לך, אהבת חיי היחידה...

לך, אהבת חיי היחידה...

מה הולך בינינו עכשיו? איזה ריב נוראי. אני שוב מרגישה מיותרת, שוב מרגישה אבודה, אבל, אני מרגישה שבאמת אין לי מה לעשות. תגידי, יש משהו שאת לא יודעת על החיים שלי? הכל את יודעת, ואת יודעת איפה לפגוע כשצריך, את יודעת איך לגרום לי לשנוא את עצמי ולהצטער שנולדתי. ואז מה אני עושה? במקום לשבור את זה, אני מתנהגת בדיוק אותו דבר. אני יודעת שזו לא אשמתך שאני ככה, אני יודעת הכל. אני אוהבת אותך. אבל אולי נפגעת יותר מידי בשביל לדעת ולהבין את זה עכשיו. אני מתגעגעת לקול שלך, כשהוא רגוע ושליו, כשאת שוכבת לידי במיטה, ואני נרדמת בתוך הגומחה הזאת, בין היד לבטן... ההרגשה הכי טובה בעולם - אני מאושרת. אבל... אני לא מבינה למה נכנסנו עכשיו, אני רק יודעת שכל פעם שאני נשארת אצלך יותר מידי זמן, את מתחילה להשתעמם. פתאום כל מיני דברים מפריעים לך. פתאום "תקומי, מיכל, תקומי כבר!" וצעקות, וריבים וכל מיני חרא שגורם לי להרגיש הבנאדם הכי חלש על הפלנטה... אם רק היית מבינה כמה אני אוהבת אותך... אם רק היית יודעת איזה כייף לי כשאני אצלך, גם כשאני עוברת גיהנום בשביל להגיע אלייך. אולי באיזשהו מקום אני אומרת כל הזמן "אני הולכת". כן, אני יודעת שזה מפריע לך כשאני ככה... אבל, מה את רוצה שאני אעשה? אתמודד? אני לא בנויה לזה... לא משנה כמה אני אשתנה, לא משנה כמה אני אנסה... אני בנאדם אחר. אמרת לי כבר שאת מאוהבת בי. את מאוהבת או אוהבת? אולי ההתאהבות נגמרה, ובגלל זה הכל נראה יותר מגעיל, אולי בגלל זה אני כבר לא חשובה. יפה שלי, אני יודעת שאת אוהבת אותי, אני מרגישה את זה, אבל מצד שני, יש עוד טריליון דברים שמבלבלים אותי בקשר הזה שלנו. יש לנו קשר מיוחד. קשה לי להסביר אותו, קשה לי לאמוד אותו באיזשהי דרך, אני פשוט יודעת שזה חשוב לי, שזה הדבר הכי יפה שהיה לי בחיים, ושיהיה לי בעתיד. שאלת אותי קודם "אז מה, אנחנו ביחד או לא?" כבר אמרתי לך פעם, אני לא מגדירה אותנו כזוג, כביחד. אני פשוט אוהבת אותך. את יודעת, נדמה לי לפעמים שאולי חוץ ממך אני בעצם א-מינית. את אחד הבני אדם היחידים שאהבתי ושאני אי פעם אוהב... אבל את פשוט לא מבינה את זה. את לא מבינה כמה אני מפחדת. את לא מבינה שאני לא אוכל לחיות בלעדייך? את לא מבינה שפתאום קשה לי לשים את כל הקלפים על השולחן? את לא מבינה שלפעמים אני הולכת כי אני צריכה את הספייס הזה? את לא מבינה שכואב לי? את כבר לא מבינה אותי מה שהיה פעם לא יחזור לעולם... אולי ננסה להחזיר אותו אבל זה יהיה שונה אני רוצה להישאר איתך, אני רוצה לחיות איתך, אני רוצה לאהוב אותך! את מבינה את זה? כי אני לא אסביר את עצמי... אני לא טובה בדיבורים... אני טובה בכתיבה... אבל גם זה לא מצליח לי עכשיו את אומרת לי לסיים לכתוב או רומזת לזה בגדול אז קחי, תקראי מה אני מרגישה תקראי... אולי גם תקחי לתשומת ליבך ואולי, רק אולי יהיה לך אכפת... אוהבת אותך תמיד המון, מיכל.

מורני !

