לך באהבה...! - חברים תיכנסו...!

לך באהבה...! - חברים תיכנסו...!

חברים - את הטקסט הבא שניקרא "לך באהבה" אני כתבתי - אבל לא כל המישפטים שם הם שלי...! יש כמה מישפטים שאני פשוט שמעתי במקום אחר וקראתי במקום אחר - ושניתי להם קצת את הניסוח וצירפתי את זה לשיר - אבל רוב הטקסט הוא כן שלי...! ואני ישמח מאוד אים אתם תיקראו אותו ותגיבו לי עליו...! גם הוא כמו הטקסט הקודם שלי שאתם קראתם ולישמחתי גם אהבתם שניקרא "בשם האהבה" אז גם זה מוקדש לנסיכה שלי - אים היא תבוא...! תודה ויום מקסים לכולם...! ביי שלומי. לך באהבה...! יקירתי לו הייתה בידי גלימת הרקיע שזורה כסף וזהב כחול אפור ושחור הרקיע הייתי פורש את הגלימה תחתייך אך רק חלומות יש לי וחלומות אפרוש תחתייך ואת תפסעי לך בברכה כי על חלומי את פוסעת. מגע ידך המדהים כה מרפרף כה מהיר עד כדי כך שאיש לא שם לב לכוונת האהבה שבו המגע הזה מחזק אותי גם בימים הקשים ביותר. את תמיד חדשה. האחרונה בנשיקותייך הייתה המתוקה מכולן האחרון בחיוכייך היה המאיר מכולם האחרון בחיבוקך הייה הממיס מכולם האחרון במבטייך הייה הכובש מכולם האחרונה במחוותייך הייתה האצילית מכולם. השעות שאני מבלה בחברתך הן בעיני גן מבושם דמדומים עמעומים ומזרקה מתנגנת בהם את ורק את גורמת לי להרגיש שאני חי אומרים שגברים אחרים ראו מלאכים אבל אני ראיתי אותך ובשבילי את יותר מכל מלאך. אני מנשק את ידייך וכורע ברך לפנייך ואני מבטיח לך שכל מחשבותיי כל נפשי ורוחי כל לבי קיימים רק כדי לאהוב אותך אני מעריץ אותך כל כך יפה כל כך מושלמת הייתי יכול למות למענך האהבה היא אמונתי ואת עיקרה היחיד את גורמת לי להתרגש בעוצמה שאני לא יכול לה אני לא יכול לנשום בלעדייך בשבילי את השער לגן עדן למענך אני אוותר על התהילה על היצירה ועל הכל. לאהוב זאת אומרת ליטול את הסיכון הרב מכל זאת אומרת לתת את עתידך ואת אושרך בידי מישהו אחר זאת אומרת לתת אמון בלי שום הסתייגות וכך אני אוהב אותך. את יכולה ללכת למישהו אחר אבל אף אחד לא יאהב אותך אהבה שלמה ומוחלטת כמו שאני אוהב אותך. לאף אחד אושרך לא יהיה מקודש כמו שהוא בשבילי כל הניסיונות שלי כל מה שחי בתוכי את היקר לי מכל אני מקדיש לך ואים אני מנסה לרומם את עצמי הרי זה כד להיות ראוי לך יותר וכדי לעשות אותך מאושרת יותר. יקירתי כל מה שאני אוהב מאבד את חצי ההנאה שבו אם את לא מתחלקת בו איתי. אני מעדיף להתמודד עם כישלונות כשאת לצדי מאשר עם הצלחה בחברת כל אדם אחר. מלותייך מסירות את כל החששות בעולם וגורמות לי אושר הן נחוצות לי עכשיו כמו אוויר מלותייך הן מזוני הבל פיך הוא ייני את הכל בשבילי. גם אם תלכי ולעולם לא ניפגש עוד בחיינו אני עדיין ימשיך להרגיש שכל הרפתקת הקיום הוצדקה בכך שאני פגשתי אותך. אני אגור בבית דל על ההר אטווה אחרוש ואעבוד קשה אתרחץ לי במי מעיין קרים לו רק נהייה ביחד לנצח. יקירתי הנאה חושנית חולפת ונעלמת בקריצת עין אך הידידות בינינו האמון ההדדי עינוגי הלב ומקסם הנפש דברים אלה יישארו לנצח ולעולם לא יגוועו אני אוהב אותך עד יום מותי.

