לך ילד-מלאך.......

לך ילד-מלאך.......

כשפגשתי בך,ממש במקרה, נכנסת לתוך ליבי. אני יושבת עכשיו בשעור, ודמותך איתי, החיוך שלך המיס את נשמתי. אתה מלאך קטן שכנפייך ניתנו לך כשנולדת, מלאך קטן שבא לעולם, מלאך קטן,אוצר ממש. מלאך שלי , אני זוכרת כשהבטת בי היתה הרגשה של קרן אור,קרן שהאירה את הנשמה שלי. מלאך שלי, אתה מפיץ רוגע ושלווה, אתה מלאך קטן,שבאת לשנות. מלאך קטן,שבאת להראות. מלאך קטן,שבאת לתת. לתת לי מחשבות טהורות ויפות לחשוב עלייהן. אתה מלאך קטן, מלאך קטן ואמיתי. ברגע הראשון הבטנו אחד בשני, ואז רצת אליי, רצת ונתת לי את החיבוק הכי הכי שלך. אתה מלאך קטן שנותן אושר לכולם. ונתת לי חלק מהאושר הזה. מלאך קטן, אימצתי אותך בתור המלאך שלי, אך אולי אתה בעצם אימצת אותי. אתה ילד קטן,ילד מקסים שחיבוק אחד שלך שווה את הכל, ידייך הקטנות שמלטפות, פנייך הרכות שמחייכות. כן, אני זכיתי להכיר אותך, זכיתי לראות אותך, ועל זה אני אומרת תודה. למרות שמראש ידעתי שזה לזמן מוגבל. אתה המלאך הפרטי,רק שלי. מלאך שנכנס לתוך ליבי,לתוך נישמתי! מלאך שלי,הייתי נותנת לך את המכתב הזה,אבל אתה לא יודע לקרוא, וגם בקושי מדבר. (אך אולי כן הייתי צריכה לתת לך, והיו שומרים לך את המכתב הזה עד שתגדל.) מלאך שלי את המכתב הזה אני אשמור,אשמור קרוב לליבי, וזה יהיה מזכרת, מזכרת מימך,מלאך שלי

אופה3

New member
לחוקרת אחותי היקרה, הותרת אותי

המומה, לנוכח מה שכתבת, סלחי לי יקירתי, אבל אין לי מה להגיב על דבר כזה השיר מכתב, או מה שזה לא יהיה פשוט מאוד מהמם ביופיו, אין לי מילים, אוהבת אותך מאוד, האופה

לך חברתי המתוקה

אני סולחת כי, אני קוראתת אותך גם בלי מילים. אוהבת עד השמיים. שלך..חוקרת

אופה3

New member
וטוב שאת קוראת אותי, כי יבשו הדמעות

ונכלם פי, וטוב שקראת אותי, כי אני שמחה, על הסיפור האמיתי מאחורי זה, והלוואי ויום יגיע ותאחזי את בנך בידיך, ותאהבי אותו אהבה אמיתית כמו זאת, כי הוא באמת המלאך, חולה עליך,ואוהבת עד אין סוףףףףףףףףףף שבת שלום, ושוב אוהבת

מקסים

ועוד לא הבנתי מי נגד מי.. כאילו למה הגיע רק לתקופה מוגבלת.. למה אתם נפרדים?

ה מוזה

New member
איזה אושר שמקרין המכתב שלך ..

אין ספק רשמי לו זאת בכתב יד והדביקי לו באלבום שיידע כמה מיוחד הוא עבורך .. גם כשיגדל ויתבגר שיידע שיש אי שם לב שבו הוא נגע . לב| מוזה.

מוזה יקירתי

כמו שציינתי , המפגש עם המלאך הזה היה חד פעמי, אך הזכרון איתו ושלו, יהיה איתי תמיד. (הוא לא הילד שלי) חוקרת

ילד אתה עולם-מלאך קטן בין מלאכים../images/Emo95.gif

חוקרת יקרת נפש! כשהילד שלך יגדל ויבין קצת יותר- לבטח יתגאה באמא שלו! מבטיחה לך אישית- אגב, אפשר שלא להיתגאות בך?הוא מנשק אותך תמיד כשהוא ישן את לבטח מריגשה את זה אני בטוחה. אוהבת תמיד אותך ואותו <<<<<< ילדה שהים אוהב<<<<<<< אלין

האילתית

New member
ואוו ענתה...

את כותבת מדהים. אני ירצה לדעת עוד על המלאך... נראה לי יש דברים שלא סיפרת לי... :) מתה עליך

למעלה