New member
יקרה שלי ../images/Emo24.gif

כשקראתי את המכתב הזה שלך אלייה הרגשתי כאילו אני חודרת ליומן הפרטי שלך כאן.. כל כך רגישת. כל כך כאב ואהבה משוקפים במילים היפות שלך פה. כל כך מציאות. הרי החיים קשים, אין מה לעשות, צריך להתמודד איתם (כן.. באמת שצריך
) וקורה שנתקלים בחומות ובקשיים, אבל החיים מתוכם גם מזמנים לנו המון הפתעות קטנות (להירדם בגומחה הזו על הבטן, ולהתעורר איתה.. לא מדהים? שנייה לפני שהיא קמה להביט בה ישנה? ועוד ועוד .. את יודעת אני יכולה לפרט) איך את אומרת שאת לא יודעת לכתוב? איך את חושבת שהמכתב שלך לא מבטא הכל? אני גיליתי לא מזמן למעשה שהרגש לא צריך הגדרות, אבל ההיגיון צריך. לפעמים פשוט צריך לחיות לפי שנייהם ביחד, ולא לבטל אחד מהם. תנסי. גם עם הגדרות.. וגם אם תבחרי שלא - הרי לכאן או לכאן אין שום שינוי בקשר שלכם... גם אם ישנה חוסר הגדרה.. (איך אומרים? הולך כמו ברווז, מדבר כמו ברווז - זה ברווז .. נו או משהו כזה.. אל תתפסי אותי בקטנה
) קחי את החיים רגוע. במיוחד את התקופה הזו שתזכרי אותה כל חייך. אוהבת, את יודעת עד כמה... ותמסרי גם לה חיבוק ממני.

ואם לפעמים...

אם לפעמים היא נותנת את ההרגשה שזה לא מצליח? כאילו אין לי כבר למה להתאמץ... היא מתחלקת ממני וכל פעם שאני מנסה לתפוס יותר חזק, אז זה בורח יותר מהר. היא גולשת לי מהידיים ואני אפילו לא שמה לב, וכשאני כן שמה לב, אז זה מאוחר מידי. היא קראה את המכתב הזה, כמובן... אבל היא לא הגיבה... אולי כן, אני כבר לא זוכרת. אבל מה שבאמת מציק לי, זה ש... אני באמת באמת אוהבת אותה ולפעמים היא פשוט לא מאמינה לי...

מבינה..

זה כאילו היא כותבת בשבילי.. ככה אני מרגישה. נתת לי להבין דברים בצורה אחרת. תודה.

לונה..

New member
הממ..

אני רוצה להתחיל בזה, שדבר ראשון, זה לא שלא הגבתי.. פשוט לא ידעתי מה לומר.. היו לי יותר מדי מילים בראש.. זכרונות, מבטים, רגשות, מסתחררים להם אי שם בראש הקטן שלי.. אני לא חושבת שאי פעם הבנת מה המשמעות שלך בעיניי.. אני רוצה שתביני טוב טוב - הנה, אני מכריזה בפומבי: את הדבר הכי הכי הכי יקר לי בכל העולם כולו. את יודעת שכל פעם שאת לא נמצאת קשה לי להירדם? את יודעת שגם כשהכי רע לי בעולם, כשהכול נהיה שחור ואני מרגישה ששום דבר לא יכול להציל אותי, מספיק שאני רק נזכרת בך, מדברת עלייך עם מישהו, רואה את השם שלך בפורומים, בצ´אט, בלא יודעת מה, הלב שלי מחייך? את מודעת לכמות האור והאושר שאת מכניסה לחיים? ומה הפלא שאני כועסת כשאני רואה מצבים שאין לי אפשרות לסייע לך בהם? את יודעת למה אני מתכוונת.. דיברנו על זה פעם... והסכמנו על דברים.. אבל את צריכה להבין שאת יותר מדי חשובה לי בשביל שאני אתעלם.. אז מה לעשות..? אני אוהבת אותך יותר מדי.. אני מנסה.. ובקטע של "כל פעם שאני נשארת אצלך יותר מדי זמן את מתחילה להשתעמם..." אין לי מילים בכלל.. להשתעמם??????????????????????????? איך אפשר?? אולי אני אומרת שמשעמם לי.. אבל לא זאת הכוונה.. זאת רק עוד דרך דיבור שלי כשאין לי ממש לומר.. כשיש חלל ריק וצריך למלא אותו במשפט כלשהו.. זה המשפט שלי.. ומה לעשות, יש עליות ויש ירידות.. ויש מריבות. וצריך להתמודד איתן. את אומרת שאת צריכה ספייס.. סבבה. אבל אל תגידי לא בנויה להתמודד.. תשתדלי להתחזק. ואל תגידי לא חשובה.. כי את בשבילי עולם ומלואו. את חלום שלא נגמר, שאני לא רוצה שיגמר.. את האהבה בכבודה ובעצמה. ולא נהיה לי מגעיל. בכלל לא. ואת צריכה להבין שמה שהיה לפני לא יכול לחזור.. אבל אפשר לנסות לגרום לו לחזור, ולהיות משופר יותר.. הכל תלוי בנו :) וכן אכפת לי. ואני אוהבת אותך, ומאוהבת אותך
ומאוהבת בך כל יום וכל שעה!! ואל תשכחי את זה. אני.

למעלה