לך מחכה...

לך מחכה...../images/Emo20.gif

לא ידעתי עליך דבר - ביקשתי שאני ואתה נהיה נווה מדבר להרוות שיממון ושיגרה שנשחקה את הטוב עוד לא טעמנו... במשעולי הזמן זרמנו יחדיו רק אלוהים כסה עלינו משכב חום גופנו הפך לאחד ומיוחד ואז הכל המאבק של המוח והלב כל אחד מהם תפס חיים משלו מי יפסיד מי ינצח? כל אחד משניהם ניסה לגרום לנו לפעול על פי רצוננו לרגעים הקשבנו לשניהם.. אבל הבטחת שתהיה כאן לצידי בכל שעה בכל דקה שאזדקק לחומך לי קסמתה במילותיך פחדתי בהתחלה לא ידעתי מה יהיה כה נורא לצאת למסע אהבה אסורה... כמכושפת עקבתי תמיד אחרי מגעך ניגנת במשעולי גופי שירה ארכאית אצבועתיך בי גילו לאיטן המסה רגעית השבת את חדוות נעורי חזרה.. ומאותה פעם ראשונה שלנו פתחת שערי תשוקה כלואה תאווה שהיתה תבועה בי כתבערה לא מרוסנת לא אכלתי לא שתיתי לא ישנתי כמו שצריך את שנתי רק אותך ראיתי במוחי אחרי שהשתלטת על ליבי איך אוכל לחזור לאחור..איך אוכל להשאר רק עם זיכרון? כמו נוצה לבנה שהדיו עוד נוטף ממנה ללא הפסקה כותבת פה מילה במילה כי אתה בדמי בתוך מוחי פורטת על הדף את מנגינת התשוקה הערגה לך.. שוב התשוקה חדרה לי לנשמה בתנועה מתמשכת בלי פינת עצירה בלי סימן אזהרה כבשתה אותי רק הבהובי מילותיך יראו את סופה של אותה אהבה ואני יושבת פה ותמהה מתי יגיע הסוף הנורא האם לתשוקה הזו תשאר אותה ערגה כמו בהתחלה.. כולי קשורה פה קפואה מחכה לך..ממתינה לסימן..

מכתב לך דילן יקר..../images/Emo23.gif..

אתמול שוחחנו ארוכות במסנג´ר והרגשתי עד כמה אני מתגעגעת
לשיחות הנפש הארוכות אל תוך הלילה את אותם ימים מיוחדים בהם היינו יושבים כותבים וצופים האחד בשני במצלמה, ומדברים וכל כך נהנים איך חסרים לי אותם ימים ענוגים.. שאלת לאן נעלמתי, אמרתי לך תכנס לכאן ותראה איפה נתפסתי לאיפה התמכרתי אבל אתה חסר לי כל כך חבר, הבטחת שהיום תכנס ולכן החלטתי שכותבת לך מכל ה
כאן שתדע לא שכחתי אותך נהפוכו כל געגועי בשירי נכתבים רק לך מעולם לא העזנו, וסגרנו שלעולם לא נעיז לכל אחד יש את המשפחה שלו, את האהבה שלו אבל הכימייה שלנו תמיד הייתה ותישאר מיוחדת והכמיהה האחד לשני תמיד תשאר בממתינה עד שאולי אי פעם בגילגול הבא נעיז אתה נמצצא לך אלפי מיילים ממני שם בבלגיה הקרה ואני פה בארצנו המפחידה, המלחמה ממש קרבה ולא יודעת מה יקרה בכלל בחודש הבא אך בטוחה שיש לי פה משפחה ובשבילם אני חייבת להיות חזקה.. מבטיחה כמו שכתבתי לך אתמול לעלות לדבר היום מחר ואולי מחרתים גם באמת שחסרות לי השיחות המיוחדות אבל באמת אמרת שאתה לא מאמין לי אבל נשבעת שמתגעגעת מאוד מאוד... שלך R
(הבטחתי קיימתי מקווה שתעמוד גם אתה בהבטחתך)

ועוד לך...שצילצלת..../images/Emo56.gif

לבי הלם רגלי רעדו ידעתי הרגשתי הבנתי מה זה געגוע לאסור שאת קולך שמעתי מעבר לצד השני ידעתי שהתגעגעת שאת קולי חפצת לשמוע שרצית לחזור שרצית אותי לחבוק וירטואלית שקולך פתאום נשמע לי כדיסוננס ידעתי שזהו זמנו תם וציפור נפשי שוב תבכה עד הצילצול הבא מתגעגעת כל כך...

אוהבת את כתיבתך דרדי

עדינות ורוך... המממ משובחת. אגב, החתימה שלך... אני מתה לדעת מה יש ב15 בינואר...

דרדי, זה נוגע

קראתי היום אחה"צ, בעבודה, לא יכולתי להתאפק והתגנבתי נכנסתי לכאן, קראתי וננגעתי. וחיכיתי שיהיה לי זמן להגיב לך. מה שכתבת גם אם לא "אמיתי" זה בא ממקום עמוק ואמיתי של געגוע, וזה מדבר לוחש זועק. ללב שלנו יש ארבעה חדרים, אבל אוקינוס של מקום לכל מיני אנשים ולכל מיני סוגים של קשר. מי יכול לשים גדר ללב. מי יכול לשים מחסום בפני נהר של תחושות. דרדי, יש שיר אחד של בילי האלידיי, ג´אז קלאסי ששרים אותו עוד הרבה. השיר I´LL BE SEEING YOU IN ALL THAT OLD FAMILIAR PLACES..IN THAT SMALL CAFFEE...I´LL ALWAYS THINK OF YOU THAT WAY.. I´LL FIND YOU IN THE MORNING LIGHT AND WHEN THE NIGHT IS...I´LL BE LOOKING AT THE MOON, AND I´LL BE SEEING YOU מכירה? זה שיר געגועים קורע לב לאהבה שהלכה לה. כשקראתי אותך נזכרתי בשיר הזה, ובדרך הביתה פתאום הוא ניגן לו ברדיו, ושוב חשבתי עליך. אז תהיי חזקה ושמחה ואל תחששי להרגיש. איתך.

Mוניk

New member
דרדי יו כמה רגש ואיך שאת מעבירה

במילים
מקסים
מקסים
מקסים אהבתי דרדסית
ויאסו
ל-15 בינואר
מוניק

ואוו תודות לתגובות אנשים יקרים...

והאמת כל מילה כאן נכתבה מתוך הלב..
הכל אמיתי, בדרך כלל אני כותבת את רגשותיי כך אני מרגישה שאני מרוקנת הכל החוצה, הוא קרא את זה היום אבל לצערי הוא הגיב במקום אחר, כן הוא נכנס קרא הגיב, ואף התקשר זה נגע בו..אבל הוא יודע את זה מזמן.. ולעולם לא נממש את זה נשבענו הבטחנו, הכל ישאר בגדר הפנטזיה ביננו תודה לתגובות המחממות

למעלה