לך, שאהבתי כל כך

S p a r k

New member
לך, שאהבתי כל כך

לך, שאהבתי כל כך כותבת מכתב שלעולם לא יישלח כל כך רוצה לכתוב יושבת מול המסך ובוהה דיברתי עליך כל כך הרבה בשנה האחרונה עד שנותרתי ללא מילים. לך, שאהבתי כל כך רוצה לכתוב מכתב שלעולם לא יישלח ולא יודעת איך להתחיל אהוב שלי? מלאך שלי? גיבור שלי? חושבת עליך כל הזמן כל שניה, כל דקה, כל שעה בשנה האחרונה לך, שאהבתי כל כך כותבת אני כדי שתדע שאהבתי, אני אוהבת, אוהב לעולם, שלא שכחתי, אני לא שוכחת, לא אשכח לעולם, את האהבה הנדירה שהיתה בין שנינו. אתה, שאיבדתי ברגע תלווה אותי לעד. לך, שלא חשבתי שאוכל לחיות בלעדיך תביט עליי, אני כבר שנה אחרי ואיפה אתה?!? לך, שעל קברך הבטחתי להיות מאושרת חשוב לי שתדע שאני מנסה שאני נאבקת מנסה לא לשקוע בתוך ים הגעגוע באמת שמנסה לצוף אבל גל אחר גל פוגע הורס את אי השפיות שניסיתי לבנות ומאיים להטביע. לך, שאהבתי כל כך לך, שאוהב לעולם רציתי שתדע שכבר אין לי מילים רק דמעות וריקנות נוראה. אוהבת אותך לנצח, אני.
מוקדש לבעלי, אהובי, אבי ביתי, שנרצח לפני שנה בפיגוע טרור והוא בן 29 שנה.

tairon

New member
מרגש ביותר..

הכתיבה הזו אליו הוא שאיננו.. ואני בטוח שהוא היה נרגש למילים מלאות האהבה שלך נרגש וגאה.. על האהבה הזו.. אין לי מילים לנחמה .. רק לומר לך היי חזקה כי זה מה שהוא היה רוצה עבורך.... יהיה זכרו ברוך

הטייסת

New member
כי האדם-

עץ השדה. כמו העץ הוא צמא למים כמו האדם הוא נשאר צמא ואני לא ידעי- איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה אהבתי וגם ש נ א ת י טעמתי מזה ומזה קברו אותי בחלקה של עפר ומר לי מר לי בפה- כמו עץ השדה כמו עצ השדה. ליבי איתך- מצטערת על אובדנך.

אניהו

New member
אני לא יודע למה אני מגיב . הרי

קטונתי מלנסות ולחוש את התחושות האלה. אבל המכתב שלך נגע בי יותר מהרגיל כשראיתי את המילים "אבי ביתי". אני פשוט יושב עכשיו וזולגות מעצמן טיפות מלוחות. וכל זה וגם על יום מגעיל שהיה לי. אין לי מילים לנחם. אני יכול רק לקוות שתמצאי מישהו מתישהו...שיעניק לך את מה שאת צריכה בתור אדם. בתור אישה ובתור אם לבת...הכי חשוב. אז אני אנסה רק לתת לך כמה מילים ככה...מהלב ליד ולמקלדת. ואני שואל לעיתים את אלוהים למה הוא ככה.שותק כשצריך והוא משיב לי בחיוך מביך ומתפתל בכסאו של בורא העולם. ורק לעיתים הוא מרגיש כמו כולם את העצב מחלחל.על נשמה שהיתה את התשוקה של החיים שכבתה את העתיד שהפך עבר ולא השאיר ברירה כי...את כל אילו. גם הוא ברא. ויש לי אליו עוד המון שאלות על אהבה. על שמים ועל מלחמות אבל הרי הוא...לא ניראה ונשמע רק אפשר לדמיין אבל זה גם לא נשמה אך הוא מושיט לנו יד. פותח עוד דלת מעבר לקור דואג שלא נישאר בסוף לבד מראה לך איפה האור... ולנו נשאר רק לקבל את זה כבני אנוש ומי ייתן ולא תדעי צער יותר ושהבת שלך תגדל לתפארת. שתיהיה תמיד בריאה ולעולם לא תבכה דמעות של עצב. לעולם. מכל הלב. עידן.

