לך ה' היושב במרומים....

לך ה' היושב במרומים....

אסירות תודה, למרות הקושי הגדול! אני אסירת תודה לך על עוד יום של שפיות, נתינה ואהבה, אתה יודע, בעוד יומיים, שם יחגגו, שם ידלקו האורות והנרות, ואני אהייה פה, אבל אני לא לבד! יש לי את החברות שלי ואת בעלי שתומכים בי מפרגנים ומעודדים. אני בטוחה שאתה יודע, שלא קל לי, כשאני יודעת ששם חוגגים בר מצווה, ואני פה! אני לא מוזמנת,אמאל´ה!!!לא להאמין! אני לא מוזמנת לבר המצווה של בני?! האם אתה רציני? אם כן, אז בסדר! אני אמשיך להאמין שאתה תעשה בבוא העת את הטוב ביותר עבורנו. הרי הבטחתי לך, אתה זוכר? "רק פעם אחת"ביקשתי ממך, התחננתי לפנייך, בסוף שמעת אותי, ונתת לי לראות אותו! זה היה היום הכי מאושר בחיי, כשראיתי אותו עומד מולי, המום, עם פחד בעיניים,ופתאום רץ אליי , חיבק ונישק בלהט, בטירוף!!!! "אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" הוא זעק, ולא האמין! חודשיים שלמים חיינו באופוריה, עד ששלחת לי הזמנה לבית משפט, ששם גם הודיעו לי על צו מניעה!!! איך יכולת לעשות לי את זה? אתה שלם עם זה? אתה בטוח? ההרים רקדו כאיילים באותם רגעים קסומים, אז איך? איך... ואתה עוד רוצה שאני ...... טוב, די, אתה צודק, אין בעיה, הרי הבטחתי לך.... לך לעיסוקייך ה´, יש לך הרבה מה לעשות............ רק אל תשכח, תעשה לו את הערב הכי יפה והכי מאושר! זה היום שלו..... ואני יחכה לך כאן, תחזור ותספר לי איך היה, בבר מצווה של בני! אין לי כוח, אז תן בי את השלווה לפחות,ליומיים הקרובים! ותודה!

ע ו פ ר ה

New member
לולית היקרה

אני רוצה לחבק אותך בחום רב. קראתי והרגשתי את העצב שלך זוחל לליבי. אני לא מכירה את הסיפור שלך, אבל שאלתי את עצמי כמה שאלות שאני מפנה אליך: האם יש איזו שהיא דרך שבה תוכלי לחגוג עם הילד את בר המצווה שלו? ביום אחר ובשעה אחרת? האם את יכולה לדמיין את עצמך מגיעה לבר המצווה ומשתלבת ונהנית יחד עם כולם? אם את מצליחה לדמיין דמייני את עצמך שם. דמייני שמזמינים אותך ונותנים לך כבוד. דמייני את הילד שלך שמח עם זה. (זה מה שמציעים בסרט הסוד). שחררי את הפחדים / כעסים / תיסכולים / שיש לך סביב האירוע ודמייני את הכל עטוף באהבה. אני יודעת שזה קשה, אבל אולי זו תהיה דרכו של היושב במרומים לעזור לך? שחררי את המחשבה על כך שאת לא באירוע, תבני לעצמך תסריט אחר בראש. ובמידה ולא הצלחת להגיע, אני מציעה לך, לחשוב בזמן האירוע על השמחה של הבן שלך. שימי אותו במרכז ותתמקדי בשמחה ובאהבה שהוא מקבל באותו ערב. זה יחזק את שניכם. באהבה עופרה

|כתמבטיחה ! מחר בערב, לחייך ולדמיין שהוא רוקד

מקפץ, ומפזר חיוכים לכל עבר ! היית לי לעזר רב !!! איזה יופי, הרגשתי השתפרה בהוקוס פוקוס ממש! לא מאמינהההההההההההה !

מקסימה../images/Emo24.gif

זה בשבילך: מעלה זכרונות על ימים מתוקים על ידיים חובקות ממרחקים. עומד מולי ודמותו כמלאך נזכרת ביופיו ממרחקים. צועד מולי בשערו השחור נושק מרחוק עיניו זוהרות ממרחקים. רוצה לגעת רוצה לחבק מנסה לדמיין ממרחקים. אתה חוגג ואני איתך נרות דולקים בשימחתך ואני אחשוב ממרחקים.

סילבי 22

New member
לולית01

ה' במרומים שומע ורואה אותנו ותמיד יהיה עימנו בטוב וברע ובמיוחד היום הוא איתך וגם חברותייך היקרות ובעלך את לא לבד במערכה הזו היי חזקה

למעלה