לך, חברה יקרה שלי, אחות שלי..

לך, חברה יקרה שלי, אחות שלי..

יכול להיות שהייתי צריכה להראות לך את שכתבתי כבר אז..ביום שזה נכתב משום מה לא יכולתי, את יודעת שאני לא מוציאה דברים מהיומן, גפ אם הם מוקדשים למישהו יקר ילדה, היום, חצי שנה אחרי, במקום לעלות, את שוקעת.. כואב לי לראות אותך כך אני מושיטה יד ואת מסרבת לתפוס בה צחוק מתגלגל ומשכר התחלף בשתיקות איומות אמרתי לך כבר פעם,לפעמים אין מה להגיד ורק רוצים לא להיות לבד אני אשתוק איתך אם את צריכה למרות שהשתיקות צורבות לי, אם זה מה שאת צריכה אשתוק יעשה הכל, באמת שהכל על מנת שיוקל לך מעט אני יודעת שקשה, וכל יום שובר יותר מהקודם לו אני יודעת שנדמה שדעתך נטרפת אך לא יקירה, את לא מטורפת, לא היית מטורפת אף פעם כואב לך, קשה לך, זה לא מראה על טירוף, באמת שלא.. הלוואי ויכולתי להראות לך את היופי שלך הלוואי ויכולת לראות את היופי שלך הלוואי ויכולתי לעשות בשבלך אך לא יכולה, לא משנה כמה ארצה בשבלך ילדה יפה, עד שזה לא יבוא ממך, זה לא יבוא אל תתרחיקי ילדה אני פה, בכל המצבי רוח, גם הפחות נעימים את רוצה לצעוק - תצעקי, אני אשמע, מבטיחה רק תני לי, בבקשה תני לי להיות שם בשבלך אל תרחיקי אותי ילדה, בבקשה.. אל תפחדי עלי אל תרחמי עלי אני ילדה גדולה..יודעת מה עושה לי טוב ומה לא ולהיות איתך, הדבר האחרון שיכול לעשות לי רע נסי אותי, בבקשה תפסי בי מושיטה לך יד, כתף, אוזן, מה שרק תירצי אך בבקשה, תיפסי נתתי לה, לשדה הזו, לקחת לי כל כך הרבה אנשים כל כך הרבה יקרים לקחה לי.. לא אתן לה אותך, בזו השניה אני נשבעת לא אתן לה אותך אלחם בה עד אפס כוחות, וגם אז אמשיך.. אך אנא ממך, זה לא יעזור אם רק אני ארצה אם רק אני אלחם תראי טיפה נכונות מצאי את הכוחות המופלאים שאני יודעת שקיימים בך, הראי אותם לעצמך בבקשה, כי לא אוכל להלחם על חייך לבד ביחד ילדה, ביחד נוכל ביחד, יותר חזקות מכולם ביחד.. הנה ידי, תפסת בה פעם לא אני שחררתי וגם לא את כך דברים השתלשלו והידיים התנתקו אך אני מזכירה לך, הידיים, לא הלב, את איתי תמיד אז הנה ידי מושטת לך שוב התיתני לי הזדמנות שניה מבטיחה הפעם לתפוס חזק יותר הנה ידי התתפסי...? אוהבת אותך כל כך יפה שאת אני כאן, תמיד תני לעצמך לקבל את העובדה שאני רוצה להיות כאן, שם, איתך בכל צורה, גם כששמח וגם כשעצוב שלך, כל כך שלך אני ואת מה שנכתב אז, לפני חצי שנה אני אראה לך, מבטיחה לא היום, ולא מחר את מה שנכתב תראי באותו יום שתחליטי לבחור בחיים ובאותו יום, אהיה על ידך ואחבק חזק באותו יום, אהיה המאושרת עלי אדמות באותו יום שתתחילי לבנות את מגדל חייך מחדש והא יגיע יקירה, הוא יגיע...

מממ..לשלוח לה את זה או לא...?

לו´דעת, לא רוצה להכביד אבל אולי בכל זאת..

י ו ל י ק

New member
בטח לשלוח!!!

ומעבר לזה,ילדה אהובה,להשאיר עותק אחד לעצמך... גם לך יש מה להפנים שם. אוהבת אותך המון!!!

חיה 36

New member
אני חייבת לך

לפעמים זה כל כך מתסל שאת רואה מישהוא צריך עזרה ואת כן יכולה לתת את היד המושיטה ולצערי הצד השני לא יודע לתפוס את יד הזאתתת. אבל לפעמים עצם העובדה שאנחנו נסגרים בתוכינו ולא מוכנים לקחת יד שמושיטים לנו... זה לא אומר שאנחנו לא רוצים ,, אלא זה סוג של חומה שגורים מסביב לעצמינו. ידידיתי גם אני פוגשת ויש לי הרבה חברים ואנשים כמוך,,, וצערי כל אחד מחליט לעצמו דברים מסיבות מסוימות... אולי היא לא מודעת שאת קיימת שם עבורה.. אולי באמת צריך להגיד לה יותר שאת שם בישבילה... המון אהבה...

לשלוח...

אהבת אחים... דבר חזק מאוד.. היא צריכה לדעת.. ואת צריכה את זה לעצמך.. ואת לא תכבידי... להפך.. שולחת חיבוק גדול גדול גדול לשניכם..

ה מוזה

New member
ריגשת אותי מאוד ../images/Emo127.gif

יודעת ..לפעמים יש את אלו שפשוט לא יודעים איך לאחוז ביד המושטת או פשוט לא מסוגלים להושיט את שלהם ..הם ישארו שם בצללים שותקים ממתינים שמישהו ישים לב שכואב להם וקשה .. והנה ..את שמת לב - ואת כל הלב את מגישה לה - אולי מתוך השתיקה שלה לא עולה זעקה וצעקה ..אבל כשמקשיבים עם הלב ..אין לי ספק שהיא רוצה וצריכה אותך שם לידה ..אולי קצת חוששת להעיק עליך ,להכביד ומנסה להתמודד לבדה .. כשאוהבים מישהו ..חבר או חברה ..שוברים את מעטה הקרח שנוצר ולדעתי אין טוב יותר ממכתב שכזה שנכתב ישר מהלב ולשם הוא ישלח - ישר ללב שלה .

למעלה