לך אחד שלא נשכח

madow

New member
לך אחד שלא נשכח

לאהוב שלא נשכח, לא עובר יום שאני לא חושבת עלייך וחושבת על כל מה שהיה בינינו. רק חבל שאין לי את האומץ להתמודד עם הנפש שלי.פגשתי אותך באישפוז כאשר הייתי בתקופה הכי גרועה של חיי ואתה היית שם בהתחלה לא הבנתי מה אתה עושה במחלקה סגורה, מקום של משוגעים, הרי נראית לי כל כך בריא ולא היה ברור מה אתה עושה שם. עד שראיתי את הצלקות והבנתי מאיפה אתה בא. אבל אני ראיתי אותך מעבר לכל הצלקות, ראיתי את הנפש העדינה והמיוסרת שלך והתאהבתי בך כל כך. נהיינו החברים הכי טובים שבעולם, עשינו הכול ביחד, כל היום ישבנו בשיקום התעסקותי והרכנו ברגים בחתיכות פלסטיק זאת הייתה עבודה הכי משעממת בעולם. אבל יחד איתך הכול היה מעניין ומצחיק, שום דבר לא היה משעמם כאשר אתה היית לידי. ובלילות ישבנו ודיברנו על כל דבר שבעולם.חשפת בפניי את נשמתך ואני חשפתי את נשמתי, לא היו ביניו סודות רק אהבה והבנה. ידעתי שעברת נסיונות קשים ושניסית להתאבד מס´ פעמים גם אני עברתי סיפור חיים דומה לשלך. והייתי יכולה להזדהות עם מה שעבר עלייך ועובר עלייך. רק שלא ידעתי עד כמה הנפש שלך סוערת ופצועה מבפנים, אמרת לי שהרגש אצלך כבר ממזמן מת ושאתה מפחד מהאהבה, מפחד להתאהב. אמרתי לך שלא ככה, שאני אוהבת אותך. אתה היית בהלם טוטלי לא ציפית לשמוע כזה דבר ממני, חשבת שאנחנו רק ידידים טובים ולא מעבר לזה. אמרתי לך שאם תתן לזה זמן אולי תראה אותי מעבר לידידה. אבל לא היו כך הדברים אני רק אהבתי יותר ויתר ואילו אתה התחלת להתחמק ממני עד שבאיזשהו שלב הטחת בפניי שאתה לא אוהב אותי. רציתי אותך יןתר מכל דבר אחר בעולם הזה, אתה היית התרופה שלי. חתכתי את הורידים והשתוללתי בביה"ח, שלחו אותי לבידוד, אתה מצאת אותי וקראת לאחים, אח"כ במיון אמרת לי איך עשית כזה דבר ונעלמת. השארת אותי פצועה, וכואבת. בלעתי כדורים רציתי כל כך למות הרי אם אתה לא בחיי אז אין שום סיבה לחיות. אמרתי לך שהאהבה תהרוג אותי בסוף, לא העלתי על דעתי שהאהבה תהרוג אותך. מצאו אותך מוטל בשירותים, חתוך, ניסו לנציל אותך אך ללא הצלחה. שאלתי איפה אתה לא אמרו לי רק אחרי מס´ ימים סיפרו שאתה מת, לא הבנתי בהתחלה, מה זאתא אומרת מת, לא יכול להיות. רק אחרי כמה ימים הבנתי שאתה לא תחזור. עולמי נחרב, השתוללתי ורציתי למות. אלוהים, איזה גורל אכזר, למה הלכת, שאלתי אלף פעם למה, אף פעם לא קיבלתי תשובה מספקת. עד היום אף אחד לא מבין למה נטלת את חייך והסתלקת כמו מלאך חרישי מהעולם. כל כך היה לך רע? למה לא אמרת הייתי יכולה לעזור לך. אהובי עברו כיום יותר מחמש שנים, אני בסדר, לא עובר יום שאני לא חושבת עלייך ושואלת את השאלה החוזרת למה??????? יקירי תנוח על משכבך בשלום, מקווה שיש לך מנוחה ושסוף סוף מצאת שלווה, איפה שלא תהייה. יום אחד אנחנו ניפגש בשנית.

gaily

New member
dear madow

i´ll write in english since this virtual keaboard is really anoying. my aunt Ruthy tried to kill herself a year ago and what she basically did is blamed us (my family and her husbend) for causing it. at first i wanted to die thinking that i made my aunt try to commit a suicide. now a year later i refuse to take the responsibility logically emotionally it´s much harder. but i think you should try doing the same... i feel like you didn´t let go of your self-guilt which should not exist! you didn´t do anything falling in love is great you´re not the blame here it was his decision and his reasons alone!!!
i wish you the best if it´s uncomfortable for you to read it in english tell me and i will translate it because it´s so important to me that you will
understand it.please

madow

New member
תודה

תודה לך על התגובה, רק שרציתי לומר לך שקשה לי לחשוב עליו בתור מת. הוא היה כל כך חי בשבילי. שנינו עברנו כ"כ הרבה קשיים בחיים, חשבתי שנוכל לצאת מזה ביחד כנראה שהתבדתי.

../images/Emo7.gifהי...

קשה לי לכתוב, כי אני לא כ"כ יודעת מה אומרים לבנאדם שאיבד את הנפש הכי יקרה לו... ואולי הוא לא איבד אותה, אולי היא חיה בתוכו, מאמץ שלך לצאת מזה, אולי זה גם מאמץ שלו, ואני חושבת שזה שיעור מדהים, על הכאב שנראה על הגוף של אנשים, ועל האור המדהים שנמצא להם בלב, ואני חושבת שהאור הזה, חייב להמשיך להאיר, ושאסור לכאב לנצח, ושעדיין לא מאוחר מדי, ואם תצאי מזה לגמרי, חזקה יותר, ותלמדי את השיעור הזה אנשים אחרים, אז אולי לא מאוחר מדי... מאחלת לך את כל הטוב.

יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע

אי אפשר לדעת מה עבר בראשו כשהחליט מה שהחליט הוא השאיר מאחור אותך ועוד אוהבים אחרים תוהים וכואבים על הדרך בה בחר אולי כעת הוא לא חש יותר בכאב וברע ואולי כעת הוא המלאך השומר עליך כתיבה מצמררת ביותר והוא בחלקו מתקיים בך ובך הוא לא ישכח

למעלה