לך "חבר יקר"

לך "חבר יקר"

כבר שלוש פעמים שאיכזבת אותי, שלוש פעמים שהייתי זקוק לך ולא היית לידי. אתה שכל פעם שהיית צריך אותי הייתי שם פה ואיפה שצריך בשבילך, היית בשבילי יותר מחבר "אחי הקטן" הצגתי אותך בפני כולם אבל מה אתה קראת לי "אחי הגדול" או "אחי הבכור" רק שהיית צריך אותי, כולם אמרו לי שאתה מנצל אותי אם זה מבחינה כספית אם זה מבחינה רגשית, אבל אני לא שמעתי לאף אחד, אהבתי אותך כמו שצריך לאהוב חבר אמיתי. אבל עכשיו זהו נגמר. שלוש פעמים במשך חיי הייתי מאושפז בבית חולים, איפה היית? אפילו טלפון לא הרמת לשאול מה שלומי. בעצם טלפון אחד היה, אבל לא בדיוק לשאול מה שלומי, לשאול אם אתה יכול לקחת כמה דיסקים לשמוע בביית ו"אולי אני אבוא היום" לא באת אלי אבל ידעת לבוא ולקחת את הדיסקים. אני מרגיש מנוצל לא מבחינה פיזית ולא מבחינה כספית כמו שאני מרגיש מנוצל ריגשית, אין לי מה להגיד לך עוד, חבר - אתה לא!!!! נמאס לי, תמצא את הדרך שלך בחיים ורחוק ממני כמה שיותר רחוק....

lost in dreams

New member
כל הכבוד אלון!!!

אני באמת שמחה בשבילך שהבנת שהגיע הזמן להעיף את אותו "חבר" מהחיים שלך... אף אחד לא צריך "חברים" כאלה בחיים שלו... החיים קצרים, ואנחנו צריכים לנצל כל שנייה מהם, ואסור לנו לבזבז אותם על אותם אנשים שלא שווים שנבזבז עליהם שנייה... אני רוצה לאחל לך בהזדמנות חגיגית זו שתהיה תמיד מוקף בחברים שבאמת אכפת להם ושאוהבים אותך בזכות מי שאתה!!!

אלון שלנו - מסתבר שאף פעם הוא....

הוא לא היה חבר שלך לא חבר אמיתי , אלא נצלן ובעל אינטרסים שאיכפת לו רק מעצמו, הרי אני מכירה אותך ואפילו אישית ויודעת איזה אדם ואיו זנשמה מסתתרת בתוכך. העזרה שלך לאנשים (ולי בפרט) היכולת נתינה שלך וןהרצון הטוב להיות אדם טוב כמו שאתה כל אלו טמונים בך עמוק , ואתה אדם אמיתי כך שזה מיד יוצא החוצה ורואים את טוב לבך וכנותך כולם. אני חושבת שאני במצב כמו שלך הייתי עושה את אותו הדבר כמוך, עזרת תמכת, וכשהיית צריך רק מיה טובה או טלפון מרחוק שלפעמים כל כך מחזק אונתנו הוא הפנה לך עורף!! זה לא מגיע לך!! הוא לא ראוי לחברות הכנה והאמיתית שלך תמשיך להיות האח של האחים האמיתיים שלך ושלם חברים אמיתיים כמו שראיתי במסיבה שלך באותו יום וראיתי מה זה חברים טובים ושיודעים את המילה רעות מהי. טוב ונכון עשית- הוא בכלל לא ראוי לך. אחותך הטיפטיפה קטנה שאוהבת ודואגת תמיד..

אלין

הבעיה היא, שאותו חבר, זה אחד מהלהקה, אחד מהחברים שאת חושבת שהוא חבר טוב. לצערי, הוא ממש לא כזה.

אלוני אני לא מאמינה אבל חושבת שאני

יודעת מי זה , אולי אולי אני חושבת שאני שמתי עין על אחד שלא ממש ניראה הכי טהור אני יגיד לך מי אני חושבת שזה במסינג´ר.

למעלה