואת זו אהבה איתו איתם זו רעות כשאת כמו חוף אני הוא הים ושנינו ביחד זה חלום. שמש במרום על אמא אדמה ורד אדום סימן האהבה. ואת לי זר ורדים זוהר הפורחים על גינת האוהבים. אני זוכר רגעי שלווה כשאת בחיק האהבה דמותך נישאת אל מול עיני כשחף בקצף הגלים. אנא אלוהים סמן בקרן אור תמיד אהבתי לבוא לה מאחור לו רק פרחנו כמו אמא אדמה כשמי התכלת במרום. שיר זה מוקדש לך אהובתי למרות שנסערת את כבר ממישהו אחר.... דמעות חונקות את גרוני נשימתי נעתקת מגופי זיעה נוטפת ממצחי וליבי מחסיר פעימה כאשר אני רואה את שמה מופיע במסך תפוז באותו רגע אני מרגיש כמו תפוז סחוט... על החתום פטישון.....גמר לכתוב ....הלך לישון.....

רק שכחתי להוסיף...

שאתה לא חייב לכתוב לי כל פעם מגילת אסתר אלא כל בוקר משהוא קטן בשביל התשומת לב יספק אותי בהחלט.

galgalz

New member
תוהה

למה כל העולם ואישתו צריכים לדעת מה קורה ביניכם ? לא רוצים קצת פרטיות ?

ממש סיפור מרגש

תסלחו לי שאני חודר לפרטיות שלכם, אבל הסיפור הזה מרגש אותי עד דמעות ואני כבר עוקב יומיים במתח בטלנובלה שלכם בקינאה ובהערכה אמיתית. אם הסיפור הזה אמיתי אז יש אהבה באינטרנט וכל מה שיגידו המתחסדים לא יעזור. נתתם לי תיקווה חדשה לעולם חדש, מהיום אני בצ`אט ,יותר נכון מהלילה אני מחפש את עצמי בצ`אט. להתראות גואה, את כבר לא in. טוב הייתי ממשיך אבל הילדה התעוררה ואני חייב להחליף חיתול , הלילה אני הולך על פמפרס (נשבר מההגי). חיזקו ואימצו כולנו איתכם ועל תישכחו לעדכן את אלו שעדיין לא היגיעו למנוחה ולנחלה.

tami4

New member
זה מצחיק זה?

שלחת אותי ב- 02:30 לפנות בוקר כדי לקרוא את זה? כמעט בכיתי.....

למעלה