לך..אחד....ומיוחד

לך..אחד....ומיוחד

כל כך רוצה לענות..... כל כך רוצה להגיב..... כל כך רוצה לומר לך עד כמה אני משתוקקת אליך........ כל כך רוצה להרגיש אותך..... כל כך רוצה לחוש אותך עכשיו.!!! אבל ... עכשיו קשה לי..... יש כאב ענקי בתוך ליבי ובתוך נישמתי........ אז לך .... אתה תמיד איתי.... תשוקותי הם אתה........ שלך...תמיד ....חוקרת

mna

New member
לך , מיוחדת. H-)

הריפוי לכאב, הוא נורא פשוט, תני ללב, קדימה לשעוט, בלי לעצור, ובלי לחשוב, ואז השחור, יהפוך לצהוב!

לך .......המתוק.....

מנסה לשכוח את הכאב... רוצה להפוך את העצב לשמחה.. רוצה ךהוציא את הכל מתוכיי ולחוש שוב את הדברים הטובים.. מנסה מאוד שואבת כוחות.... הזמן יעשה את שלו... ומקווהה שהכי מהר שאפשר... ואני שוב יהיה בזרועותייך....

mna

New member
חיבוק חם

בזרועות פתוחות, אאמצך אל גופי, ובפנים מחייכות, בעייניך תצפי. העצב יעבור, והטוב יחזור, וביחד שנינו, את משברך נעבור.

מחבקת.......

מחבקת אותך חזק.... מרגישה בטוחה בין זרועותייך.. מסתכלת על פנייך המחייכות,,, ומחייכת חזרה... ויודעת שיהיה טוב..... הזמן בכלל והזמן איתך... יעבירו את הכאב והעצב שיש בתוכי,,, תודה יקירי על העידוד ועל זה שאתה פה איתי [

mna

New member
מעביר

את פה , אני שם, אבל להעביר תשומת לב . . . זה בחינם. לעודד אישה, שלא טוב מרגישה, לתת חיוך, וקצת מהלב, ושוב רוחה, לא תיעצב . .

החיים.

מבלי להבין יותר מדי מה קרה.. ובכל אופן.. הכאב הצער הריחוק עוטפים אותך כמו חישוק הלחץ בחזה מצב רוח כזה חושך מסביב גשם באביב והלב.. הוא רוצה.. הו כמה שהוא רוצה. תפתחי את החלון תסיטי תוילון תנשמי עמוק תסתכלי רחוק אל אופק מחייך למתוקה שאין כמותך מי שנתן לך כך להרגיש יספוג את הפסדו המביש כי מי שבוחר לא להיות בלעדייך לא לגעת בשדיך לא לנשק את שפתייך לא להחזיק את ידייך - לא ידע מה הפסיד לא היה מספיק ידיד ואת חוקרת מתוקה, קחי חיבוק ונשיקה קחי לך נשימה עמוקה ודלגי מעל המשוכה. החיים מחייכים בקלות אם רק תתני הזדמנות להמשיך לקחת אויר לחייך עוד חיוך מאיר והעיקר, תמיד להסתכל קדימה ``שמור על עצמך.. כל החיים עוד לפניך..`` החתול.

הדולפין

New member
חתול פיוטי

לא תמיד כשפותחים חלון נושבת רוח נעימה. תמיד אנחנו מחכים לבריזה שתצנן אותנו. מחכים לשקיעה. כל הדברים הנפלאים ממתינים לנו בפינה. הדולפין

לך חתול.........

באמת שמנסה להסתכל על האור ולא על החושך... מנסה להסתכל על הטוב ולא על הרע........ הלוואי וזה היה קשור בבחור ולא במה שזה קשור עכשיו.. כי תאמין לי שהיה לי קל יותר .. אבל זה קשה....... קשה לי עם מה שאני מרגישה כעת.. תודה לך חתול על המילים המתוקות. ועל התמיכה... ועל העידוד.. שואבת מכל מילה ומילה כוח.... ומקווה שבסופו של דבר.. החיום ושמחה....יחזרו אליי.... נותנת הזדמנות רוצה הזדמנות......... אתה אדם מקסים חתולי......... תודה........... מכל הלב..... חוקרת ויחזור להתחלה,, לזמנים והרגעים הטובים שבו תמיד הרגשתי שמחה ומאושרת בלי רגע אחד של כאב ועצב..... .

למעלה