לך.... ילד חלומות ...

ה מוזה

New member
לך.... ילד חלומות ...

you are the wind baeneath my wings איתך לעוף זו חוויה אמיתית אתה שנותן לי להיות מי שאני. ואני שטובה כל כך במילים לא יכולה למצוא מילה שתתאר את הרגעים הקסומים שלי איתך. את הרגעים שלנו. חולמת אותך עף איתי כמו פיטר פן וטינקרבל גם להם כאב ? אולי ... אולי בגלל זה היתה להם אבקת קסמים , מין אבקה שאיש מלבדם לא ראה אבקת חלומות .. של מחשבות חיוביות הייתי רוצה עכשיו לפזר קצת אבקה כזו עלייך ועלי - אבקה שהיא רק שלי ושלך שלא יכאב לנו כל כך ... אתה הרוח מתחת לכנפיים שלי איתך אני יכולה לעוף לענן הגבוה ביותר אני לא פוחדת , לא פוחדת ליפול כי אני יודעת שאתה תהיה שם לתפוס אותי אם אפול הלוואי ויכולת גם אתה לעוף איתי לגעת בענן ולא לפחד... שתיפול כי אני אהיה שם מחזיקה לך את היד שלא תיפול , שלא תכאב .. ילד חלומות .. אם הייתי יכולה לצייר לך את הרגש שלי המכחול היה נטבל בכל הצבעים שבעולם והייתי מציירת לך ... אגדה של חולמים בכל דרך שבה תלך - תמיד - פייה קטנה תעופף שם לצידך ותלחש לך ... קסם ,אתה קסם. תודה על כל רגע, על כל שניה קסומה תודה ... Wind beneath my wings It must have been cold there in my shadow To never have sunlight on your face You were content to let me shine, that´s your way You always walked a step behind So I was the one with all the glory While you were the one with all the strength. A beautiful face without a name, for so long A beautiful smile to hide the pain Did you ever know that you´re my hero And everything I would like to be If I can fly higher than an eagle You are the wind beneath my wings It might have appeared to go unnoticed But I´ve got it all here in my heart I want you to know I know the truth Of course I know it I would be nothing with out you Fly, fly, fly away You let me fly so high Oh, fly, fly So high against the sky So high I almost touch the sky Thank you, thank you, thank god for you The wind beneath my wings

חיה 35

New member
מדהים../images/Emo171.gif

כל כך יפה את כותבת שרון! קראתי פעמיים ופשוט ירדו לי דמעות של רגש!! את מדהימה

אני מסכימה איתך 100%

יש כאלו שכותבים. אבל יש כאלו שכותבים מהלב. זה תמיד יותר יפה כשזה מהלב וזה למה אני אוהבת את הפורום הזה...הכל מהלב

lost in dreams

New member
מוזה יקרה... ../images/Emo23.gif

כל פעם שאני קוראת משהו שכתבת הלב שלי מחסיר פעימה מרוב התרגשות... את כותבת פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! מהלב! תמשיכי לרגש אותנו ככה...

King of pain

New member
... Little Wing ...

Well , she`s walking through the clouds With a circus mind , that`s running wild Butterflies and zebras and moonbeams and fairy tales That`s all she ever thinks about Riding with the wind When I`m sad , she comes to me With a thousand smiles , she gives to me free It`s alright , she says , it`s alright Take anything you want from me , anything Fly on , little wing עופי לך , כנף קטנה , עופי לך בלי פחד , אני בטוח שיש לפחות אחד , שזרועותיו כבר פרושות - אם תפלי - יתפוס אותך , ואם לא - יעוף איתך ביחד ... -------->

אופה3

New member
מוזה מהמם, אהבתי מאוד

חבל רק שאני לא יודעת לקרוא אנגלית, הייתי יכולה להבין מה כתבת.בכל אופן בעברית זה ממש מהמם. שבת שלום האופה

למעלה