לך שותפי לחיים בגלגולים הרבים שלנו

לך שותפי לחיים בגלגולים הרבים שלנו

אתה כל-כך שונה ממני והחיים שלנו קשים יחד שזה פשוט לא מובן למה ואיך אנחנו יחד כבר המון שנים. אני מחפשת את עצמי בהתפתחות רוחנית ואתה מתעסק בכסף והשרדות, אפילו שיש לנו מספיק בשביל לחיות טוב. לא מיליונרים אבל חיים נוחים. ואתה משתגע מכל מה שאני עושה ולכל דבר רוחני אתה נותן כינוי מזלזל, אבל בכל זאת אתה הולך לפעמים לטיפולים אלטרנטיביים, ואתה גם שואל כל מיני שאלות שמראות שאתה סקרן אבל מפחד לנסות. אנחנו ככה כבר שנים וכמעט שנפרדנו המון פעמים אבל החלטנו להשאר יחד כי יש לנו משהו מיוחד למרות הקשיים. וככה עם הזמן אנחנו קצת יותר מתקרבים אחד לעולם של השני. ופתאום אתמול בבוקר אתה קם ומספר לי שהיה לך משהו מוזר בבוקר. שאתה לא יודע אם היית ער או ישן אבל אתה יודע שזה לא חלום, ומצאת את עצמך מחוץ לגוף שלך-מתבונן בעצמך כמו צללית שמתבוננת בעצמך שישן. אז אני שומעת ולא מאמינה איך הדברים קורים לך, ואיך אתה מקבל מתנות כאלה טובות מהיקום. ואני עונה לך כל-כך בזהירות כדי שתבין את מה שקרה לך ותשמח עם זה ואולי תתקרב עוד קצת לעולם שלי, כי אתה ממש שייך לשם. אתה רק מפחד. אז רציתי להגיד לך שאני מאושרת בשבילך אפילו שאתה לא ממש מבין למה. ורציתי להגיד לך שלא תפחד. ורציתי להגיד לך שאני איתך כל הזמן ומחכה בסבלנות שתתקדם אלי. ואני מספרת את זה כאן כי אני חושבת שאתה לא תראה את זה אבל חשוב שאחרים ידעו שתמיד יש עוד סיכוי לחיים עם מישהו שכל-כך לא מאמין בעולם הרוחני, ושאסור להתייאש. אני מקוה שהזוגיות שלנו רק תתמלא עוד ועוד מהנסיון של שנינו, ושיהיה לנו טוב ביחד. אני מאמינה שאנחנו בכל זאת בדרך הנכונה. אני יודעת שתמיד אחרי משהו טוב מגיע קושי חדש ואני מקוה שנעבור את הקושי הבא ונמשיך לטוב.

י ו ל י ק

New member
תקווה....

האמונה שלך בדרככם המשותפת,היא שתסלול את הדרך להתגבר על כל המכשולים... ולא תמיד אחרי משהו טוב,בא משהו רע... לרוב,הטוב,מוביל לטוב יותר... מאחלת לכם,המשך דרך משותפת,מפרה,תומכת ואוהבת...

ה מוזה

New member
../images/Emo20.gifאוויר ויבשה

המכתב שלך ..עורר בי הרבה חומר למחשבה ואכן מהרגע שקראתי אותו עם הקפה של הבוקר ועד לרגע זה ..עם הקפה של הערב ..המכתב שלך היה בראשי . שותפות לחיים ..יש הרואים בה מין עסקת תן וקח ..יש הרואים בה אהבה בלבד כולם ..מחפשים באחר תכונות דומות ..נושאי עניין משותפים ..רצונות וחלומות זהים.. ואילו שותפות לחיים מתוך אהבה היא - הזדמנות לצמיחה אישית ומשותפת ואיך נלמד ונתפתח ונצמח אם לצידנו מישהו בדיוק דומה לנו .. יש הרבה צמיחה בלימוד השונה ..מאיתנו .. וכך שניכם ..למרות הקשיים ,יחדיו כי מחבר אתכם דבק בלתי נראה ..מעבר לאהבה ... הוא נפתח לעולם חדש עבורו ..לראיית עולם חדשה .. אפשר אולי להגיד שאת אוויר והוא יבשה ..את שם מעופפת לך בעולמות רוחניים ..והוא שתי רגליים על הקרקע אוחז בידך ..ככה שלא תפרחי לך בכלל לענני הרוחניות ,הוא מין חיבור עבורך לארציות ..ואת עבורו ..אוויר חדש לנשימה ...לאט לאט הוא מרים מעט רגליים מהקרקע ועף מעט איתך לעולמות שלך .. יודעת מה זה ? זה איזון . אז שתהיה לך ולו המשך שותפות וצמיחה אישית ומשותפת לאורך שנים

למעלה