לי28 והכלב שלה שניצל בואו רגע לכאן

לי28 והכלב שלה שניצל בואו רגע לכאן

לי 28, כל פעם שאני אומרת לליאל יאאלה הולכים לי28 הוא מתחיל שוב, אז תעשי לי טובה שניצל כל כך מפחיד ומכועררררררר תני לו לראות את עצמו במראה חחחחח אולי הוא יקבל התקפת לב,,, חחחחחחחחחחחחח הוא כל כך מכוער עד כדי כך שליאל לא רוצה לבוא לבית שלך.. את יודעת שגם לי יש חתול וכלב בבית אבל הם חמודים לא מפחידים כמו שינצל שלך...חחחחחח.....אני כל פעם מחדש מתה כשאני רואה את שניצל אז מה אני אומר לילד שלי???? אל תפחד????.. חחחחחח אני בעצמי מפחדת ממנו אסון טבע השניצל שלך..חחחחחחחחחח את סולחת ל י?????. אני שונאת את שניצל שלך הוא כל כך מפחיד אמל`א חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח לי המקסימה אל תמשיכי להגיד לשניצל כמה הוא מתוק וחמוד כי את משקרת לו!!! חחחחח זה ממש לא נכון הוא מכוער ומפחיד אפילו אותי, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך!!!!! מתה עלייך!!!! אבל!! כשאני באה עם הילד תעשי לי טובה תכניסי אותו למחסן חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח ביי מתוקה שלי ממני טלי הפחדנית........ חחחחחחחחח

עופריקו

New member
בסה``כ רוטווילר וזה מזכיר לי בדיחה

מה ההבדל בין רוטווילר לאמא פולנית ? הרוטווילר באיזה שהוא שלב עוזב את הילד .....

טלי!!!!

לעשות מהכלב שניצל? טלי הגזמת! היא חברה שלך...(לי28). חוץ מזה אני לא ברית עולם אני ברית מילים. שיהיה לך שבוע טוב טלי.

בירת מילים בוא רגע

קודם כל שבוע טוב לך, לא אמרתי לעשות מהכלב שניצל,,,, חלילה אוהבת חיות זאת אני.... ממש ככה אני אוהבת מאוד חיות וגם כל משפחתי כמוני,,, אולי אתה לא הבנת, אבל אני ממש לא התכוונתי!! אני אמרתי בהומור ואתה לא הבנת.... אני שמו של הכלב שלה זה שניצל או שנואוצר משהוא כזה, הבן שלי לא יודע להגיד את סוג הגזע שלי הכלב לכן הוא קורא לו שניצל. הבנת?. אני לא התכוונתי למסעדה ממש לא ככה!!!!! נ.ב. סליחה שקראתי לך ברית עולם התבלבלתי.... אני ממש אוהבת חיות אתה יכול לאול את לי28 אם פגעתי במישהו/י חלילה אני מבקשת סליחה שבוע טוב לכולם ולך... ממני טלי מהקריות.... באהבה לכל החית ממני....

טלי יקרה

אני מכיר את הרגישות שלך לאנשים כבר כמה זמן. יש לך לב טוב ואת אוהבת לעזור. לכן התפלאתי בעניין הכלב ועכשיו אני שמח שטעיתי ושאת אוכלת מזון אחר. שיהיה לך טוב, ואני מקווה שהילד שנפל במדרגות מרגיש כבר יותר טוב...;-)

ברית בוא רגע

רציתי להגיד לך משהו... אני ממש לא שונאת חיות!!! יש לי כלבה בת 5 לקחנו אותה מאגודת ``צער בעלי חיים`` היא היתה שבורה בכל הגוף, מה לעשות???? יש אנשים ``אוהבים`` חיות הם דאגו לשבור לה ידיים ורגליים... לקחנו אותה לדירת 64 מטר שלנו.. חבל שלא יכולתי לקחת את כל הכלבים והחתולים שהיו שם.... לפני חצי שנה נהרגה בתאונה החתולה של הבלוק, היא עזבה 3 גורים בני יום בתוך הקוצים.. שמענו אותם בוכים בלי לחשוב הרבה ניכנסנו לקוצים כדי להוציא אותם.. בקיצור יצאנו בעלי השכנה ואני מלאים בשריטות.... אבל!!!! היה שווה!!! הצלנו 3 גורים קטנים בני יום אחד... לקחנו אותם קנינו להם מטרנה הרי אסור לגור לשתות חלב...הוא עוד תינוק בן יום...לקחנו אותם לטיפול וטרינארי הכל טוב.. חילקנו את הגורים 2 מהם לאנשים ואחד היה אומלל ולא היה לא לאן ללכת.... אמרתי אני לא זורקת אותו הוא יהיה שלנו... מאז הוא שלנו לנצח!!!! היום הוא בן 6 חודשים שמו בישראל טיטי כי ככה הבן שלי רצה.. הכלבה נתנה חלב הוא לקח הכל טוב שישו ושימחו בדירת 64 מטר .... מה לעשות?????. לא אוהבים חיות אנחנו..... שלך טלי מיאווווווו......הב הב הב....מוווווו......חחחחח

אמיר.

New member
לפחוד מכלב....

אם מותר לפחוד מרוטוילר האם אפשר להבין פחד מפודל ??? דרך אגב מאז `דודי שמחה` אני מה זה לא סובל חיות בבית (מקסימום ג`וקים או סלמון מעושן) :)

למעלה