לך דבר אל הקירות

ענתי44

New member
לך דבר אל הקירות

בשלושה הימים האחרים אמא מגרדת המון בעין. למרות שאני מנקה לה ידיים הן לא תמיד נקיות וזה גורם לעין להיות נפוחה ואדומה. הניסיונות לגרד בעין הם לא חדשים והאחיין שלי בן השבע מחקה יפה את הדיאלוג הקבוע בין אמא וביני
אני "לא לגרד בעין"
אמא " זו עין שלי ואני אעשה מה שאני רוצה". אנחנו צוחקים ומרוצים מחוכמותיה של אמא בנושא כולל תשובה חדשה שלה " אין לי משהו אחר לגרד יש לי רק עין לא.... "
אבל עכשיו, זה ממש מטריד כי היא גורמת נזק לעין ולך תנסה להסביר לאלצהיימר שאסור לגרד בעין. אני מראה לה במראה את העין האדומה, היא נלחצת ומבטיחה לא לגרד. אני עוד לא מספיקה החזיר את המראה למקום והופ היא מגרדת. אני מבקשת, אני מסבירה לה למה אסור, אני מנסה להפחיד אותה שנצטרף להגיע לרופא עיניים ( וכנראה נצטרך ) צועקת..... הכל טוב לדקה ואז היא שוכחת ושוב שולחת יד לעין. אני כבר חסרת אונים הרי לא יעלה על הדעת לקשור לה את היד. שמנו על היד גרב הפוכה היא לא מתרשמת, זורקת את הגרב ומגרדת. אני לא יכולה להיות צמודה אליה 24 שעות.

9

hregev10

New member
ענתי - בגעגועים

האלצהיימר ששל אימך באמת משונה, אני זוכרת שכיסינו את כל המראות בכל מקום שהיינו גם אם זה לא בביתינו כי
בעלי ז"ל היה בטוח שבאים לתקוף אותו ופעם אפילו תפסתי אותו עם סכין שפיץ ביד עומד לדקור את המראה,
כמו ששמענו על אמא כרמלה היא עדיין מדברת (לפעמים לענין) הלואי שתמשיך כך, לפעמים אני מבינה שאת לא יודעת אם לצחוק או לכעוס אבל זה יותר טוב מאשר לא לדבר כלל. להתראות חני

ענתי44

New member
גם אצל אמא שלי יש דמויות שהיא הוזה

רק שהם לא יוצאים מהמראה.
היום היא חזרה ובתיק תמונה שעשתה. כלומר הדביקה תמונת נוף וקישטה מסביב. כמובן שהתלהבתי ושבחתי אותה ושמנו את התמונה בסלון. ואז ראיתי שרשמו קרמלה במקום כרמלה ואמרתי לה " הם לא יודעות עברית וכותבות בשגיאה" היא ענתה ואני חשבתי לעצמי שזו לא כל כך טעות. אמא מתוקה כמו קרמל, לפחות.

ענתיל'ה, אין על אמא שלך

אני מקווה שהגרוד בעין ייפסק והיא לא תזיק לעצמה
העיקר שהיא מדברת לעניין ומצחיקה אותך
נשיקות ושמרי על עצמך
טובה

ענתי....

כשאני קוראת את מה שאת כותבת אני מתרגשת ....
לפעמים צוחקת...
לפעמים נכנסת לפחד....
אין עליך!!!

נוריתה

למעלה