לך, שעשית לי משהו

לך, שעשית לי משהו

וואוו... אני כל כך לא יודעת מאיפה בא הצורך הזה לכתוב לך. הרי רק עכשיו היכרנו והכל זורם כל כך בינינו. אבל יש בי צורך לכתוב, להוציא החוצה, אבל אני לא רוצה שתדע. לכן אני לא מזדהה כאן, כדי שגם אם בקרה תהיה כאן, לא תדע שאני זו אני ושהמכתב הזה מיועד בכלל אליך. אני אלופה בלכתוב מכתבים שלא נשלחו. חלקם בסופו של דבר כן נשלחו, ועוררו סערות. כמו שרציתי. כמו שאני צריכה. האדרנלין, אתה יודע. זה מה שמסעיר אותי. הדרמות האלה של החיים. ואם החיים לא מספקים אותן - אני אדע איך ליצור און בעצמי. בכל מקרה, לא לשם ניתוח פסיכולוגי של אופיי התכנסתי כאן. אני כותבת כי אני רוצה שתדע שהצלחת, אחרי הרבה זמן שלא הצליחו, לגעת בי. החיבור הזה שהיה, אותו ראש, אותן מילים אפילו, למרות שאתה כל כך רחוק במרחב הפיזי, אתה כל כך קרוב במישור המנטלי, הנפשי. כל כך כל כך. ואני, ילדונת שכמותי, לא יודעת מה לעשות עם זה. איך שומרים על דבר כזה שלא יעלם. אני פוחדת. פוחדת כי את האהבה הגדולה הקודמת שלי הרסתי (יחדאיתו אמנם, אבל גם אני תרמתי ידי לעניין). וגם זה היה מתוך פחד, מתוך חוסר אמון בזה שיכול להיות לי טוב אולי. אולי מתוך חוסר אמון בזה שמישהו יכול באמת לאהוב אותי כמו שאני. אולי מתוך פחד משיגרה, משחיקה... יכולות להיות מיליון סיבות, ואולי אלה כולן יחד. אני יודעת שאני רוצה שזה יעבוד בינינו. למרות המרחק, למרות עוד דבר קטן שלא אכתוב כדי למנוע זיהוי. אבל אלה שני דברים ברי-התגברות. אם שנינו מספיק נרצה. אני רוצה. רוצה שאתה תרצה כמוני. ואתה? אתה רוצה?...

ה מוזה

New member
איזוטרית ../images/Emo20.gif ברוכה הבאה ......

"ורק אם נאמין".... אל תפחדי לאהוב ולהיות נאהבת . את כל חוסר האמון השאירי מאחור , אם זו אהבת אמת הוא יאהב אותך כמו שאת .ולמה לפקפק? אם הכל זורם , יש חיבור והוא נגע בך ..זו אהבה . מאחלת לך שההרגשה שמרגישה את עכשיו רק תתעצם ותגדל .. ואם הוא רוצה? אני מאמינה שראית את התשובה בעיניו... שיהיה לך ולו קיץ של אהבה חמה .. ועוד הרבה עונות של קשר משותף בהצלחה !

s n o w h i t e

New member
וואו!!!

איו לי מילים....זה פשוט מדהים...בדיוק ככה התכוונתי להתחיל את המכתב שאמרתי מזמן שאני אוסיף פה...הרסת לי הכל
סתם אני צוחקת כמובן בכל אופן ההזדהות היא עמוקה!!! והחלטתי לא לצרף את המכתב שבכל אופן נשלח כבר ועשה את שלו לטוב ולרע... אני מקווה ששלך יעשה רק טוב בין אם תחליטי לשלוח או לא... ומקווה שתצליחי לאהוב שוב בלי פחדים!
מיכל

zooey

New member
אולי?

