לך..רק שתדע אף אחד לא עשה לי כזה דב

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
לך..רק שתדע אף אחד לא עשה לי כזה דב

חוצפן שכמוך... למרות שהגדרת את היחסים שלנו, כלא מחייבים , אך נוגעים ללב ובעלי רגש רב- שיקרתי לי, אמרת שאתה כנה יותר ממני , שאתה מביע הכול- לא שומר בבטן, ושלא משנה מה יהיה גורל הקשר- אתה תמיד תגיד את האמת, התחייבת וכמובן (גברים לא להעלב זה פשוט אופיניי לחלקכם הגדול) שלא עמדת בכך. נשבעתי שהגבר הבא בחיי יעבור אלפי סינונים עד שיידע מי אני ואסמוך אליו בעיניים פקוחות, ניסיון החיים לימד אותי על מי לסמוך ואתה הוכחת את אופייך על הצד הטוב ביותר, היית מקסים, שרמנטי, אוהב, משלם מידי פעם כשנתתי לך, נכון מסכימה רק יצאנו-לא התארסנו כפי שהתעקשת להגיד. נשבעתי לעצמי שאף אחד לא ייגע בי יותר עד שאדע שזהו, יש על מי לסמוך, חשדנית שכמוני, כמה מבחנים עברת אצלי בלי לדעת, ככה בשקט הייתי שואלת שאלות, וידעת, ידעת מי אני על כול חולשותיי וחוזקי, יומיים אחרי שעשינו קצת יותר מנשיקה נעלמת, התחמקת על ימין ועל שמאל ( אני מבטיחה לך שאני לא גרועהה במיטה) בתענה שאתה בעבודה, ואכן שמעתי את רעשי המוסך מאחוריך, אח``כ באותו יום לא ענית לפלאפון כי מין הסתם יש לך שיחה מזוהה , ואחרי שניה שהתקשרתי מהבית, כי כמו שכבר אמרתי אני חשדתנית מטבעי, ענית לפלאפון כי הבית שלי בעל מספר חסום. היום ניתקת 3 פעמים... אז שלא תעיז לספר לי סיפורים.. ושלא תעיז להתקשר, הלוואי והייתי צועקת עלייך, אולי הגב והבטן היו מפסיקות לכאוב לי, שלא תקרא לי יפיופה יותר, ובטח שלא ממי שלי ואת האופנוע שלך אני מזה מקווה לא לראות יותר, אבל אני לא- אני למדתי כששותקים השתיקה רועמת- הוא כמה היא רועמת, כזה רעש אפילו האופנוע החדש שלך לא עושה.. כולה ילד קטן, בן 25 שאמר לי שמחפש קצת יותר מלעשות את זה, שבגיל הזה זה כבר לא העיקר, מה שנכון, הקודמים לך הוכיחו זאת באופן מעולה, אתה ילד קטן, אני שמחה שנפלת עליי , חזקה אני ממך, בוגרת ממך וחכמה ממך.. מחר אני לא אזכור איך קוראים לך.. אבל חסר לך שמישהי אחרת כן.....

ב א ר י

New member
אוי יולי...

ליבי כואב וצובט בזמן שאני קורא את חיבורך זה. ליבי איתך לכל אורך הדרך.

yoli

New member
או בארי יקירי....

אני מודה לך מקרב לב.. הבוקר עלה, (לא סתם שמי איילת השחר) והשמש ליטפה אותי, החדירה לליבי אור ואהבה... ריפאה את פצעיי, אני איתה מהיום בוא נולדתי,החברה הטובה שלי, היא נחה לידי עם קרניה, ואמרתי לה תודה, תודה שריפאת .. תודה שהבאת לי משהו חדש.. משהו שגם אני לא יודעת מהו, אך האינטואינקציה אומרת שהוא טוב.. (טפו טפו טפו) תודה בארי

למעלה