לך אביב שלי

חמסיקה

New member
לך אביב שלי ../images/Emo42.gif

שבא אל חיי עם חיוך מתוק אביב שלי משב רוח קל בבוקר מחייך וכל היום מלטף אביב שלי הגעת אל חיי גם ביום קודר חיוך שלך אביב שלי הופך להיות מתוק ובלילה שקר הליטוף שלך שם אביב שלי נעים מדגדג באף ה
יפה לך

מלי62

New member
../images/Emo57.gif

כאשר קראתי יודעת על מי חשבתי לא תאמיני לי על הבן הקטן שלי. שגם במצבים הכי גרועים שלי הוא היחיד שמצליח לגרום לי לחשוב חיובי ולחייך. יתר בני כאשר רואים אותי במצב רוח על הפנים הולכים על קצי האצבעות ומנסים לא לגעת לי בנקודה הכאובה. ואילו הוא בתמימות של תינוקות בית רבן שואל אמא למה עצובה?אמא למה בוכה?אני אוהב אותך עד השמים וזה שווה את כל החיוכים והאושר שבעולם

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום גרושים\גרושות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

חמסיקה

New member
זה הבן שלי הקטון שמו גם -אושר

ילד קסם עם 2 גומות בהירות כאור כשאני מביטה בו ליבי נמס ומחייך גם בימים אבודים רקים הוא מחבק תמיד צוחק ומתבדח מין ילד קסם כזה שמו כתכשיט ששונה כמעט לשם -אושר בגלל האושר שהוא מקרין לסביבה כל רגע.

gn64

New member
תאמרי לו ילדה

תאמרי לו ילדה, תאמרי לו את שבלבך. תאמרי לו שאהבתך כנה ואמיתית תאמרי לו תישאר אל תעזוב תתני לו להבין שאת מתגעגעת תתני לו לחשוב קצת אל תסתירי את אהבתך אל תשמרי אותה פנימה אל תלכי מהר, תישארי איתו אולי הוא יסכים. תאמרי לו ילדה אל תפחדי תספרי לו על רגשותייך אולי הוא יתחרט זה האהבה שלך מותר לך. אולי תתחרטי אבל, תספרי לו ילדה אל תאהבי אותו מרחוק תתני ילדה, תתני לו הזדמנות אולי ירצה אולי יחבק אולי יברח. אבל אנא ממך ילדה תספרי לו אל תברחי אל תתחבאי כי אולי הוא ירצה ואת תשארי בודדה וריקה כי לא סיפרת לו את שבלבך לא סיפרת לו ילדה.. ..על אהבתך {בהמשך לשאלתך מאתמול
}

חמסיקה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif קסם

אותו אחד אבד נאבד לא שאל לא שמע לא רצה לא רגש ואילו אביב לי כאן.. מחייך לי שוב בלי פחד אם את אשר על ליבי יחפוץ ירגיש או הרגיש כבר מאז.. (מזל שיש לה ביצים והיא לא נחפזת לאמר את סודה ..)

למעלה