ואולי הוא רוצה? אולי הוא כמהה לסיכוי הקלוש הזה, האפסי כמעט שזה יכול לעבוד? אהל אולי הוא מפחד, יותר מפחד שזה יצליח מאשר שזה יכשל. הכשלון לא זר לו, הוא חי אותו, נושם אותו עסוק בו עד כדי ראייתו כמוצא יחיד. אולי הנסיון לימד אותו שדבר כל כך יפה חייב להגמר במפח נפש. אולי הוא גם הורס הכל, כי הוא לא מאמין שאפשר לאהוב אותו בכלל, הוא לא מאמין שדבר כזה יכול להיות. אולי הוא ילד קטן והוא לא מכיר דבר אחר, מתלבט ומנסה להאבק בכבלים הקושרים אותו אל עולם הכשלון המוכר, העוטף אותו באותה נחמה מוכרת, באותו עצב אשר לו הוא לא זר. הוא מכיר את העצב ויודע איך להתמודד איתו אבל הוא לא מכיר את האושר, הוא לא מכיר את הרגש שהוא כה נכסף להרגיש. אולי הוא מפחד שהוא לא ידע להתמודד, להתמודד עם הצעדים הקטנים, עם הכאב המלווה אותו כל הזמן בחשש שלא תהייה שיחה נוספת. בחוסר רצון להעלם מחייך. ואולי כרגיל, הוא יודע מה יקרה בסוף ויאבק בעצמו ללא הועל על מנת לא להגשים את אותה הידיעה, הרי הוא תמיד צודק. אולי הוא צריך שתהיי הבוגרת, שתתני לא יד ותעזרי לו להתגבר על המכשולים הללו. אולי הוא יעשה אותו הדבר בשבילך.

ואווו אנשים....

תודה על התמיכה. אני צריכה להיות פחות לחוצה, יודעת. קשה לי להאמין שמשהו טוב כזה קרה לי. פוחדת עדיין להרוס. אבל הבטחתי לעצמי לתת את כל מה שאני יכולה, עד הסוף, כדי שזה יעבוד אי רוצה את זה. הוא אומר שהוא רוצה. למה לא לתת לו את הקרדיט שהוא באמת מתכוון לזה? יהיה קשה קצת עם המרחק, אבל אם שנינו נתאמץ - הרי גם זה אפשרי. ואם על זה זה יפול - כנראה שזה לא מתאים. נכון שככה צריך להסתכל על זה?
שוב המון תודה לכם

s n o w h i t e

New member
שוב וואו ../images/Emo13.gif

הלוואי היה לי את האומץ שלך! אני לצערי נתתי לזה ליפול על זה...אין לך מושג אבל זה בדיוק על זה....זה כל כך על זה שכשקראתי לראשונה אמרתי לעצמי שבטח אם מי שמכיר אותי יקרא הוא יחשוב שזו אני שכתבתי....גם את המכתב הראשון וגם את התגובה... אבל אין לי ספק שאצלך זה יהיה אחרת מאצלי כיוון שאת כבר עושה צעד בכיוון הנכון, צעד שאני פחדתי מלעשות, והוא אמונה, בו ובעצמך ובגורל, אז כל הכבוד על הגישה הבריאה! ושוב שיהיה רק טוב!
מיכל

מיכלי.......

את נשמעת לי בחורה כלבבי... אני עובדת על עצמי... שכנוע עצמי את יודעת
מקווה שזה יצליח. אומרים שעם גישה כזאת הדברים מסתדרים כמו שהם צריכים, אז החלטתי לנסות. טוב לדעת שאני לא היחידה בעולם שעוברת את הלבטים וההתחבטויות האלה. ואני בטוחה שיום אחד הכל יהיה בסדר, נכון? שיהיה גם לך המון בהצלחה!

zooey

New member
תשלחי לו את המכתב

אם את יודעת שהוא רוצה, והוא מבין אותך, זה יסביר לו הרבה דברים. ואולי זה יהפוך דברים לפחות מסובכים

למעלה