לך... <מכתב שלא נשלח>

נופלת

New member
לך... <מכתב שלא נשלח>

לך... הידיד המעצבן.
(11.7.02) אאארררגגג! אתה מעצבן אותי! אתה מ-ע-צ-ב-ן!! למה אתה כזה מעצבן?! אוווווווף! למה היית חייב להדלק עליי? למה כל מי שנדלק עליי רק סובל? תבין... אין סיכוי שיהיה בינינו משהו. אני לא רוצה. אני לא ארצה. אז תפסיק להתלהב. תפסיק לתפוס מעצמך, קיי? תפסיק לנסות להיות דומה לו (לאקס) זה פשוט פתטי. אתה פשוט לא קולט, הא? שכמה שתנסה לדבר כמוהו להתנהג כמוהו לשחק אותה כמוהו זה לא יעזור לך. כי אני... אני אוהבת אותו. ואותך לא. אותך אני בחיים לא אוהב!!! נמאס לי כבר מזה. נמאס לי מהרדיפות שלך אחריי. נמאס לי מהשיחות טלפון שלך. נ-מ-א-ס! אולי עדיף לי לנתק את כל הקשר וזהו?! מינוס ידיד אחד, מה כבר יכול לקרות? אני אחיה עם זה, וגם אתה. זה שאתה חושב שאני מקנאה (ואני לא) וזה שאתה מספר לי שאתה מתחיל עם בחורות... זה יופי לך. ממש נפלא. מה אתה רוצה להגיד לי בזה? כאילו... "תראי, אני פנוי. ואולי מחר כבר לא. אז נצלי את ההזדמנות." אתה לא מבין שאני לא רוצה את ההזדמנות?! ותפסיק, אוי, באמת תפסיק. אתה יודע וגם אני, שאם הייתי רוצה, כבר ממזמן היית לצידי... תוך חצי שנייה. ואני לא מזלזלת בך. אתה אומר שנמאס לך מהיחס שלי בימים האחרונים. יופי! מה כבר עשיתי? אמרתי לך שאתה לא מצחיק? אתה לא מצחיק!! הקטילות והעקיצות שלך עליי כבר לא מצחיקות. מותק. אם אני אוהבת אותו, זו הבעיה שלי. אולי אתה יותר טוב, אבל אותך אני לא אוהבת, נקודה. נמאס. שונאת את זה. שונאת את המשחקים האלה. אני צריכה לנחש שאתה כועס?! כי אתה אפילו לא אומר למה. אל תגיד, שיהיה!! אתה פשוט דפוק. "אם בא לך תתקשרי" אתה יודע מה?! ל-א ב-א ל-י! לא בא לי לצלצל! ולא בא לי לענות לך! ולא בא לי לדבר איתך!! אני רק רוצה דבר אחד... בבקשה ממך. תעזוב אותי בשקט! תודה.

למעלה