לך, שהלכת בלי שוב

אופה3

New member
לך, שהלכת בלי שוב

למה הלכת ממני אתי בלילה אחד הלכת ונעלמת מסרת נשמתך לבורא למה לא עצרת לרגע, למה לא נתת לי להגיד שלום מוטלת גופתך על מיטתך ואת כה שקטה ללא נשימה גופך מתקרר, ואותך אני מכסה כאילו לא מאמינה שזה קרה מסרבת להאמין שכך הלכת לא אמרת שלום, לא נתת לי שום נשיקת פרידה כל מה שרציתי הוא רק לחבק אותך חזק ולהגיד לך שאני אוהבת אותך את דמותך רואה מול עיני שומעת את זעקותייך מרגישה את כל כאביך למה הלכת ממני היית כה יקרה לליבי ואני מצטערת שאת כבר לא איתי.

אופה3

New member
לך אלוקים, כל מה שביקשתי הוא?

כל מה שביקשתי הוא שתיצור בי חיים: כל מה שמבקשת אני ממך אלוקים הוא שרק תעניק בי חיים כל חיי היו רק סבל ויסורים וכל מה שביקשתי שתעניק בי חיים לא ביקשתי אוצרות ולא ביקשתי ארמונות כל מה שביקשתי הוא שתעניק בי חיים אחרי כל הסבל והיסורים, אחרי כל המכות שנחתו עלי בחיים כל מה שביקשתי הוא שתעניק בי חיים לא רוצה דוד עשיר, שירושה לי ישאיר לא רוצה כסף , או זהב כל מה שביקשתי הוא רק שתעניק בי חיים כל תשוקתי היא להעניק לבעלי ילדים לתת לו מענה לנישואים הרי חברים היינו גם לפני כן אז בשביל מה התחתנו אם לא בשביל שתיצור בי חיים כל מה שביקשתי ממך אלוקים הוא רק שתיצור בי חיים אז למה גורלי כה אכזר ומר ולמה כל הסבל והיסורים כל מה שאני רוצה הוא רק שתיצור בי חיים.

Y A E LY

New member
פרידה היא דבר קשה

במיוחד כשהיא לא מתוכננת במיוחד שהיא לתמיד. חשוב ללדעת להמשיך הלאה, לסלוח על הטעיות, לשכוח מהרע ומהקשה, ולזכור את הדברים הטובים. למי שמאמין בגלגול נשמות, או למי שמאמין כמוני- שהמתים הופכים לכוכבים (זה רק הרגש במצאיות אני יודעת...) יכול תמיד להרים את הראש לשמים ולמצוא את אהוביו קורצים אליו... להרגיש את הכאב- ממש לא כל אחד יכול, ואם הצלחת את זה כמעט כמו חוש שישי- המון רגש והמון פורקן בשיריך ואני משתתפת בצערך מעומק
י. אני רוצה לתת לך
ענק עצום- וחשוב לי שתדעי כמה חשוב לפרוק, הן בבכי ובצעקות- פורקן פיזי, הן בשיחות, הן בכתיבה או כל רעיון אחר שעושה לך טוב. תמשיכי הלאה כשאת לוקחת כמה שיותר דברים טובים מאותו אדם שאפילו להגיד שלום לא הספקת... באהבה עצומה יעל

נ.תהילה

New member
../images/Emo13.gif

וואו יעל, אין לך מושג איך העלית חיוך על פני כשקראתי את דבריך. כי כשאני הייתי קטנה, גם אני חשבתי, ממש כמוך, שהמתים הופכים לכוכבים. ואיך נדע מי מאין-ספור הכוכבים הוא המת שלנו? פשוט מאוד! הכוכב שהכי בולט, שהכי יפה, שהכי זוהר, זה מי שאנחנו רוצים. במקרה שלי אחותי, במקרה שלך אחיך. אח, אמונות של ילדים קטנים... אז כמובן שבינתיים קצת התבגרנו, והאמונות השתנו. אך תמיד טוב להיזכר במחשבות התמימות של אז. והאמת היא, שתמיד יהיה לי נחמד לחשוב, שהכוכב הכי יפה בשמים, הוא הכוכב של אחותי.

Y A E LY

New member
אנחנו דומות

ואני רואה את זה בהרבה דברים. בכלל- את נפלאה תומכת כל כך, בואי הנה יותר....

פרידה היא סטירת לחי כל כך כואבת../images/Emo70.gif

לפחות מהניסון האישי שלי . מותר לי לעטות- ואסור לי למות! <<><<<< ילדה שהים אוהב >>>>> אלין

אופה3

New member
ליעל ואלין היקרות

תודה על תגובתכם, אני עדיין כואבת וכנראה שאכאב לעולם, אבל טוב שיש המקלדת, וטוב שיש את הדפים והעטים לפרוק את כאבי שיהיה ערב טוב וחג שמח האופה

ה מוזה

New member
ואולי אין פרידה ....

כשאוהבים ככה זה מעומק הנשמה , חיבור של נשמות. וחיבור שכזה גם המוות לא יוכל לנתק . לא נוכל לחבק לא נוכל לגעת לא נוכל לנגב דמעה לא נוכל לחוש בחום הגוף אבל תמיד בעומק הנשמה אנחנו לא ניתקים ולא נפרדים ממי שהולך מעימנו . שם במקום הכי עמוק ואישי נפגש איתם , עם אהובים יקרים ..נחבק את נשמתם בנשמתנו נדבר עימם נבכה להם , שם בנשמתנו יש להם אהבת אין קץ אין שם פרידות . שלא תבכי עוד לעולם ..אופה. שחיוך ושלווה ילוו אותך תמיד שאלוהים יעניק לך מתנת חיים. מוזה.

נפש הים

New member
אמרת הכל- מבחינתי.

אופה- אני בטוחה שאת מתחברת אליה, כל פעם מחדש בדרכך שלך. כמו ברגע שכתבת את המילים כאן.

אופה3

New member
מוזה, ונפש הים, אני ממש מודה לכם

זה היה מהמם לקרוא את מה שכתבת לי מוזה, תודה, מילותיך ובמיוחד התמונה, מדהים חבל על הזמן, תודה לשניכם אתם נשמות טהורות חג שמח

למעלה