לך מחלה ארורה.....

לך מחלה ארורה.....

אני כותבת לך מכתב לך מחלה ארורה את שגוררת אותי איתך כבר שנים ולא מרפה את שנאחזת בי בכל הכוח ולא נותנת לי להחלים אני נלחמת בך כבר שנים ארוכות יום יום מתמודדת איתך וכל פעם את משנה פנייך אני רוצה שתעזבי אותי שתניחי לי לחיות אני לא אתן לך להרוג אותי אני לא אתן לך להוביל עלי כפי שנתתי לך שנים רבות אני לא אכנע לך אני לא האמין לשקרייך שהחולי הוא הפיתרון אני לא האמין לך שאיתך אני חזקה אני חזקה ממך בלעדיי את אפס את כלום את אנורקסיה מטומטמת את שנים שכנעת אותי שאת חברתי הטובה הולכת אותי שולל ואני אחרייך הלכתי בעיניים עצומות הלכתי בלי לפחד האמנתי שאת תביאי לי את האושר המיוחל לא עוד! מה שבנינו נגמר קשה בליעדייך אבל זה אפשרי אני חכמה ממך לא סומכת עלייך יותר ניצחתי אותך תלכי ממני תעזבי את נפשי את לא חלק ממני יותר תפסיקי לנסות לקחת אותי חזרה אלייך אני לא נכנעת את שומעת? אני לא נכנעתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני עומדת אייתנה על שלי אני החזקה מבין שתינו אני עוד אוכיח לך אני מבטיחה הברית בנינו הסתיימה תגידיי ביי ותלכי תעזבי....

אופה3

New member
טינקרבל, יקירתי כל הכבוד תמשיכי כך

אל תתני לה לנצח אותך, אל תתני לה לקחת אותך אליה, הילחמי בה כמו שאת נלחמת, ככה היא לא תנצח מאחורי המכתב הזה, אני רואה אישה חזקה, ובלתי מנוצחת, אישה שאין ברצונה לתת למחלה ארורה לנצח אותה, וטוב שכך, זוהי הדרך לניצחון, עוד מעט יסתיים המאבק ואת תוכלי לנצח אותה, הברית בינכם תיכרת. שיהיה לך כל טוב והרבה בריאות, ואת יודעת אני כן אם את צריכה שבת שלום האופה

טינקי ../images/Emo50.gif

אני נלחמתי מצידו השני של המתרס. הנגטיב של האנורקציה היא הבולמיה, שתיהן מחלות נוראיות. המחלה שלטה בי יותר מ- 15 שנה, משהחלטתי שאני אהיה זו שאנווט אותה - ניצלתי! מדברייך אני מבינה שהחלטת גם את להלחם... יהיה קשה - אבל כדאי! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

גאה בך שהצלחת

מכירה את הבולמיה מקרוב אני אנורקסית בולמית וכל השאר..... ובהחלט קשה להילחם רק היום יצאתי מאישפוז שערך ארבע חודשים אבל יצאתי בכוחות מחוזקים מאמינה בך!

ה מוזה

New member
תלחמי , תלחמי כי המלחמה הזו -

היא מלחמה שתנצחי בה ! עם הנחישות שבך ,עם המבט קדימה ועם הרבה אמונה את תוכלי לה . אנשים ניצחו בכוחות הנפש ובאמונה מחלות שונות ארורות ומשונות .. תכרתי ברית חדשה ברית עם נשמתך - טפלי בה , תני לה חום ותשומת לב ,היי קשובה לה והיא תעניק לך את בריאות הגוף ,אושר וסיפוק . ואנחנו פה מלווים אותך , תומכים בך ומאמינים בך . ברוכה הבאה
טינקרבל

אני לא אתן לך להרוג אותי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני לא אתן לך להרוג אותי אנורקסיה בהחלט הורגת! טינקרבל כל הכבוד!|
תנצחי אותה ותספרי לכל האחרים שזה אפשרי שיעשו כמוך ויצילו את נפשם אני גאה בך ואוהבת אותך מכל ה

תודה לכולכםםםםםםםם

ואגב אני עוד מעט בת 18 וקוראת בפורום ואתם מדהימים אותי כל פעם מחדש

למעלה