לך, אהוב יקר, וגם לי......

לך, אהוב יקר, וגם לי......

היי חזקה, לוחשת לעצמי, היי חזקה. יודעת שעבודה קשה עוד מחכה לי, יודעת שאני לא באמת חזקה. הוא לא טוב לך. אני יודעת. הרבה כאב, דמעות, גודש בגרון. כאב פיזי אמיתי בחזה... היי חזקה. רוצה איתו, רוצה אותו, הוא לא טוב לך. איך תעבירי את היום? מה תעשי בלעדיו באוזן? מה תעשי כדי לא ללחוץ על מקשי הטל´? מה תעשי עם הוא יתקשר? מה תאמרי? איזה תירוץ עלוב תמציאי? הרי את לא חזקה באמת…… את לא באמת רוצה שזה יגמר, יעלם, יאבד. את רק רוצה פסק זמן, לנסות…. פסק זמן? ומה עם זה יגמר באמת? את באמת רוצה שזה יגמר? לא. רוצה שזה ישתנה, רוצה שהוא ייתן מעצמו, רוצה שהוא יבחין בחסר שלך. רוצה שהוא יתגעגע. רוצה שהוא ישתגע. רוצה שהוא יעטוף אותך באין סוף אהבה. רוצה שהנתינה שלו תהייה אין סופית. רוצה שהטרוף יטריף אותו. רוצה שהוא יוביל. ייקח את המושכות, וימשוך קדימה. שיחליט, שיחליט שאני היא אותה אחת שהוא רוצה! שלא יהיה אטום לרגשותיי, שלא יהיה אטום לצרכיי, שלא יהיה טפלון. שירגיש! שיכאב! שירצה אותי עד כאב! שירגיש בחסרוני! שיצטער על שאני איננה, שאני כבר לא נגישה, זמינה, נימצאת... איזו אשליה מתוקה………

טאKילה

New member
....................../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

איך שהמילים נוגעות, אולי מחר תזרח לך השמש...

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifשלכת בלב../images/Emo24.gif

היי חזקה הביטי למחר בעיניים עזבי את היום שחלף יש הווה, עתיד ומחר חדש המביא איתו אהבות התרגשויות ופרפרים לבנים ישנם אשליות רבות רובן אינן מתקיימות אולי, אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות
שלכת בלב
מוניק

../images/Emo51.gif לכן. עוד לא מעכלת את גודל

הכאב. רק שורדת עוד יום, בשלב זה.......

למעלה