לך... אהובי הנצחי

לך... אהובי הנצחי

כל כך מתגעגעת כל כל זקוקה לך לחיבוק החם ולנשיקה האוהבת זה נגמר, וקשה לי. אני לא יודעת איך להתמודד עם המצב החדש כבר עברו שלושה ימים ועדיין כואב לי. אני עדיין בוכה ומתקשה לעקל שזהו. תקופה של חמישה חודשים נגמרה. ואין יותר נשיקות דרך הטלפון ואין יותר חיבוקים באמצע הלילה. ורק לפני כמה ימים שכבתי לצדך ואהבת. ומה קרה עכשיו? לאן האהבה נעלמה? כל דבר הכי קטן מזכיר לי אותך. היום אבא שלי קנה לשחר(אחי הקטן) פלייסטיישן... ואני נזכרת שלפני כמה ימים ישבנו על המיטה של אחיך ושיחקנו, אתה זוכר? אתה לא מתגעגע? או שהיום ראיתי טלווזיה ופתאום בערוץ 10 שידרו את השיר של נמרוד לב ואורלי פרל ופתאום הדמעות זלגו... כי זה השיר, השיר ששמענו בלילה. ואני זקוקה לך, כל כך זקוקה לך... ולא מבינה, איך התקופה היפה הזו מגיעה לקיצה כשעוד לא הספקתי להוכיח לך עד כמה האהבה שלי חזקה... תשמור על עצמך, אהובי... מאחלת לך רק טוב גם אם זה בלעדיי...
ב-
תמיד, לנצח נצחים... עד יום מותי

ה מוזה

New member
הזמן הוא לא רופא..הוא לא מעלים..

צלקות .. הוא רק מטשטש את הכאב והגעגוע .. אצלך יקירה ,הצלקת עדיין טרייה ..זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ייגמר כל אחד שנוגע בליבנו והולך משאיר אחריו חלל ריק . החלל הזה נמלא בגעגוע בכאב ובדמעות .. הזמן יטשטש את הכאב והגעגוע - ואת תבכי לך את כל שק הדמעות.. וכשיסתיימו הדמעות החלל יהיה ריק ויוכל להכיל אהבה אחרת , אולי טובה יותר מתאימה יותר חזקה יותר .

lost in dreams

New member
מוזה צודקת...

עם הזמן זה יכאב פחות... היום יבוא ואת תחשבי על התקופה הזו בחיוך... ואני רק מקווה שתצאי מזה מהר... ואם את צריכה לדבר אני פה או באי.סי...

../images/Emo7.gif

שלושה ימים זה זמן קשה ואני ממש לא יכול להגיד שארבע או חמישה או אפילו עשרה יותר קלים המרחק מקל. אם לא רואים את מושא התחושה, הכאב יורד. הבעיה שלפעמים את מכורה אליו וחייבת לראות אותו בתור "ידידה בלבד", ואז הזמן עד להעלמות הכאב יתארך לי אין מילות קלה, מנסיון אישי השלב הכי קשה זה לראות את בת הזוג לשעבר יחד עם מישהו אחר בפעם הראשונה בפועל תמיד הרגשתי אחרי זמן מה יותר בחוסר, ואחרי זמן מסוים מצאתי מישהי אחרת שמלאה את החוסר, לעולפ לא אותו מקום מעולם לא באותה צורה אבל הלב הוא גמיש ומקבל את צורת האהבה ולא מקובע על דבר אחד בנתיים יש כאן מספיק כתפיים להשען עליהן ויש כאן את ה"דף" המושלם לשפוך עליו את הרגשות ולהרגיש יותר קל ולו לדקה

תודה לכולכם על התגובות...

ולדעת שהוא ממשיך הלאה? זה כבר מספיק... לראות אותו אני לא יראה מכיוון שאנחנו גרים בערים שונות, הרחק אחד מן השני... ומה עושים כשכבר מצאת מישהו חדש אבל עדיין חושב על הקודם?

../images/Emo12.gif

אולי לא ממש מצאת מישהו חדש או שהמחשבות על הקודם הן לא ממש מחשבות של חזרה אלא יותר השוואה? זה קורה אבל אח"כ זה מפסיק צריך למצוא מישהו חדש שאיתו כשחושבים על הישן לא חושבים בגעגוע אלא מסקרנות "מה שלומו?" מה הוא עושה עכשיו?" וכו´ אבל לוקח המון זמן להגיע לשם כרגע תתמקדי בעצמך תשקיעי בך זה מגיע לך עכשיו כשיש לך אותך בלי מי שיפריע :)

shirkush

New member
שלום....

אני חדשה פה בפורום ורק רציתי להגיד לך שאני כ"כ מבינה אותך..... ואני חושבת שרק הזמן יכול לרפא את הכאב.... מה שאת צריכה עכשיו זה חברות טובות שיתמכו בך ויהיו איתך... ואת ממש לא צריכה לרוץ לחפש מישהוא אחר, אלא להנות מהחופש שיש לך עכשיו... והכי חשוב - תזכרי שכל דבר שקורה - קורה רק לטובה....

למעלה