לך...הפרח של הלילה.

אניהו

New member
לך...הפרח של הלילה.

פעמים תהיתי לגבי משמעות כינוייך. והרי פרח הוא ניזון מהשמש ולא יכול להתקים רק בלילה. אבל את הוכחת לי אחרת. את מתקיימת בלילה ועוד בצורה מופלאה. אתמול הייתה לנו עוד שיחה מדהימה שנמשכה שלוש שעות ודובר וסופר בה על הכל וכרגיל נגעת בי בלב. וכרגיל הקשבת לכל השטויות שלי. את הקשבת לי. את הפרח לילה שלי. החדש בחיי ועל כך אני מוקיר אותך כל כך וכבר מתגעגע לשיחה הבאה. לא חשבתי שתצא מפה ידידות כל כך יפה ואפילו שזה רק הבסיס ואין איש יודע איך היא תמשיך...משהו בפנים אומר לי שיהיה רק טוב מפעם לפעם. קוראים לזה אהבה אפלטונית...מושג מופרח אבל שיהיה. אפילו שרתי לך בקול הלילי השקט ואת אמרת [חחח] שיש לי קול יפה. זה בכלל לוקסוס אדיר בעיני. לשיר למישהו. את הקשבת לי כל אחד מחפש מישהו שיקשיב לו. הרי משם נולדה לי האהבה הוירטואלית הזו שהיתה בי. אכתוב לך עוד הרבה. מבטיח. בהערכה הכי כנה שיש. הפרח היפה פרח לי בשעת מבחן...בערך.. עידן האהבה עיוורת.

night mistress

New member
פשוט מקסים..

חששתי קצת להגיב כי מה שכתבת כ"כ יפה שהתגובה שלי רק יכולה להרוס.. אני זוכרת קשרים אפלטוניים כאלה..הקשרים הכי יפים שהיו לי.. לאהוב מישהו בגלל מי שהוא ומה שהוא..מתוך היכרות ולא בגלל משיכה או הערצה.. תמיד אנשים התווכחו איתי שהם לא קיימים ולא תיתכן ידידות כזאת.. אני שמחה לראות שהעולם טועה ועוד אדם חושב כמוני.. מקסים...

../images/Emo9.gif

מוקסמת ממך וממילותייך כל פעם מחדש... אוהבת לשוחח עימך, תמיד, עידן ...

למעלה