אני לא מבינה

אני ? צרות שלי ? קוראת את מילותייך אישה, וליבי צף ומרחף באוויר, נוגע מעט במסך המחשב, ומבקש סיבה שם מלמעלה, "למה?" היי חזקה. רק אושר לך ולביתך. יהי זכרו ברוך

../images/Emo23.gif ליבי איתך...

הרגשת האובדן משאירה קרע עמוק בלב שעם הזמן הולך ומצטמצם, אבל לעולם לא נסגר. מצטער לשמוע על אובדנך.. אני מאחל לך ולביתך שנים של שמחה עושר ואהבה. שלא תדעי עוד צער. יהיה חזקה.

../images/Emo16.gifליבי איתך../images/Emo16.gif

אף על פי שאינני מסוגלת להבין את הכאב, אני משתתפת איתך בצערך ואוהבת אותך, ואת כל מי שכואב פה על איבוד אדם היקר לו

לבנת23

New member
../images/Emo7.gif עצוב...

קוראת ובוכה... ואילו את? את צריכה לחיות עם הריקנות הזו לעד, עם הגעגוע, עם הכאב... כואבת את אובדנך ומקווה שתמצאי נחמה ותלמדי לחיות עם המצב החדש... ברגעים הכי קשים שלך את תמיד יכולה לזכור שהוא היה שם בשבילך וזכית בו ולו רק לתקופה קצרה. את מה שהיה בינכם אף אחד לא יוכל לקחת ממך!
מחבקת אותך חזק חזק... מאחלת רק טוב, לבנת

Teru

New member
אין לי מילים...

כל מה שאוכל זה רק לחבקך.. ו לבקש מהמישהו שמשגיח עלייך בשמיים שיתן לך כוח להמשיך הלאה לא להישבר..שיתן לך אושר..כי לאף אחד לא מגיע כאב שכזה.. הלואי ו תהיהי מאושרת שוב..

Star_Dust

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על התגובות ובמיוחד למנהלת הפורום על יצירת פורום זה. מחר יחול יום השנה העברי למותו של בעלי. כבר חודש כמעט אני מסתובבת עם ההרגשה שאוטוטו אני אצטרך לכתוב ליום השנה והמילים פשוט לא באות. ביום חמישי האחרון חזרתי נסערת מאזכרה של אדם שנהרג באותו פיגוע. את הרגשות הוצאתי בלי טיוטא מהלב למקלדת בפורום שלכם. אחרי קריאת התגובות הגעתי למסקנה שזהו... אלה הן המילים שחיפשתי כל החודש... ומחר בחמש... אעמוד מול קברו של בעלי ואקריא לו מכתב זה... אז תודה שעזרתם לי למצוא את המילים במכתב זה... מכתב שאחרי הכל כן יישלח... אני.

ה מוזה

New member
הרעדת בי את כל נימי הנפש..

חווה אלברשטיין - החול יזכור החול יזכור את הגלים, אבל לקצף אין זוכר זולת ההם אשר עברו, עם רוח לילה מאחר מזיכרונם הוא לעולם לא ימחה, לא ימחה הכל ישוב אל המצולות, זולת הקצף הלבן נרות הלילה דעכו, הידידות, האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם, הנעורים שבאו פתע אל סופם כמוהו גם, על חוף ליבם, רטט אז משהו חיוור והם רשמו בתוך החול, שהירח העובר האיר פתאום פנים זרות ושחוק רפה, ושחוק רפה הכל ישוב אל המצולות, זולת הקצף הלבן נרות הלילה דעכו, הידידות, האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם, הנעורים שבאו פתע אל סופם היו שם קונכיות ריקות, שנעמו קינה של ים ובית עלמין על הגבעות, ושניים שחלפו דומם בין החצב והקברים והשקמה, והשקמה הכל ישוב אל המצולות, זולת הקצף הלבן נרות הלילה דעכו, הידידות, האהבה הנעורים שבאו פתע אל סופם, הנעורים שבאו פתע אל סופם לא מצאתי מילים טובות יותר מאשר להקדיש לך ולבתך את השיר הזה . ואם הקלנו ולו במעט...ואם עזרנו לך למצוא את מילות הנפש .. זוהי זכות גדולה .. אין צורך בתודה .. יהי זכרו שמור לעד בכנפי השכינה

למעלה