לך שהתחתנתי איתך

לך שהתחתנתי איתך

התחתנתי איתך וחשבתי שאתה כל עולמי אוי אוי כמה טעיתי הערצתי אותך לפחות כמו אלוהים אבל אחרי עשר שנים התגרשנו וזה בסדר מבחינתי אבל למה היתגרשת מהילד שאימצנו ביחד ילד שהיום בן 26 ועוד סובל מזה וכואב את מה שעשית פשוט נעלמת לו מחייו אוי אוי כמה אתה עלוב קליפת השום חשובה יותר ממך ..הצלחנו או לא אני הצלחתי לגדל ילד לתפארת אין אדם שרואה אותו או מקשיב לו ולא מתאהב בו מיד ילד מלומד מנומס ויפה תאר הכל יש בו ואולי זה העונש שלך היום שהפסדת ואין לך כנראה זכות להכיר אותו..... כמה אדם יכול להיות עלוב נפש לאנשים כמוך אין זכות קיום בכלל..מאחלת לך שיבוא יום ותחפש אותו ואז הוא יסתכל לעברך ויגיד לך אני לא מכיר אותך בכלל חלאת המין האנושי.........אני מצטערת שאני כל כך שונאת אותך על מה שאתה גורם לבני היקר לי מכל..שאני שומעת אותו אומר לי "לא מובן לי האדם הזה אני לא עשיתי לו כלום והוא פשוט לא רוצה לראות אותי " זה קורע אותי מבפנים אבל כמו שאמרתי ההפסד כולו שלך ...

כואבת את כאבך

למה הוא לא מעוניין לראות את הילד? עד כמה אכזרי יכול להיות האדם? ניראה לפעמים שאין לאנשים כבר רגשות, שהם הלכו לאיבוד. תשמרי על הילד שלך, הוא החשוב מכל. הסבירי לו שיש לו אותך, תאהבי אותו ותתני לו הרבה חום. דברי איתו, חשוב שתתני לו הרגשה שיש לו עם מי לדבר, שיש לו את מי לאהוב, שיש לו למי לספר על הכאב שלו. אל תצפי מה"חלאה" שיעשה משהו, כי לא ניראה לי שזה יקרה.

dril

New member
אני מקווה

שאת לא עושה הכללות. אני לא הייתי מסוגל לעזוב את הילד שלי אם היה לי. צריך אופי מיוחד כדי להיות מסוגל לעזוב ילד, לא לדעת ממנו. גם אם הוא לא שלך ביולוגית. ואת דניאלה, ההפסד כולו שלו ולמען האמת אולי זה לטובה שהוא לא מכיר את בנך.

tsipi35

New member
בטח שאני לא עושה הכללות

אבל אני שומעת הרבה מידי סיפורים כאלו לצערי הרב.

dril

New member
אם את

לא עושה הכללות זה כבר טוב.
וסיפורים לא חסרים. יום טוב.

yanivca

New member
שוב הכללות... זה כ"כ לא נכון.

פשוט שמתגרשים, אז לרוב הילדים נשארים אצל האמא, אני אל יודע למה, אבל זה פשוט ככה. עכשיו, בכל הגירושים שאני מכיר, הגברים לא התגרשו מהילדים שלהם, אבל יכול להיות שזה רק ב"בועה" שאני חי בא. איך שלא יהיה, אני יודע שאבא שלי תמיד כאן, ואם אני צריך ממנו משהו, הוא תמיד יעזור לי, למרות שההורים שלי גרושים ואני גר אצל האמא. עכשיו, אם תואילו בטובכם - תפסיקו להכליל, זה מעצבן אותי.

yanivca

New member
לא את ציפי....

"למה תמיד גברים מתגרשים מילדהם?" לא הכללה?

ה מוזה

New member
שם תואר: "אבא" .

לצערי .. יש בהחלט את אלו הנקראים "אבא" שבסגירת מעגל .. מוחקים את כל הדפים שנרשמו על מנת לפתוח בחייהם דף חדש. לגיטימי , אך במהלך אותה מחיקה נמחק דף חשוב במעלה .. אותה התחייבות לא כתובה שהתחייבו לה כאשר הביאו ילד לעולם או לחילופין בחרו לאמץ. אכן , דניאלה ..אפשר להבין את התסכול שלך ,את הכאב והכעס .. פיסה חשובה נתלשה מחייו של בנך. גידלת ילד לתפארת ואני בטוחה שהשקעת את כל נשמתך ואהבתך בגידולו ,אך אותה צלקת ..שנחרטה בליבו ברגע שהאיש שבו ראה אבא - שהוא העוגן ,הבטיחות ,היד שאוחזת..אותו איש מחק אותו מחייו .אותה צלקת תלווה אותו לכל ימי חייו. לך נותר ...ללטף לחבק לנשק כפל כפליים את הילד ובאמת שזו מלאכת קודש. אכן ,ההפסד פה הוא של האב שלא יחזה בפלא הזה שגדל לאיש יפה תואר.. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש פה עוד מפסיד - הבן שלך . ובוודאי מחית מעייניו של ילדך אין ספור דמעות ""לא מובן לי האדם הזה אני לא עשיתי לו כלום והוא פשוט לא רוצה לראות אותי " - עצוב לקרוא את זה . תהיי חזקה בשבילו ובשבילך , התענגי על פירות השקעתך ואהבתך ..ואולי .. תוכלי להבין שהאב נכה רגשית , אין לו יכולת להבין כלל את גודל הפגיעה .. לשמחתי ,קיימים גם הרבה מקרים אחרים של אבות הנשארים לצד ילדיהם ..למרות הכל ולתמיד . מאחלת לשניכם המשך מסע משותף ,היי גאה - כפי שאמרת : הצלחת לגדל ילד לתפארת.

למעלה