לך איש מיוחד ויקר

tal2019

New member
לך איש מיוחד ויקר../images/Emo25.gif

עת קיבלתי את המסר שהיה קצר תכליתי ומאד קוצני,דמעות מילאו את עיניי.כן הן זלגו על לחיי. אפילו אני לא ממש הבנתי ,כנראה שלא נתתי לעצמי להתחבר אל רגשותיי.ואתה לחצת רצית לדעת ומהר,עוד בטרם ניפגש מה אומר ליבי... 27.4.02 מסר קטן אך מלא עוצמה כתבת לי לתיבת הדאר הפרטית,נראה לי לרגע משחק נחמד של אדם משועמם.עניתי לך מייד תשובה קצרה משתמעת לשתי פנים,ואתה הרמת את הכפפה,והשבת ללא חשש. וכך יצא לדרך קשר לא מובן מחפש הסבר שלא ניתן.כתבת לי שיר,ריגשת בי מיתר,ואני לא הגבתי כי פחדתי להחשף. נעלבת וניתקת,ונשארתי פעורת פה,היכן המילים שפיזרת לי ימים? שיחקת איתי במשחקים,הפעלת בי את המיתרים שכבר מזמן נקרעו ולא חוברו... התרגלתי לקבל מילים בלילות ,טלפונים בימים,וחיזור סוחף עד דמעות. שיתפתי אותך לאט לאט אך בכנות ,בחיי הפרטיים,במשבר הזוגיות ואף הצעת לעזור ולהיות לי חבר בלי תנאי או תשלום. אני בלי מילים מיותרות התרגשתי,וחשבתי לעצמי ,כמה זקוקה אני ליד מלטפת חובקת אך לא מאיימת.ואתה התעקשת לדעת מה אומר ליבי? במילים קרות עניתי,מסתירה חשש ופחד,איך המילים נעימות לי, החיזור מחמיא,אך הלב אינו מחסיר פעימה,ממשיך להגן מפני פלישה... חודש חלף כשאתה לוחץ לדעת מה מרגיש הלב ?עד כמה מתרגש?ואני מתחמקת וחוששת מרגע האמת. הקדשת לי שיר ,אישי כך אמרת בשבילך ורק בשבילך עלי לחצת.אספתי כוחות הסרתי הגנות ולך תגובה שלחתי.אך אתה כמעט כמו תמיד מצאת סדק קטן כדי להפיל את המגדל...מצאת שמילותיי יצאו בלחץ ולא מאהבה.לא הסכלת להבין שאני לא נשברת מלחצים,רק נבנת ממשברים,ותמיד תודה אומרת על אמת שלא מוסתרת,והולכת לי בדרך הישרה הפתוחה והכנה,כל מילה בה יצאה מהנשמה... טרקת את הדלת ושברת החלום בדיוק ברגע שהסרתי הגנות וחומות,אך ברור שלי תומר,את תמיד מתעוררת כשכבר מאוחר..ואני לך אומר, ההפסד היה של שנינו והפחד הכרענו,וויתרנו כי חששנו ולא האמנו,שיכול להיות גם טוב ביחד ,ואולי נצעד בנחת אל עתיד יותר ורוד... ואפילו לא דיברנו עוד על אהבה... לא ראינו,לא נגענו,ואפילו לא נפגשנו...

Y A E LY

New member
יוצא לי לכתוב את השיר הזה הרבה

כאן- אבל זה לא משנה כי כל פעם אני מתרגשת ממנו מחדש... אמרת לי... במקום בו השמש שוקעת, השדים מתרוצצים, ולא הבחנת בשד המתרוצץ בקרבי. אמרת לי... ברולטת החיים הכל יחסי, תמהתי האם גם אהבתך יחסית. אמרת לי... הדימיון והמציאות נפגשים באי הודאות. שתקתי. לא הבנתי את פשר דבריך. אמרת לי כל כך הרבה דברים הסברת,נימקת,תירצת הגיגים, פרשת לפני את פילוסופית החיים כולה על שולחן המטבח, אך הדבר אותו רציתי לשמוע מכל הוא אני אוהב אותך לא דיברתם על אהבה- אבל זה כולנו יודעים מה שרציתם. לא נפגשתם ולכן הפנטזיה היתה הרבה יותר גדולה...

tal2019

New member
יעל

תודה לך על תגובתך ,כל מילה נוצרת ושומרת ,אכן פילוסופיית החיים... ונראה לי שבקצב הדברים עוד אפנה אל שירותייך הטובים. תודה טלי

Y A E LY

New member
אין בעד מה

מוזמנת תמיד לפנות אלי במייל, באיסיקיו במסרים וכאן...

האיש שלך,אומר לך כך..../images/Emo24.gif

טלי יקרה שלי.. הבה לא ניתן עוד לתת לאי-ההבנות הקטנות להתל בדברים האמיתיים באמת עובדה,התקשרתי,כי כמו שאמרתי פשוט,לא טוב לי בלעדייך.. שנינו רגישים כילדים בואי,ונפיק מזה רק מטעמים

tal2019

New member
../images/Emo39.gif

יום אחד אתה מופיע בין ערבים כשבחוץ אפור וקר וחיוך גדול מכאן עד השמים ועינייך לי אומרות אני נשאר ואחר כך השתיקה אותך אותך אופפת ואני שותקת גם ואנחנו בתמונה שמתרחקת נעלמת לאי שם תן לי סימן תן לי לדעת אם כדאי איתך ללכת עד הסוף תן לי סימן אני נקרעת את עצמי אני פוחדת כבר לחשוף... לפעמים אני יושבת וחושבת ושואלת את עצמי מה קורה לי כשאני מולך ניצבת אם אומנם אתה סיבה לקיומי אני רואה את העצב בעייניך זה לא קל גם בשבילך אכזבות רבות יש גם מאחוריך גם את רוצה למצוא מעט שמחה תן לי סימן תן לי לדעת...

הנודניק

מההודעה הקודמת אומר לך על זה כך : לראשונה,מזה ימים אני רואה אותך פונה באמת ובתמים אני מאמין שמההריון הזה יוולד ילד כלל לא דפקטיבי מאסתי בתעתויים מפתים מבקש למצות איתך,אישה את התמצית של מהות החיים הדברים שאותי עושים מאושרים ואותך..ואיתך.

tal2019

New member
../images/Emo24.gif

במכתב אחד קצר נכנסת לחיי ידעתי זה בטוח אין מקום כאן לאולי מהרגע הראשון הלב שלי אמר לי שאתה אביר חלומותיי וכמו גלי הים נזרום ביחד עד סוף העולם...

ה מוזה

New member
ושניכם בפשטות - חצי של אותו שלם.

אל תפסיקו לחלום ... אל תפסיקו לרצות לאהוב .. אל תפסיקו את הקסם הנדיר שקורם עור וגידים בינכם .. אם תרצו אין זו אגדה"
אמרו זאת לפני ..

tal2019

New member
ה מוזה

מחמם את הלב תודה על תגובתך אם נרצה אכן זאת לא אגדה מכל הלב טלי

למעלה