לך שגית, שכה אהבתי....

לך שגית, שכה אהבתי....

על קברו של רגש מת. ------------------ על קברו של רגש מת, וקדושת המוות שהגשתי לך ועתה אני בדד, לבד, לבד. אותך אהבתי בכאב ובתשוקה, ימייך היו ימי, לילותיי היו לילותייך זוכר כל רגע כל רטט כל נשיקה זוכר כל חיוך, כל מבט, שלי, שלך. דומם אני ניצב על קיברם של רגשות שמתו עכשיו ועוטה שחורים לזכרם של רגשות מתים ובלבי שוכן רק סתיו. כשנקשת על דלתי לבי ופסעת אל בית-נשמתי, כשראיתיך לראשונה זה היה כמו נחשול מתנפץ אל צוק בסערה, שמעתי המיית ים ברקע ומנגינה עתיקה, החיבוק הגדול שלך, אפף אותי בחום וברכות, הרגשתי כמו הנוסע שהגיע הביתה, מבט ומבט נפגשו, הקרחון שהיה בי, במקום בו צריך להיות לב, התחיל להפשיר. בדידותי נגעה בחיים, רגשותיי החלו להנץ, משהו בי התחיל לפרוח וללבלב, רציתי אותך, לגעת בך, לאחוז בך, לא לתת לך ללכת. היית אישה גדולה מהחיים, הכל סביבך החוויר, התשוקה והתאווה התערבבו זו בזו ושמחת החיים עלתה על כולם. הקרחון התחיל להפשיר, האביב עמד בפתח, האביב צחק אליי ושימח אותי בשלל פריחות, פריחת הדרים במרחב ותשוקה. ערבים חמימים בהם הזיתי עלייך, בקרים בהירים שופעים אור וזוהר שמש בהם ידעתי אותך. לדעת אותך אישה, היה כמו לגעת באלוהות, בנס בריאה, להתקרב לאש ולהיכוות, לחוש בכאב עד הפגישה הבאה, עד העונג הבא. ולהיכוות שוב ושוב. נגעת בנשמתי, עוררת בי יצרים עליהם לא ידעתי ושמחתי להכיר. ימי הפכו להזיה אותה ידעתי כי ניתן להגשים, הכל היה פתוח והשמים היו הגבול, פנטזיה של שנים קרבה מאד להגשמה ואני כל-כך רציתי להגשים אותה ועוד אחת ודי. אני ידעתי והרגשתי שאותי את אהבת עינייך החומות הביעו חלומות ואני נתתי לך כל מה ששאפת חמימות לחייך עוד חמה על לחיי אולם אט אט נמוגה אל רוח סתיו ולהט נשיקתך על השפתיים שלי כבר כבה ואיננו עכשיו. קדרו שמיים, עב כבד הטיל צל ענק על האושר. נסיבות החיים, אשר מבקשות את האישה היקרה מכל, האהובה מכל, באו כדי לקחת. ואז את הלכת. אמרת: "אני אשוב". אני נתתי לך ללכת, לא ראיתיך שוב. וחיכיתי. ורציתי. והתגעגעתי. אני המשכתי לחכות, אני עדיין מחכה, כי נגעת בי. נגעת בלבי. נגעת בחיי. שרידי חורף עדיין כאן. בשדות קמלים פרחים, נשירת פרחי הדר בפרדסים, כבר החלה. הקרחון שאז התחיל להפשיר, הפך לאבן. הקיץ מתחיל. את עדיין לא כאן, אני יודע כי לא תהיי. גלי הים יתנפצו אל החוף, ישובו לים ויתנפצו שוב, אבל את לא תהיי, לא תראי את הגלים, לא תצחקי ולא תחייכי יותר אלי. הזמן מרפא מכאובים, כשאני לא רואה אותך, פנייך מתחילים לגווע, דמותך מטשטשת מול עיני, את מתחילה לדהות, להיעלם. נותרו רק געגועים וזיכרונות. המון זיכרונות ועוד יותר הרבה געגועים. אני עצוב. הכל סביבי רגוע ושלו. אני שקט. נותר רק הכאב, הכאב תמיד ישאר הוא טמון עמוק בלב ים. שקיעה. זריחה. רוח נושבת בשדות. רק זיכרונות בלי אהבה, רק זכרונות תשוקה ותאוות. אישה מדהימה, ננעצת בי עמוק בלב, כמו פגיון, עד הניצב יום בא ויום חולף ובלבי שוכן רק סתיו. ובלילות ללא שינה. לילות לבנים ארוכים, לפעמים אני הוזה, כי אולי, רק אולי, יום אחד אשמע נקישה על דלת ביתי ואפתח את דלתי ואת תהיי שם, עם החיוך הגדול, עם החיבוק החם, תאספי אותי אל זרועותיך האוהבות תחייכי אליי ותגידי, הנה, באתי. ואני אשכח. ואני אסלח. ואני אשמח. אני יודע כי זה עבר. אני יודע כי לא אראה אותך יותר. אני יודע כי זה לא יקרה לעולם, אבל משהו בי מתעקש וחוזר שוב לבקש, רק עוד פעם אחת ודי. רק עוד פעם אחת ודי. רק עוד פעם אחת ודי. ודי...

