לך שאהבתי...ועדיין

shely1

New member
לך שאהבתי...ועדיין../images/Emo23.gif

"אם לא אז לפחות עכשיו אתוודה על אותה אהבה " כן אהבתי אותך אני יודעת שידעת את זה למרות שמעולם לא אמרתי זאת במילים אבל הלב צרח את זה.... אהבתי אותך בעוצמה ואופן שלא אהבתי איש מלבדך , נכון היו אהבות אחרות בחיי אך אתה היית הגדולה מכולן . איתך גדלתי ,איתך למדתי כל כך הרבה על עצמי . הכרנו דרך חבר משותף ( חבר טוב שלך בזמנו ומכר שלי בזמנו ) ברגע הראשון שראיתי אותך חשבתי לעצמי מי זה הייצור הזה ואז פשוט הרגעתי את עצמי " עזבי לא באת לפגישה זה ערב נחמד עם החברה " מי חשב שתצמח כאן אהבה אבל הפתענו את כולם ובייחוד את עצמנו אני הרי כל כך שונה מהבנות שיצאת איתן לפני ואתה לא דומה בכלום לאלה שהיו לפנייך .חוויתי איתך דברים שלא חוויתי קודם התמודדתי במצבים שהיו זרים לי , באת מעולם אחר משלי מעולם שרק שמעתי עליו מסיפורים וכתבות בעיתונים . כולם היו נגדנו טענו שאין סיכוי לקשר שלנו אמרו לי לעזוב להרפות שבסוף אני רק אפגע אבל אני בשלי לא מוכנה לשמוע אוהבת ורוצה רק אותך לא צריכה דבר מלבד החיוך והחיבוק שלך , איתך הייתי מוכנה לעבור הכל היה לי הכוח להתמודד מול כל העולם רק מהידיעה שאתה שם. הקשר שלנו עבר הרבה רעידות אדמה ובכל זאת החזיק מעמד שנתיים תמימות. ואז חודשיים לאחר הפרידה הסופית החלטתי שאני לא רוצה לוותר שאני מוכנה לחשוף את רגשותי בפנייך ולהלחם על הקשר התקשרתי להזמין אותך אלי ואפילו כתבתי מכתב שפירט את כל מה שהתחולל לי בלב...אבל אז אמרת שאתה עומד להתחתן מיהרתי לסיים את השיחה לפני שתשמע אותי מתרסקת....אחרי שבוע התקשרת רצית לדבר אמרת במילים שלך שאתה לא בטוח ואני חשבתי שאולי לא הבנתי נכון ושאני מבינה את מה שאני רוצה להבין ולא העזתי לומר לך שאתה טועה ..שתיקח זמן שלא תמהר השלמתי עם הגזרה העיקר שיהיה לך טוב. חצי שנה אחרי החתונה התקשרת אמרת לי שאתה חייב לדבר נפגשנו..סיפרתץ לי שרע לך ושאתה לא מאוהב כמו שחשבת ואמרת לי שאתה מתגרש כמובן שניחמתי אותך ואת הלילה הזה ביליתי בזרועתייך והייתי עצובה מתמיד בכיתי שעות שוויתרי אבל אתה לא מאושר.....התגרשת נשארנו חברים לא חזרנו להיות יחד אני המשכתי בחיי ואתה בחייך אבל תמיד יש לך את הפינה המיוחדת שלך אצלי שאני שומרת עליו מכל משמר. אם היו נותנים לי הזדמנות לחיות את התקופה ההיא שוב לא הייתי משנה בה דבר אני כותבת לך כי חשבתי עלייך לאחרונה ואני מודה עלה בי געגעוע אני מקווה שטוב לך היום איפה שאתה נמצא אני שולת לך נשיקה וחיבוק ממני שאהבה אותך ב- 100% ועדין אוהבת במובן מסויים

למעלה