לך .....מבת הים הרוח המלוחה עולה מהים. רוח האהבה עולה מתשוקה. שרון
ש שרון כהן New member 5/11/00 #3 אהבה מי שאוהב - יודע , מי שמכיר אותי - יודע, שיש בי המון אהבה...... וכל מה שאני רציתי להגיד ברגע זה... אני אוהבת אותך.
אהבה מי שאוהב - יודע , מי שמכיר אותי - יודע, שיש בי המון אהבה...... וכל מה שאני רציתי להגיד ברגע זה... אני אוהבת אותך.
L loveyou4 New member 5/11/00 #4 תשוקת בת הים הבערה היא השקיקה היותרת את אש האהבה המכלה מצד אחד ומחייה את האנושות מצד שני האש שורפת את החמצן ומתקיימת ממנו מישהו כאן משלם - מי זה? זוהי הודעתי לך השניה היום סוד
תשוקת בת הים הבערה היא השקיקה היותרת את אש האהבה המכלה מצד אחד ומחייה את האנושות מצד שני האש שורפת את החמצן ומתקיימת ממנו מישהו כאן משלם - מי זה? זוהי הודעתי לך השניה היום סוד
P perachan New member 5/11/00 #5 אש/ומיים מי שמשלם בחייו זה שנכווה מהבערה... החמצן בחיים חשוב מאוד.....מקווה שייש לך מספיק....
P perachan New member 5/11/00 #6 אש/ומיים מי שמשלם בחייו זה שנכווה מהבערה... החמצן בחיים חשוב מאוד.....מקווה שייש לך מספיק....
L loveyou4 New member 5/11/00 #8 אני מתחיל להרגיש את החום הלווווווו? לא מה שאת חושבת אה??? אגב - מה זה השם הזה רז
P perachan New member 5/11/00 #9 אין פרח /פרח אין..... מאחלת לך להרגיש רק טוב הבא מחום האהבה..... זה תמיד עדיף.... התרגום למעלה איכשהו מאנגלית.....
אין פרח /פרח אין..... מאחלת לך להרגיש רק טוב הבא מחום האהבה..... זה תמיד עדיף.... התרגום למעלה איכשהו מאנגלית.....
P perachan New member 5/11/00 #10 אין פרח /פרח אין..... מאחלת לך להרגיש רק טוב הבא מחום האהבה..... זה תמיד עדיף.... התרגום למעלה איכשהו מאנגלית.....
אין פרח /פרח אין..... מאחלת לך להרגיש רק טוב הבא מחום האהבה..... זה תמיד עדיף.... התרגום למעלה איכשהו מאנגלית.....