איזה שיר מקסים

הוא מהמם. אני מקווה ששמרת אותו בשביל הנסיכה שלך כי כשהיא תבוא היא תרצה לקרוא אותו והיא תתרגש ממנו כמו שאני התרגשתי. רק אם אתה מרשה לי אני אתקן לך טעות אחת בהודעה לא אם הנסיכה שלך תבוא, כשהנסיכה שלך תבוא.

ניראה לי שאולי סוף סוף אני מצאתי

את הנסיכה שלי - קוראים לה מיכל...! והיא גרה בירושלים...! ואנחנו מיתכתבים בהודעות של תפוז בינתיים...!
יקירתי שלך שלומי.

מיה אחת

New member
לא קשור, לא לעניין וגם לא אתי.

מה בעצם עשית? לקחת אוסף ציטטות, הדבקת אותן בדבק רעוע ועכשיו נדמה לך שמותר לך לומר שהן שלך? בעיני זה פלגיאט, ואני לא מתעקשת על זה, רק כי ברור לי שאין לך מושג מה חומרת המעשה שעשית. חוץ מזה, זה לא קשור לפורום. הפורום הוא פורום "הרומן הרומנטי"- ורומן רומנטי הוא ז´אנר ספרותי בעל מאפיינים ספציפיים. המילה "רומנטי" שבאה אחרי המילה "רומן", אין פירושה כי הפורום אמור לשמש מחסן ופח-זבל לשיירים מפורומים של אהבה ורומנטיקה למיניהם.

מיה...!

לכן אני רשמתי שלא הכל שלי כי לקחתי כמה מישפטים אבל לחלק מהם אני שיניתי את הניסוח ויש כאן כימעט הרוב זה שלי אז אני מיצטער אים את ניפגעת אבל אני אמרתי ליפני שכתבתי את זה שלא הכל שלי - ומה חמור בזה? בסך הכל הרכבתי מזה משהו יפה לפי דעתי - ולפי דעתך לא - וזאת זכותך ואני מקבל אותו - וזה פורום חופשי - וכמו שעוד רבים אחרים כותבים כאן שירים סיפורים וטקסטים אז גם לי מותר - וגם אני כותב - ואת כמובן רשאית לא ליקרוא ולא להגיב - ואת גם רשאית ליקרוא להגיב ולומר את דעתך גם אים את לא אוהבת את זה - אני מאוד יודה לך אים את תעשי את זה - אבל ליקרוא לזה זבל? יש דרכים קצת יותר טובות ומכובדות להעביר ביקורת - גם אים היא ביקורת שלילית בימיוחד לבן אדם שלא עשה לך שום דבר רע...! ולא העתקתי את זה משום פורום אחר אים קראת את זה אז קראת את מה שאני כתבתי - בשם אחר - בפורום אחר - אלא מישפטים שאני שמעתי במהלך החיים שלי...! ועוד מישפטים שבאו מהלב שלי...! הטקסט הזה הוא אוסף של מישפטים...! ביי שלומי.

emotola

New member
שיר מקסים!

מה קורה? אני אתי וקראתי וזה שיר מאוד מרגש וכשתמצא מישהי תעניק לה את השיר... יאללה ביי

yanivush1

New member
אתה חי רק בשביל אהובתך ?

השיר מקסים ומרגש , אך האם כל מעייניך מופנים רק אליה , למי שאתה אוהב ? ואם הקשר יסתיים ?

למעלה