עוד משהו בשבילך שגית

ריקנות ------- הכינורות לי כבר לא מנגנים בגן ליבי החצבים להם פורחים והעצב מזמן על פני מתלבש כמו פיקאסו את ה"לבד" מקשקש אהבה לא גרה כאן יותר שוב השחור השתלט מהר הלכתי בדרכים לבד מספיק ואין מי שאת דרכי באהבתי ידליק הלב שוב ריק בפנים והגן שבו ריק מפרחים אין אחת שתמלא אותו באהבה אפילו לא באור של שמחה מלאכים לא שרים מזמורים ואין ציפורים עוד על העצים השחור תפס לו יופי של מקום והקור שוב מבריח את החום עכשיו לבד כשהחדר ריק יושב אני בעיניים סגורות חושב לעצמי על מי שתבוא לתוך ליבי ואת הגן תטפח שוב בתוכי הלב שוב ריק בפנים והגן שבו ריק מפרחים אין אחד שתמלא אותו באהבה אפילו לא באור של שמחה....

הטייסת

New member
תמיד חשוב לזכור-

שגם אם הכל נראה עצוב,בודד וקודר וגם אם אנחנו בטוחים שלעולם לא נאהב שוב ,לפחות לא באותם עוצמות,תמיד חשוב לזכור שצריך להשאיר את דלת הלב פתוחה. ואז,מישהו כבר יבוא וימלא אותנו באהבה. אם ניתן לאהבה להגיע,היא תיכנס ותשאר. אז תרגע,קח נשימה או שתיים. מותר להיות עצוב אבל אסור להיות שבור. :)) מאחת שיודעת דבר או שניים על אהבה.

ה מוזה

New member
רומנטי ../images/Emo23.gif ברוך הבא אלינו ..

הכתיבה שלך השאירה אותי באמת חסרת מילים . כל מה שנותר לי לומר שאני מקווה ומאחלת לך מעומק נשמתי שזוג עיניים יביט בך שוב וימיס את הקרחון שהפך לאבן .. שימים של פריחה ולבלוב עוד ייראו בשדותיך .

שוב לך שגית, בתקוונ שאת קוראת...

אם --- אם כשרציתי הייתי לוקח, אם את עצמי לא הייתי שוכח, אם אפשר היה קצת לחזור לאחור, אז הייתי משנה את הכל... אם על כבוד אז ויתרתי, אם גם לחברים מן הסתם לא הקשבתי, אם ששברת לי ת´לב כבר שכחת, אז מעולם לא ידעת שרק את האחת... ונכון שכואב, ונכון שנמאס, ועכשיו כאן ללב, שום אור לא נכנס, וברור שקשה, וברור שעצוב, הסיפור הישן, הסיפור האהוב, ובוכה, וצועק, כבר מזמן לא צוחק, וחושב רק אחת, וחולם רק אותך, שוכח, אף פעם, לא אשכח לעולם, השיר שלנו הוא הסיפור של כולם...

עוד משהו אלייך....

סוף האהבה ---------- כמו נר שכבה כמו ורד שנבל הלכה האהבה נעלמה וחסל הרגעים הטובים הנשמות הקרובות ונותרנו המומים משוטטים ברחובות צמאים למגע גוף שיגע ינשק יגמע אך הורד נבל ונזלה עוד דמעה יצאתי למסע אל הלב שלי גיליתי בו המון חורים וכאב יצאתי למסע אל הלב שלי גיליתי שפעמים ידעתי אשה אוהבת וגילית שפעמים לא ידעתי אשה אוהבת יצאתי למסע אל הלב שלי וראיתי דמותך משתקפת בתוכי יצאתי למסע אל הלב שלי וגיליתי טעם אהבה יצאתי למסע אל הלב שלי ואמרתי לך אוהב אותך יצאתי למסע אל הלב שלי ואת אמרת אתה לא בשבילי יצאתי למסע אל הלב שלי ונשארתי לבד ידעתי שלא תהיי שלי לעולם ורציתי אותך הסוד הגדול שלנו אותו המקום השמור מכולם אותו הכאב שרודף ורודף אותו הפחד ידעתי שלא תהיי שלי לעולם אבל כל כך רציתי אותך איתי ידעתי שמה שלא אעשה לא יגרום לך להיות איתי לא יגרום לך לאהוב אותי רודף אחרי האהבה שלך. הקול שלך נוזף בי ואני חולם על לגעת בך הקול שלך נוזף בי ואני נושם אותך הקול שלך כועס וכל מה שעובר לי בראש זה את תצעקי תכעסי אבל תביני אני אוהב אותך מה גדול הוא כאב האהבה איך נחבא הוא במילה אחת איך מגיע הוא ברגע כמו סכין שרק סיימו להשחיז ולרגע אמרתי כל חיי לצידך ולרגע חייכתי כשהייתי איתך ועכשיו זה כאילו עבר ונשכח וצועק בי גופי ואומר לא שלך לא שלך אבל אני לא נשבר משיב מלחמה עוד אגע בה אומר עוד אגע ויהי מה וצועק בי גופי ואומר זו לא דרך אך איני מקשיב לא אינני יכול לוותר אני שלה אם תרצה בי ואם לא וחוזר שוב גופי וזועק אתה נשבר אך אני בשלי לא מוותר לא נוטש ולא מאבד תקווה היש סיבה לחיי ללא אהבה????????

למעלה